Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Başınıza gelenlere çok ama çok üzüldüm. Benim ailem arkamda çok şükür onuda sahipleniyorlar. Ama umarım ileride eşim olacak kışı değişmez

Aynen coook zor seni anlamayacak bir erkekle. Zira istesede anlayamaz .bekar adam herşeyin ilkini yaşıyor. Erkekler yaşamadan anlamiyor maalesef

Başınıza gelenlere çok ama çok üzüldüm. Benim ailem arkamda çok şükür onuda sahipleniyorlar. Ama umarım ileride eşim olacak kışı değişmez
Benm ailem sahipleedi evlatlarima.mecbir babasına verdim eski esimde çok sorunlu .bu esimn ailesi eski eşimle anlaştı beni diskalifiye etmek için. Çocuklarıma gidemiyorum gtsemde doldurmslar artk babası vs. Ya i yeni kv kb yüzünden koptum birazda .bu esmlede hep onlar yuuznden kötü oldk şimdi duzlduk ama burdan gtmezdm iyi olurum diyor resmn. Bende konu actm bı destek ckn bana ins

Gamze ben senn hatana düştüm hala yaniyirum.3 de vocugm var bundan. Bence çok iyi düşün aşk filan boş

Ama bu bir fikir değil bir yargı ya da sonuçtur. Fikir olması için elle tutulur gerekçeler yazılmalı. Yine de teşekkür ediyorum

Çok doğru ya keşke öyle olabilsem teşekkür ederim:)))
Saygı sevgi ahlak düzeni içinde istediğiniz gibi yaşayın derim.. Sonuç ta evleneceksin ve adam size dokunmamış bile 21 yaş çok deli yaştır. Cinsellik peşinde koşan çok erkek var demekki uçkur değil sevgi odaklı...

Tam olarak neler yaşadınız
Benm eşim inan o dediğiniz kişiden bin kat fazla seviyordu beni Leyla Mecnun aşkı gibi. Ailesi öyle sorunlar yaptiki adam bunalıp arada kladikca ve ben uzuldukce vs zitlastk ve su an hala önyargı karı bitmedi burdan uzaklasirsam ancak tamamn duzelrz. Benm esimde bekardi bende 5 yaş büyüğüm. Aşk devam etse de .bunca yasadgm az degl inan evlenmezdm aslaaaaa. .. ailesi sorunken çok zor mutluluk .ya çok uzakta Olcan ..yada zor

6 yaş olması çok sorun değil bence. O 31 siz 37 olsaydınız gibi. Ama çocuk daha 21 yaşında. Daha ergenlikten çıkmamış. Ve sizin 2.evliliğiniz. Biraz daha ince eleyip sık dokumanız gerekmez mi?
Bi de olayın şu boyutu var. Evlenirseniz 10 yıl sonra eşiniz 31 kızınız 20 yaşında olacak.

Bence biraz bekleyin yazmıştım.düşüncemi ayrıntılı açıklayamadım. Erkekler geç olgunlaşır.kadın 21 yaşında evlenir ve evliliği devam ettirmek için elinden geleni yapar ama erkekler biraz rahat.birde evlilik lafı hoş geliyor yani ne güzel aynı evde yaşayacağız düşüncesi akılda oluyor.ama evlilik demek fedakarlık demek,sorumluluk demek,aileler ile anlaşabilme demek,faturaları ödemek,yaşadığın insanla geçinmek demek..onun pek bunların farkında olduğunu düşünmüyorum.birde sizinle tanıştığınızda 19 yaşındaydı belki ilk aşkı sizsiniz yada en fazla sizden önce lisede birişi ile çıkmıştır.hayat,kadınlar,çocuklar halkında hiçbirşey yaşamamış,görmemiş...evlenmek istiyorsanız evlenin ama ne olur birkaç yıl çocuk yapmayın

Ailesi olsam onaylarmiyim hayır ama bende evliyim ve çocuğm var Allah korusun ayrilada bilir bu muameleyi hakedermiyim hayır..
Uzuldgm şey oğlanın ailesinden olması umarım arayı düzeltir ailesiyle ve ilişkiniz o kdr güzel olur ki yaşadığınız sıkıntıya değer mutluluklar dilerim

21 yaş çocuk çok genç sanırım ileride büyük ihtimal terk edileceksiniz tabi o başkasına aşık olacak size ihanet edecek ,ailesine sığınacak ve barışacak
Sizin emeğiniz ve yıllarınız heba olacak
21 yaşında kişilik oturmaz olgunlaşmada olmaz kendinizi o olgun diye kandırmayın!

2 senedir devam eden ilişki var, yani 19 yaşındaydı siz sevgili olduğunuzda değil mi?
Yahu 25 19 erkek kadın olunca höh diyorum, bu duruma hepten höh demeliyim çünkü erkeklerin malum olgunlukla alakalı problemler var.
32 26 ayrı bir şey, sizinki ayrı.
Tamam sevgilisiniz de evlenmek neden illa ki?
Bırakın ilişkiniz sürsün, o biraz büyüsün
Sonra olursa kıyılır nikah ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…