Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaikinci aşılanmam ve geçmeyen bekleme evresi, ama bu defa umutluyum :)
merhaba, bugün itibariyle kadınlar kulübüne üyeyim benim gibi bir sürü insan olduğunu görmek 'bencilce mi olacak bilmiyorum' beni biraz daha umutlandırdı.
allah her isteyen kadını anne yapsın diliyorum.
ben ikinci kez aşılama oldun 7. günüm bekliyorum
merhaba, bugün itibariyle kadınlar kulübüne üyeyim benim gibi bir sürü insan olduğunu görmek 'bencilce mi olacak bilmiyorum' beni biraz daha umutlandırdı.
hosgeldin. burada dertleşiyoruz. bu dertten muzdarip olanlar ancak birbirimizi anlıyoruz. bencilce degil merak etme :) hepimize iyi geliyor konusmak dertleşmek.
ben de 2.aşılamamı oldum. Benim de 7. gün. sabırsızlanıyorum ikinci aşılamam olmasına rağmen.
4. Gün çok ağrım oldu rahim dede şişkinlik aslında 6 veya 7. Gün kü ağrılar normal mis ama yinede bu defa umudu elden bırakmayacağım. Umarım ikizlerim olur :)