Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

sizin ilişkiniz o bey 19 yaşındayken başlamış sanırım, bence evlenmeniz ona büyük haksızlık olur ama siz bilirsiniz

Neden bu acele? Kendi evinde yaşamaya devam etsin siz de kendi evinizde.iliskiniz bitmek zorunda ya da hemen evlilik yapmak zorunda değilsiniz.zamanla herkes herşeyden emin olursa bakarsınız.

Hanımlar, yurtdışında erkek erkeğe kadın kadına evlilik yasal biliyorsunuz değil mi? Biz hala yaş farkı var diyoruz :) önüne bak arkadaşım madem bunları yaptı doğruysa bunları 21 yaşında biri kolay kolay yapamaz demek ki arkanda duracak bir şans ver

21 yaşında bir erkeğin bu yaşta birikiminin olması ,ev falan bana inandırıcı gelmiyor,neredeyse liseden yeni mezun biri ne ara para biriktirdi.Ya da liseyi dışardan okudu,Ilkokuldan beri çalıştı.Hadi ailesi yardım etse onlarda karşı birlikte olmanıza,bir gariplik var.Bir de gerçekten daha olgunlaşmamış bir insan ben şu yaşıma geldim hayattan ne istedigimin yeni farkındayım.Görüp yaşayacaksınız ya da bakımını üstleneceksiniz hayat boyu.

Son düzenleme:
Ayrıca ailesi de haklı benim 21 yaşımda oğlum olsa evleneceği kişiden dolayı değil,bu yaşta evlenmesine üzülürdüm . Not:Bence boşanmış ve çocuklu olmanızı ve yaşınızı bir eksiklik ozellik olarak görmüyorum yanlış anlamayın.

Son düzenleme:
21 yaşindaki çocuğunun 10 yasinda çocuğu olan biriyle evlenmesini zaten çoğu aile istemezki. Ailesi haklı maalesef..

Konu evlenip ayrılmaniz ya da çocuğunuz değil, karşı tarafın yaşinin küçüklüğü...

Karsinizdaki cocuk sayilir nasilki 21 yasindaki bir kiza evlenme oku calis hayatini yasa diyoruz tam tersi durumdada bu gecerli. Uzgunum ama ailesi hakli daha cocuk sayilir kendinden büyük cocuklu biryle evlenmesine tabiki karsi cikarlar. Okuyum calisip kendini gelistirecegine hayatini yakiyor bana göre. Bence boyle bir seye sebep olmayin onun daha fikirleri bile olgunlasmamistirki ya

Evlenmek için aceleniz var mı? Biraz daha otursun, netleşsin kafanızda bir şeyler?

Bilmem bana hep normal gelir böyle şeyler. Sanırım problem ben de
Ben kızıma asla olmaz demem. Ben evlen kızım derim. Ama her an arkasında onu izlerim ki düşerse ilk tutan ben olayım. Insanlar hata yapmaktan korkmadan yaşarsa düşse bile yanılsa bile arkasında sevdikleri varsa o insan hep nefes alır ve her zaman şükreder

Ben hic namuslu olmak ve calismakla ilgili bir seyden bahsettim mi? Kusura bakma senin bakis acinla benimki ayni degil. Evliligin sorumluluk olmadigini da ilk defa sende okudum. Neyse sana mutluluklar. Sen bildigini yap.

Ben hic namuslu olmak ve calismakla ilgili bir seyden bahsettim mi? Kusura bakma senin bakis acinla benimki ayni degil. Evliligin sorumluluk olmadigini da ilk defa sende okudum. Neyse sana mutluluklar. Sen bildigini yap.
Aynen öyle herkes kendince bildiğini yapar zaten sanada mutluluklar. Evliliği gözünüzde büyütüp kendinizi ezmeyin. Sorumluluklarinizi azaltın öptüm çok

Aynen öyle herkes kendince bildiğini yapar zaten sanada mutluluklar. Evliliği gözünüzde büyütüp kendinizi ezmeyin. Sorumluluklarinizi azaltın öptüm çok
Hanimefendi ben bosanmis bekar bir bayanim. 48 yasindayim . Senin sevgilin yasindakiler de benim ogrencim. Senin o olgun dediklerini de biliyorum ben. Ne kadar olgun olabilir sasiyorum. 20li yaslardaki halimi de biliyorum ben 40li yaslarimi da. Evlendigimde de 30 yasindaydim. Senin gibi cocuk yasta da evlenmedim
Amacin ailesiyle arani duzeltmek ama o duvari yikmak o kadar kolay degil. Kendini heba etsen de on yargilari yikmak zordur. Sana yardim etmek isteyen insanlara tavrini gorunce anladim ki elestirilere de gelemiyorsun. Ve su tavrinla zaten o duvarlari yikman cok zor.

Vay yaşınız oldukça iyi bir yaş. Ama orta yaşta birisi olduğunuzu düşünmedim. Evet biraz hatta baya eleştiriye kapalıyım çünkü kimse kimseyi eleştiremez . Duvarlar umarım yıkılır

kardeş daha da bişey demiycektim başta akli başında gibi gelmistin ama açik konuşayim, bu çocugu 19 yaşındayken tanımıssın, çok olgun filan diyorsun ama daha cinsellik bile yasamamis 2 yıldır da evlenmeden olmaz demişsin, evliliğe sürüklemişsin, görmüş geçirmiş bir kadının yanında çocuk haliyle adam yerine konulunca, aşık olmuş, şimdi de evliliğe yüruyor...senin duygularını bilmem ama 19 yaşında bir çocuğu aşık etmek bir kadın için çocuk oyuncağıdır, ben mesleğim gereği gençlerle iç içeyim, dünyanın en donanimli en zeki en olgun çocuğu da olsa bu yasta körkütuk aşik olması tek bir adımına, tek bir bakışına bakar...çok yaptım" hayranlık duyman normal ama bu aşk değil, ben neredeyse senin annen yaşındayım, yaşıtlarınla ilgilen " muhabbetini
o yüzden şu anda evlenmeniz ve duygularını somürmeniz ona büyük haksızlık, üstelik yorumlarınizdan ve yaşantınizdan anladığim kadarıyla sorumluluk alma konusunda siz de henuz reşit sayılmazsınız ...yakmayın çocuğu da ailesini de günah

Son düzenleme:
Uzun uzun yazı için teşekkür ederim. Ama kararımı verdim. Öyle önceden bende korkuyordum ama sizlerin yazısı dahada emin olmama sebep oldu. Iyiki yazmışım. Ben güveniyorum ona da olunduğunada
Sizin cevrenizde ki gereksiz tipler cinsellikle yanaşıyor. Hem ben annesi yaşında değilim ki ) o tür benzetmeler çok saçma. Ne olursa ya da ileride ne çıkarsa çıksın bile bile lades dediğim için problem olmaz. 10 yıl sonra tekrar sorun :)))

sen benim birlikte çalıştığım pırıl pırıl çocuklarıma gereksiz tipler diyemezsin bu bir ikincisi de cinselliğini kullanıp, evlenmeden olmazlarla daha kendi denkleriyle bile bir iliski yaşamamis bir genci evlilige sürukleyip hayatıni yakan sensin, herkesi kendinle karıştırma, annesi yaşında değilsin ama annesin bunun da pek farkinda değilsin bu da üç

Pırıl pırıl çocuklarınla başarılar. Yazdıklarımı okumadigin belli. Evlenmeden olmaz diyen ben değil oydu. Ben de üstlemedim çünkü evlilik dışı seks banada uymuyordu. Kimsenin hayati yanmıyor sakin ol. Senin gibi zekada biri bile hayatta kalabiliyorsa o da tutunur bir yerden. Buyuk ihtimlle hayatinda yolunda gitmeyen seyler var. Bu kadar vizyonsuz olma sekerim cahil gözüküyorsun öpücükler bol bol

Erkek misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…