Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

Kendinizi neden pislik gibi görüyorsunuz??
Aşk bu ve bekar bir kadının aşık olabilir su kadında olabilir lütfen böyle düşünmeyin
Aşık olmak sevgi şevkat görmek seni seviyorum cümlesini duymak her kadın ister ve bu sizin en doğal hakkınız
Evlilik yürür ve ya yürümez bunu zaman gösterir ama aklınızda bir pişmanlık olmaz keşke evlenseydim demezsiniz
Hep mutlu olun

Ama bu bir fikir değil bir yargı ya da sonuçtur. Fikir olması için elle tutulur gerekçeler yazılmalı. Yine de teşekkür ediyorum

yoo gerekçe yazmak zorunda değiliz. makale yazmıyoruz burada. burası bir forum ve bu bölümün amacı da fikirlerimizi paylaşmak, başka bir şey değil. gerekçelendirip gerekçelendirmemek yorum sahibinin inisiyatifinde. ben de uygun olmadığınızı düşünüyorum.

Cocugun velayetini anneye verirler siz vetmediginiz surece. Kizinizin velayetini babaya mi verdiniz? Cunku anne calismasa issiz de olsa cocugun velayeti anneye verilir.

Tek bildigim anne ve babanin onaylamadigi evlilikten hayir gelmiyor. Hayir geleni ben gormedim..Erkekler evlenince bir de en anneye duskun bile olmayan anneci olabiliyor. Simdi iyi hos da evlilik rutine binince ailesini ozleyecektir.

Aşkın yaşı yok derler ama çok küçük bence .

Kardeşim 99 doğumlu. Böyle evlenicem ben diye karşımıza gelse babam onu napar bilmiyorum. . Hoş bende aynı şekilde. 21 yaşında bir erkek nasıl evlensin yav.
Kafa 16 17 daha arkadaşın dediği gibi. İstediği kadar olgun takılsınlar. 1 sene sonra asıl olgunluk başladıkça çok uğraşırsın.
Hep pişman olacak edecek, sana yansıtacak.
21inde evlenip evlilik yürüten kadın çok.
Ama erkek çook az.
3 5 seneye kalmadam sıkılıp gençken yapamadıkları hayata gidiyorlar eğlence arkadaş ortamı sorumsuz kafa vs

Ne diyecegimi bilemedim.Tamam benim esimde benden kucuk ama 27 yasinda 21 yasinda olsaydi evlenmezdim.Mesela sevgilin 30 siz 36 olsa gene olur ama o daha cocuk.Siz bilirisiniz de olan size olacak arada.Inanin bizim aramizda 3 yas var ben bin pisman oldum cok sevsem de keske diom 10 yas buyuk olsaydi.Erkekler zaten gec olgunlasiyor oradan da dusunun.
Bir mucize olur mutlu olursunuz ins umarim biz yaniliriz

21 yaş evlenmek için çok küçük değil mi? Yani ailesine sadece şu konuda hak verebilirim, çocukları daha 21 yaşında ve ergenliğini bile tamamladı.

Ayrılmayın ama evlenmeyinde, biraz böyle devam edin zaman geçtikçe hem belki ailesi sizin mutlu olduğunuzu gorunce ikna olur. Ama dediğim gibi gerçekten henüz çok erken

Çocuk 99 lu ya benim erkek kardeşim ile aynı yaşta. 1 hafta önceki kafası şuan bambaşka olan kardeşim. 1999 bugün yks ye giren tayfa. Bilmiyorum yani 10 yaşında çocuğunuz varmış ya onlar arkadaş olur ancak.

Çok teşekkür ederim. Umarım her şey sizin içinde benim içinde güzel olur

Evlilikte yaş farkı bana göre sorun değil ama onun yaşı daha çok küçük. Tam kendini tanıma zamanları. Onu da geçtim çocuğunuza nasıl babalık yapacak? Kendi çocuk daha.
Benim çocuğumun babası var ki. O bana eş olacak çocuğum babasıyla gayet iyi. Iyi bir abilik yapar mı bence yapar. Ama bu bir kumar gibi her şeyi zaman gösterecek. Ben kendi adına zerre korkmuyorum üzülen ben olayım ama karşı taraf benim yüzümden hayati yanmasin

Bu söyledikleriniz sizin cehaletiniz. Cünkü belirli bir egitim almadınız ya da kültürtanımadınız. Ben o yaşta birisine gayet aşk niyeti ile bakabilirim bunda hiç bir sorun yok. Ileride ben de o da o dediğiniz yaşlara zaten gelicez bu durumda sorun olan nedir . Bence siz yorum yapmak yerine kendi zihin kapesitenizi gelistirmeyi aliskanlik haline getiriniz. Teşekkür ediyorum

21 yasinda bir insan cocugunuza abilik yapabilir mi? Once bunu dusunun derim. Yasi buyudukce dusunce yapisi da degisebilir.

Kendinizi pislik gibi hissedeceginiz bir durum yok ama dusunmeniz gereken cok sey var.
Buraya yazdığım andan beri ya da okuduğum cevaplardan anladığım şey şu ki kim ne derse desin ne kadar tespit ya da ön görü olursa olsun hayat bu. Hiç bir şeyin garantisi yok ve olamaz. Biz seçimlerimizden sorumluyuz önemli olan risklerle birlikte zararı ya da faydayı kestirebilir kılmaktır. Bende kararımı verdim. Terk edemeyecek kadar seviyorsak en azından çocuk yapmadan uzun bir süre evli kalıp neler olacağını görmektir. Insanoğlu asla tahmin edilemez

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Haklısınız yapmadiklarimizin keskesi daha bir olur. Umarım sizde bu yargısızliginizla dahada mutlu olursunuz

Üyenin ne demek istediği gayet açık. O yaşlara geldiğinizde sevgiliniz ayakları yere basan, olgun bir adam olacak. Şu anda ailesi onun aldığı karara güvenmeyebilir haklı olarak. Çünkü çok küçük. Çok büyük olasılıkla beyniyle değil hormonlarıyla karar veriyor. Farkında mısınız bilmiyorum ama sevgiliniz ergenlik dönemini tamamlamamış bile olabilir.

21 yaşında bir erkekten bahsediyorsunuz ya...
O yaştaki erkek evlilik için asla hazır olmaz. Neden bu kadar acele ediyorsunuz? Yaş farkı aslında çok yok aranızda ama bu çocuğun büyümesi lazım önce! Siz ona 19 yaşındayken aşık olmuşsunuz, bilmiyorum bana çok acayip ve garip geldi...

Ben ortada yaş farkı göremiyorum, siz de gençsiniz erkek arkadaşınız da genç. Benim çevremde erken evlenen pek yok ancak bu forumda eşi 25 yaş altı olan hanımlar var, kimse böyle tepki vermiyor. Zaten adam zorla evlenmeyecek, kendi tercihi saygı duyarım. Ailenin istemediği birliktelikler biraz sıkıntılı oluyor ama sübyancı vs. asla değilsiniz, çocukla nasıl sevgili oldun yorumlarına kulağınızı tıkayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…