Yüzsüz oldum zaten sürekli arıyorum bayramlarsa kandillerde ne zaman arasam annesi hastanelik oluyor. Ben de mesaj atıyorum artık. Bakalım nereye kadar sürecek umarım inadı kırılır. 21 yaşında evlenip baba olmadan evli kalınca etkileneceğini düşünmüyorum. Çocuk olursa hayati biter. Bakalım 10 yıl sonra tekrar yazicam hayattaysam:)Arkadaşlar burda pembe tablo ciziyorsunuz Ki konu sahibinin istediği de böyle sözler Ama ailesiyle bütün bağları koparıp evlenecek bu kişi Yani burda bir genç kız konu açsa, ailem kesinlikle karşı dese boşver sen evlen der miyiz hele ki 21 yaşındaki bir kıza? Hepimiz ailenin bir bildiği vardır demez miyiz? Burda da adam aynı durumda aileyle bütün köprüleri yakacak
Konu sahibi en azından sana tavsiyem onun ailesinin gönlünü yapmadan bu evliliğe yanasma bari
Evlilik doğru olan helal olan yol tabularım var geçmişte ki hatalarımdan dolayı . Çocuk yapmadan evli kalmak niyetindeyim. Yazdıklarınız için teşekkür ediyorumÖncelikle geçmişte yaşadıklarınız sizi suclu yapmaz. Yaşanmış bitmiş en azından okulunuzu bitirip kendinize gelecek kurmuşsunuz.
Hem çocuğunuzun olması sizin için bir artı bence ilerde iki arkadaş gibi olursunuz.
Sevgilinize gelecek olursak bence de 21 yaş evlilik için küçük bence.
Çok seviyorsanız sevgili kalın en azından evlenmeyin.
Beş yıl sonra hâlâ aynı fikirdeyseniz o zaman evlenirsiniz.
Canım bende üniversite bitirdim yüksek lisans yaptım. Ağzına kürekle vurulacak kadar kendini bilmez bir ergenle nasil 2 yil geçireyim. Bak inan onunla ettigim felsefi ve teolojik sohbeti 40 yaşında ki hocamla yapamıyorum. Hem tatlım insanlar gelişir etkileşim sağlar . Ben neden iki lafi bir araya getitemeyen vizyonsuz birisine asik olayim.Aksi halde bu farkı goremiyorsam ben cahil olurum. Bu durumda da her türlü mutluyumdur:)))) ama cahil olamayacak kadar kendimi bilirim ve eleştiririmben 21 yaşındakilerle mecbur kalip 2 dakka muhabbet etsem ağızlarına kürekle vurup kaçasım geliyor...bravo size valla bana coook uzak...neyine aşık olunur ki 21 yaşında bir erkeğin, 40 yaşına kadar kişiliği bile zor oturuyor çoğunun
Rumuzunuzun hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Umarım her şey zihniniz kadar berrak kalır. Çok öpüyorum siziBen ortada yaş farkı göremiyorum, siz de gençsiniz erkek arkadaşınız da genç. Benim çevremde erken evlenen pek yok ancak bu forumda eşi 25 yaş altı olan hanımlar var, kimse böyle tepki vermiyor. Zaten adam zorla evlenmeyecek, kendi tercihi saygı duyarım. Ailenin istemediği birliktelikler biraz sıkıntılı oluyor ama sübyancı vs. asla değilsiniz, çocukla nasıl sevgili oldun yorumlarına kulağınızı tıkayın.
Ben boşandığında 23 yasinda universite okuyordum yurtta kalıyordum. Babasının durumu çok iyi zaten doktor. Mahkeme ona verdi. Ama babası kötü bir eş olsa bile harika bir babaydi kızımla her gün görüştüm. Zaten nafakada istemedim. Bütün parasını kızıma harcıyor. Babasıyla olması onun için harika bir şey. Ben zaten yakın oturuyorum onlara her gün kızımı görüyorum sadece uyumaya yakın babası alıyor onu.Cocugun velayetini anneye verirler siz vetmediginiz surece. Kizinizin velayetini babaya mi verdiniz? Cunku anne calismasa issiz de olsa cocugun velayeti anneye verilir.
Canım benim ileride olurda çocuğun sana ters gelen bir şey isterse asla karşı çıkma. Yanlış olduğunu söyle yine de ısrar ederse arkasında dur. Hep izle ve düşmesini bekle düşerse ilk tutan sen ol. Düşmez şahlanırsa ilk alkışlayanda sen ol. Kendini tanımıyor ise bırak tanımasına fırsat ver. Anne olmak budur. Yoksa dadidanne farkımız var. Eminim iyi bir annesin ama kaygılı bir annesin korkma hatalar ne olursa olsun sen yanındayken oluyorsa çözümü bulunur. Şu hayatta herkes birbirine zorluk çıkarıyorken AILE denen en güvenilir birlik destek olsun ki insanlar kendilerini güvende hissetsinBi de çocuğun ailesi acisindan dusundum simdi.Oglumun 21 yasinda evlenmek istemesi basli basina bir şok.Hop derim bi yani.Sartlar her konuda elverisli olsa bile 21 yasinda yapilan evlilikten ne hayir gelecek.Daha kendini bile tanimiyordur ki
Yok be tatlım o çocuk 14 yaşından beri çalışıp ailesine baktı. Inan ki benimle rahat bile olur çünkü ben kendime yetiyorum maddi olarak. Benim o konuda korkum yok şu ailesi bir hal olsa zaten tek korkum o. Ailesiz kalmasın iki ailesi olsun21 yaş karakter ne kadar olgun olursa olsun küçük bir yaş. İlişkiniz devam edebilir ama evlilik söz konusu olduğunda evliliğin getirdiği bir dizi kısıtlama ve sorumluluğu kaldıramayabilir.
Yo ben iki kez küçük biriyle sevgili oldum aramızda 4 yaş vardı ikisiyle de, burada sorun yaş farkı değil. Siz 34 beyfendi 28 olsa ok ama onun yaşının 21 olması mesele.Ben ne görünüşünden ne de bahsettiğiniz şeylerin birinden rahatsız olmadım. Aşk bu ve benim problemim yaşı değil aştım o konuyu ben. Benim derdim o etkilenmesin ileride terk etse bile ailesi ile arasi bozulmasin. Yaş falan umrumda olsa 2 yıl sürmezdi. Ama sizi de anlıyorum siz küçük biriyle olmazsınız:)
Ben de bosandim. Oglumun velayeti ben de. Ben senin yaptigini yapamam. Babasiyla olmasi harika birsey diyemem. Oglumun babadan cok bana ihtiyaci var cunku. Anne sefkati ile baba sevgisi bir degil. Bu kendini kandirmak bana gore. Ben de hem doktora yaptim hem calistim hem cocuk buyuttum. Hala aklim almiyor hakimin baba doktor anne ogrenci de olsa babaya velayeti vermesine, kusura bakmayin. Ha ola ki oyle oldu yani hakim babaya velayeti verdi. Ben yine de sonuna kadar yasal hakkimi arardim, temyize verirdim. Siz kolay pes etmisssiniz ya da babanin kizinizda olmasi sizin de isinize gelmis. Kusura bakmayin bir anne olarak ilk defa baska bir anneyi anlayamiyorum ne kadar empati kurmaya calissamda. Cocugum ogrenci de olsam benim yanimda olmali bana gore. Ben onsuz yapamazdim her gun gormek ile benim evimde kendimin yetistirmesi ayni degil bana gore.Ben boşandığında 23 yasinda universite okuyordum yurtta kalıyordum. Babasının durumu çok iyi zaten doktor. Mahkeme ona verdi. Ama babası kötü bir eş olsa bile harika bir babaydi kızımla her gün görüştüm. Zaten nafakada istemedim. Bütün parasını kızıma harcıyor. Babasıyla olması onun için harika bir şey. Ben zaten yakın oturuyorum onlara her gün kızımı görüyorum sadece uyumaya yakın babası alıyor onu.
Kader bu bu yaşta cıktı karşıma sen bekle10 yıl sonra gel diyemem ki. Ben inanıyorum ona 10 yıl sonra tekrar yazarım:)))yaşıyorsamYo ben iki kez küçük biriyle sevgili oldum aramızda 4 yaş vardı ikisiyle de, burada sorun yaş farkı değil. Siz 34 beyfendi 28 olsa ok ama onun yaşının 21 olması mesele.
Sizinkisi hırs biraz. Ben her gün görüyorum kızımı onun hem anneye hem babaya ihtiyacı var. Kendini kandırmak falan değil bu. O sizin düşünceniz sizin içiniz öyle rahat benimkisi böyleBen de bosandim. Oglumun velayeti ben de. Ben senin yaptigini yapamam. Babasiyla olmasi harika birsey diyemem. Oglumun babadan cok bana ihtiyaci var cunku. Anne sefkati ile baba sevgisi bir degil. Bu kendini kandirmak bana gore. Ben de hem doktora yaptim hem calistim hem cocuk buyuttum. Hala aklim almiyor hakimin baba doktor anne ogrenci de olsa babaya velayeti vermesine, kusura bakmayin.
Benimki hirs falan degil. Oglum da babasiz degil. Neyse siz bildiginizi yapin.Sizinkisi hırs biraz. Ben her gün görüyorum kızımı onun hem anneye hem babaya ihtiyacı var. Kendini kandırmak falan değil bu. O sizin düşünceniz sizin içiniz öyle rahat benimkisi böyle
Bu çok saçma kızımla aralarında 10 yaş olması ne demek ? O karakterde birisi mi o. Dul bir kadına cinsel olarak dokunmadan 2 yıl sevgili olmuş birisi 10 yıl sonra kizimami yan gözle bakacak. Hadi diyelim bu iğrenc senaryo oldu kızım 20 yaşında aklı başında iken bana soylebilecek ya da ben fark edebilicem. Millet öz kızına yapıyor sizin eşinizin garantisi var mı? Öz babası diye mi guveniyorsun. Insanın ar damarı çatlamaya görsün. Ya bırakın şu fitne fesadı midem bulandı rica ediyorum. Umarim ben yanlis anmamışımdır. Umarım siz müge anli izlemekten bi hale gelmemissinizdir. Adamı ipe götürdünüz . Hadi ileride ben cirkin yasli birisi oldum afedersiniz ama bunu sorun edecek kişi buyursun gitsin bana koymaz ki. Terk eden ben olmayayım kafiBir yedi sene sonra aradaki yaş farkını biraz kapatmaya başlarsınız .
Sonraki 7 yıl o yaş farkı ikiye katlanarak yeniden açılir.
Aradaki yaş farkı bence önemli değil ama 27 - 30 dan sonra .
Üstelik kizinizla aralarında on yaş var ve ailesine rest çekecek , bilemedim.
Evlilik sorumluluk gerektirmez. Namuslu olmak çalışmak zaten bekarında görevi. Evliliği yük yapan bireylerdir. Kaldı ki kızımın sorumluluğu fazlasıyla bende. Okulda sporda her yerde ben varım. Babası uyurken yanında. Sizin sormululk anlayışınız nedir. Evde otursun ver tableti nefes alsın yeter mi ? Ben zaten bütün gün onunlayım. Çocuk yük değil arkadaş oluyor banaKizma ama fikrimi yine de belirtmek istiyorum. 10 yasinda kizinin sorumlulugunu bile almak istemiyorsun da bu adamla evlenince o sorumlulugu nasil kaldiracaksin ki? 21 yasindaki heniz ergenlikten bile cikmamis birisinin sorumlulugundan bahsediyorum. Sen ne kadar olgun oldugunu iddia etsrn de 21 yasindan bahsediyoruz. Bence seninki hirs.
Bu çok saçma kızımla aralarında 10 yaş olması ne demek ? O karakterde birisi mi o. Dul bir kadına cinsel olarak dokunmadan 2 yıl sevgili olmuş birisi 10 yıl sonra kizimami yan gözle bakacak. Hadi diyelim bu iğrenc senaryo oldu kızım 20 yaşında aklı başında iken bana soylebilecek ya da ben fark edebilicem. Millet öz kızına yapıyor sizin eşinizin garantisi var mı? Öz babası diye mi guveniyorsun. Insanın ar damarı çatlamaya görsün. Ya bırakın şu fitne fesadı midem bulandı rica ediyorum. Umarim ben yanlis anmamışımdır. Umarım siz müge anli izlemekten bi hale gelmemissinizdir. Adamı ipe götürdünüz . Hadi ileride ben cirkin yasli birisi oldum afedersiniz ama bunu sorun edecek kişi buyursun gitsin bana koymaz ki. Terk eden ben olmayayım kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?