Ayrıca ailesi de haklı benim 21 yaşımda oğlum olsa evleneceği kişiden dolayı değil,bu yaşta evlenmesine üzülürdüm . Not:Bence boşanmış ve çocuklu olmanızı ve yaşınızı bir eksiklik ozellik olarak görmüyorum yanlış anlamayın.21 yaşında bir erkeğin bu yaşta birikiminin olması ,ev falan bana inandırıcı gelmiyor,neredeyse liseden yeni mezun biri ne ara para biriktirdi.Ya da liseyi dışardan okudu,Ilkokuldan beri çalıştı.Hadi ailesi yardım etse onlarda karşı birlikte olmanıza,bir gariplik var.Bir de gerçekten daha olgunlaşmamış bir insan ben şu yaşıma geldim hayattan ne istedigimin yeni farkındayım.Görüp yaşayacaksınız ya da bakımını üstleneceksiniz hayat boyu.
Bilmem bana hep normal gelir böyle şeyler. Sanırım problem ben deBizim de aynen bir akrabamız lisedeki matematik öğretmeni ile evlendi. Aralarındaki yas farkı da daha fazla. Biz de aynı okula gidiyorduk bizim de öğretmenimizdi. Böyle biz de hayran hayran bakardık çıkışta yanına gidip sohbet etmek isterdik falan hocayla. Yani kandırılması kolay gruptuk belki de bilmiyorum. Bir de öğretmen sonuçta gözümüzde daha büyük. Onun için baNa da hoş gelmiyor.
Ben kızıma asla olmaz demem. Ben evlen kızım derim. Ama her an arkasında onu izlerim ki düşerse ilk tutan ben olayım. Insanlar hata yapmaktan korkmadan yaşarsa düşse bile yanılsa bile arkasında sevdikleri varsa o insan hep nefes alır ve her zaman şükrederEvet risk her yerde ancak birazda kar zarar hesabı yaparak karar vermek lazım.
O çocuğunda hayatını düşünerek karar verin, size verdiği mutluluktan çok bunu düşünün derim.
Kızınız 20 yaşına geldiginde size sırt dönerek kendinden on yaş büyük , 10 yaşında çocuğu olan biriyle evlenmesine ne dersiniz merak ediyorum.
Büyük ihtimal başa gelmedigi için " kendi hayatı " diyeceksiniz.
Ben hic namuslu olmak ve calismakla ilgili bir seyden bahsettim mi? Kusura bakma senin bakis acinla benimki ayni degil. Evliligin sorumluluk olmadigini da ilk defa sende okudum. Neyse sana mutluluklar. Sen bildigini yap.Evlilik sorumluluk gerektirmez. Namuslu olmak çalışmak zaten bekarında görevi. Evliliği yük yapan bireylerdir. Kaldı ki kızımın sorumluluğu fazlasıyla bende. Okulda sporda her yerde ben varım. Babası uyurken yanında. Sizin sormululk anlayışınız nedir. Evde otursun ver tableti nefes alsın yeter mi ? Ben zaten bütün gün onunlayım. Çocuk yük değil arkadaş oluyor bana
Aynen öyle herkes kendince bildiğini yapar zaten sanada mutluluklar. Evliliği gözünüzde büyütüp kendinizi ezmeyin. Sorumluluklarinizi azaltın öptüm çokBen hic namuslu olmak ve calismakla ilgili bir seyden bahsettim mi? Kusura bakma senin bakis acinla benimki ayni degil. Evliligin sorumluluk olmadigini da ilk defa sende okudum. Neyse sana mutluluklar. Sen bildigini yap.
Hanimefendi ben bosanmis bekar bir bayanim. 48 yasindayim . Senin sevgilin yasindakiler de benim ogrencim. Senin o olgun dediklerini de biliyorum ben. Ne kadar olgun olabilir sasiyorum. 20li yaslardaki halimi de biliyorum ben 40li yaslarimi da. Evlendigimde de 30 yasindaydim. Senin gibi cocuk yasta da evlenmedimAynen öyle herkes kendince bildiğini yapar zaten sanada mutluluklar. Evliliği gözünüzde büyütüp kendinizi ezmeyin. Sorumluluklarinizi azaltın öptüm çok
Vay yaşınız oldukça iyi bir yaş. Ama orta yaşta birisi olduğunuzu düşünmedim. Evet biraz hatta baya eleştiriye kapalıyım çünkü kimse kimseyi eleştiremez . Duvarlar umarım yıkılırHanimefendi ben bosanmis bekar bir bayanim. 48 yasindayim . Senin sevgilin yasindakiler de benim ogrencim. Senin o olgun dediklerini de biliyorum ben. Ne kadar olgun olabilir sasiyorum. 20li yaslardaki halimi de biliyorum ben 40li yaslarimi da. Evlendigimde de 30 yasindaydim. Senin gibi cocuk yasta da evlenmedim
Amacin ailesiyle arani duzeltmek ama o duvari yikmak o kadar kolay degil. Kendini heba etsen de on yargilari yikmak zordur. Sana yardim etmek isteyen insanlara tavrini gorunce anladim ki elestirilere de gelemiyorsun. Ve su tavrinla zaten o duvarlari yikman cok zor.
kardeş daha da bişey demiycektim başta akli başında gibi gelmistin ama açik konuşayim, bu çocugu 19 yaşındayken tanımıssın, çok olgun filan diyorsun ama daha cinsellik bile yasamamis 2 yıldır da evlenmeden olmaz demişsin, evliliğe sürüklemişsin, görmüş geçirmiş bir kadının yanında çocuk haliyle adam yerine konulunca, aşık olmuş, şimdi de evliliğe yüruyor...senin duygularını bilmem ama 19 yaşında bir çocuğu aşık etmek bir kadın için çocuk oyuncağıdır, ben mesleğim gereği gençlerle iç içeyim, dünyanın en donanimli en zeki en olgun çocuğu da olsa bu yasta körkütuk aşik olması tek bir adımına, tek bir bakışına bakar...çok yaptım" hayranlık duyman normal ama bu aşk değil, ben neredeyse senin annen yaşındayım, yaşıtlarınla ilgilen " muhabbetiniAynen öyle herkes kendince bildiğini yapar zaten sanada mutluluklar. Evliliği gözünüzde büyütüp kendinizi ezmeyin. Sorumluluklarinizi azaltın öptüm çok
Uzun uzun yazı için teşekkür ederim. Ama kararımı verdim. Öyle önceden bende korkuyordum ama sizlerin yazısı dahada emin olmama sebep oldu. Iyiki yazmışım. Ben güveniyorum ona da olunduğunadakardeş daha da bişey demiycektim başta akli başında gibi gelmisti ama açik konuşayim, bu çocugu 19 yaşındayken tanımıssın, çok olgun filan diyorsun ama daha cinsellik bile yasamamis 2 yıldır da evlenmeden olmaz demişsin, görmüş geçirmiş bir kadının yanında çocuk haliyle adam yerine konulunca, aşık olmuş, şimdi de evliliğe yüruyor...senin duygularını bilmem ama 19 yaşında bir çocuğu aşık etmek bir kadın için çocuk oyuncağıdır, ben mesleğim gereği gençlerle iç içeyim, dünyanın en donanimli en zeki en olgun çocuğu da olsa bu yasta körkütuk aşik olması tek bir adımına, tek bir bakışına bakar...çok yaptım" hayranlık duyman normal ama bu aşk değil, ben neredeyse senin annen yaşındayım, yaşıtlarınla ilgilen " muhabbetini
o yüzden şu anda evlenmeniz ona büyük haksızlık, üstelik yorumlarınizdan ve yaşantınizdan anladığim kadarıyla sorumluluk alma konusunda siz de henuz reşit sayılmazsınız ...yakmayın çocuğu da ailesini de günah
kardeş daha da bişey demiycektim başta akli başında gibi gelmistin ama açik konuşayim, bu çocugu 19 yaşındayken tanımıssın, çok olgun filan diyorsun ama daha cinsellik bile yasamamis 2 yıldır da evlenmeden olmaz demişsin, görmüş geçirmiş bir kadının yanında çocuk haliyle adam yerine konulunca, aşık olmuş, şimdi de evliliğe yüruyor...senin duygularını bilmem ama 19 yaşında bir çocuğu aşık etmek bir kadın için çocuk oyuncağıdır, ben mesleğim gereği gençlerle iç içeyim, dünyanın en donanimli en zeki en olgun çocuğu da olsa bu yasta körkütuk aşik olması tek bir adımına, tek bir bakışına bakar...çok yaptım" hayranlık duyman normal ama bu aşk değil, ben neredeyse senin annen yaşındayım, yaşıtlarınla ilgilen " muhabbetini
o yüzden şu anda evlenmeniz ve duygularını somürmeniz ona büyük haksızlık, üstelik yorumlarınizdan ve yaşantınizdan anladığim kadarıyla sorumluluk alma konusunda siz de henuz reşit sayılmazsınız ...yakmayın çocuğu da ailesini de günah
sen benim birlikte çalıştığım pırıl pırıl çocuklarıma gereksiz tipler diyemezsin bu bir ikincisi de cinselliğini kullanıp, evlenmeden olmazlarla daha kendi denkleriyle bile bir iliski yaşamamis bir genci evlilige sürukleyip hayatıni yakan sensin, herkesi kendinle karıştırma, annesi yaşında değilsin ama annesin bunun da pek farkinda değilsin bu da üçUzun uzun yazı için teşekkür ederim. Ama kararımı verdim. Öyle önceden bende korkuyordum ama sizlerin yazısı dahada emin olmama sebep oldu. Iyiki yazmışım. Ben güveniyorum ona da olunduğunada
Sizin cevrenizde ki gereksiz tipler cinsellikle yanaşıyor. Hem ben annesi yaşında değilim ki) o tür benzetmeler çok saçma. Ne olursa ya da ileride ne çıkarsa çıksın bile bile lades dediğim için problem olmaz. 10 yıl sonra tekrar sorun :)))
Pırıl pırıl çocuklarınla başarılar. Yazdıklarımı okumadigin belli. Evlenmeden olmaz diyen ben değil oydu. Ben de üstlemedim çünkü evlilik dışı seks banada uymuyordu. Kimsenin hayati yanmıyor sakin ol. Senin gibi zekada biri bile hayatta kalabiliyorsa o da tutunur bir yerden. Buyuk ihtimlle hayatinda yolunda gitmeyen seyler var. Bu kadar vizyonsuz olma sekerim cahil gözüküyorsun öpücükler bol bolsen benim birlikte çalıştığım pırıl pırıl çocuklarıma gereksiz tipler diyemezsin bu bir ikincisi de cinselliğini kullanıp, evlenmeden olmazlarla daha kendi denkleriyle bile bir iliski yaşamamis bir genci evlilige sürukleyip hayatıni yakan sensin, herkesi kendinle karıştırma, annesi yaşında değilsin ama annesin bunun da pek farkinda değilsin bu da üç
Erkek misinizPırıl pırıl çocuklarınla başarılar. Yazdıklarımı okumadigin belli. Evlenmeden olmaz diyen ben değil oydu. Ben de üstlemedim çünkü evlilik dışı seks banada uymuyordu. Kimsenin hayati yanmıyor sakin ol. Senin gibi zekada biri bile hayatta kalabiliyorsa o da tutunur bir yerden. Buyuk ihtimlle hayatinda yolunda gitmeyen seyler var. Bu kadar vizyonsuz olma sekerim cahil gözüküyorsun öpücükler bol bol
Yo kadınım :) o ne demek hemErkek misiniz
Erkek üye gibi geldiniz yada fakeYo kadınım :) o ne demek hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?