Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen
ay cnm benden bı ay once olmussun ılk asılamanı:)bende gecen sene hazıranda oldum gonalf ıgneyle tutmadı malesef.zamanı dıılmıs demekkı.bu doktorum puregon yazdı bakalım.3kutu puregon 300 yazdı ıkı tanede prengly ctlatma ıgnesı.sana kaç doz wermıstı doktorun puregonu cnm?kendı kendıne mı wurdun ıgneyı kendıne ?kalemı oluyor dımı?bakalım hala adet yok benım daha sogan ıcıom bıde 2 aydır gtrıodu sogan bu ay noldu blmıom uff.mecbur tarlusala kaldım gene :(((
Tedbirli ol yine de canım. Yazdığım bi topikte kız adet gelmesi için tarlusal bile içiyo aşılama olacaktı arkadaşta. Adeti gelmeyince dra gidiyo ve gebe olduğunu oğreniyo. Sen dikkat et dra gittiğinde muhakkak test iste

Sen
Tedbirli ol yine de canım. Yazdığım bi topikte kız adet gelmesi için tarlusal bile içiyo aşılama olacaktı arkadaşta. Adeti gelmeyince dra gidiyo ve gebe olduğunu oğreniyo. Sen dikkat et dra gittiğinde muhakkak test iste
Yaaa ne guzl masallah bnm adtm 1 ayda oluyor oldu hep smdi oyle bsy ysamadim canim ins bu ay tutar ya olmama gbi bi sikintim yok sukur ama bebis olmuyo

Bnde agustos dogumluyum canim gercekmi yok hayir bilmiyordum ismin ne bubarada benim ismim fatma
Fazilet canım. Butun gittiğim drlar yaşımın daha küçük olduğunu belki normal bile gebelşk olabileceğini söylüyorlardı bana . Hatta bazıları kızıyodu senin yşınne ne aşılaması yaptıracan die. Genç olduğun için yumurta rezervin çok iyi oluyo canım.o büyük bi avantaj

Bnm ilk klomende 4 snrakinde 7 yumurtam oldu snra bi dha klllnndim byumesi dursu 1 ay ara verdik 2. Asilamaya bsladgmizdada 3 oldu ama 2 si byuktu canim
Maşallah bak yanıt veriyonn hapa inşallah iğneye gerfk kalmadan hamile kalırsın

Fazilet canım. Butun gittiğim drlar yaşımın daha küçük olduğunu belki normal bile gebelşk olabileceğini söylüyorlardı bana . Hatta bazıları kızıyodu senin yşınne ne aşılaması yaptıracan die. Genç olduğun için yumurta rezervin çok iyi oluyo canım.o büyük bi avantaj
Bnim basimada geldi o doktorun teki devlet hastanesinde bana etmedik etti bagiri bagiri verdi kndi kndine hastalikmi ariyon ne tedavisi falan die geri zekali bi dahada gitmedim ozele gidiyorum artik

Yaaa ne guzl masallah bnm adtm 1 ayda oluyor oldu hep smdi oyle bsy ysamadim canim ins bu ay tutar ya olmama gbi bi sikintim yok sukur ama bebis olmuyo
Nasip be canım . Bizim yine bi. Sebebimiz var pko. Bazılarının hiç bişey çıkmıyo ama olmuyo işte. .rabbim ne zaman ol derse o zaman olur

Maşallah bak yanıt veriyonn hapa inşallah iğneye gerfk kalmadan hamile kalırsın
Ay canim ins gecen ay olmadi buyume durdu cok uzuldm igne istedim doktorum oncesinde cok guzel gelistigini igneye gerek olmadigini soyledi bi daha deneyelim olmazsa yne o zman yapariz ddi sukur yumurta bu ay oldu ins bide tutarsa

Sen

haklısın cnm test yapmalı once .ben evde gebelık testı yptım ama cıkmadı.sendemı pkosun?pekı gebe kalan arkadasta mı pkoymus_?

Bnde puregon 300luk iki kutu aldım . Önce 50 vurdum sonra yavaş buyudu 75e çıkardı sonra bir gün 100 vurdum yumurta iyi buyudu daha sonra dengelemek için 50 vurdum iki gün daha. Ortalama 12-13gun iğne vurdum. İğnemi kendim yaptım gobekten. Ovitrelle iğne yapıldı sonrada aşılama. İğnede kalemin içine kartuşu koyuyon

doktor werdı sana kalemı dımı cnm?pekı yumurtan kaç mılım oldu?

Bnim basimada geldi o doktorun teki devlet hastanesinde bana etmedik etti bagiri bagiri verdi kndi kndine hastalikmi ariyon ne tedavisi falan die geri zekali bi dahada gitmedim ozele gidiyorum artik
Bnde ozelde başladım tedaviye ama dr istifa etmiş kalakaldım orta yerde sonra devlet hastanesine gittim normal Bi kadın doğumcuya ondada olmadı. Aşılama için hastanenin tup bebek merkezine yönlendirdi ve bn o drda kaldım. Gerçekten özel gibiydi hala da oraya gidiyorum çok iyi ilgileniyolar. Ve drun çok tatlı bi kadın ultrason da keseyi seviyordu yaa :D

Bnde ozelde başladım tedaviye ama dr istifa etmiş kalakaldım orta yerde sonra devlet hastanesine gittim normal Bi kadın doğumcuya ondada olmadı. Aşılama için hastanenin tup bebek merkezine yönlendirdi ve bn o drda kaldım. Gerçekten özel gibiydi hala da oraya gidiyorum çok iyi ilgileniyolar. Ve drun çok tatlı bi kadın ultrason da keseyi seviyordu yaa :KK70:
Masallah ne kadar ozendim sana ya ins bnimde bebegim gelir bu ay cok istiyorum

Bnde ozelde başladım tedaviye ama dr istifa etmiş kalakaldım orta yerde sonra devlet hastanesine gittim normal Bi kadın doğumcuya ondada olmadı. Aşılama için hastanenin tup bebek merkezine yönlendirdi ve bn o drda kaldım. Gerçekten özel gibiydi hala da oraya gidiyorum çok iyi ilgileniyolar. Ve drun çok tatlı bi kadın ultrason da keseyi seviyordu yaa :KK70:
Bacaklarimda adetli gibi bi ince uyusma var midem sizlio 2 gundur

Neyse kızlar bn kaçar. Şarj bitiyo takıyımda sabah yazayım size.:)iyi geceler tatlı rüyalar

Back
X