- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Ogrencisiyle miBir arkadaşım geçen haftalarda kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Kız 33 çocuk 23 yaşında, hem de arkadaşım öğretmen, liseden önceki seneki öğrencisi. Çok söyledik olmaz diye ama birbirlerinden vazgeçmediler. Çocuğun ailesi çok karşı çıktı bir sene kadar istemediler, sonrasında baktılar vazgeçmiyorlar razı gelmek zorunda kaldılar. Bu arada arkadaşım daha önce evlenip boşandı.
Ben sizin evliliğinizi de uygun görmüyorum ama hayat bu, bazen yaşamamız gereken şeyi yaşıyoruz
Öğrenciyken de çok olgun oturaklı olduğunu söyler:)Ogrencisiyle miyaw siniftaki ergen hallerini gordugu biri insana nasil cekici gelir yaw
Artik bu sapiklik gibi geliyor bana aynj seyi erkek bir ogretmen kiz ogrenci de dusunsenize ayy allah korusun cocugumu egitime yolluyorum kart zampara goz dikiyor hormonlari tavan yapmis kizimin oglumu sevgili yapıyor cok fenaÖğrenciyken de çok olgun oturaklı olduğunu söyler:)
O zamanlar kesinlikle öyle bir düşüncesi yoktu yalnız arkadaşımın. Mezuniyetten sonraki sene bir sebeple bir ortamda karşılaşmışlar ve ondan sonra bişeyler başlamış.Artik bu sapiklik gibi geliyor bana aynj seyi erkek bir ogretmen kiz ogrenci de dusunsenize ayy allah korusun cocugumu egitime yolluyorum kart zampara goz dikiyor hormonlari tavan yapmis kizimin oglumu sevgili yapıyor cok fena
Öğrencisiyken kesinlikle bir şey yoktu aralarında, arkadaşım öyle bir kız değil. Hayatına giren erkek sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, eski eşi dahil. Ve zaten çocuk çok ısrarcı oldu, ilk başta o da direndi. Biz çocuğun adı üstünde çocuk olduğunu söyledik ama sonradan arkadaşım için yaptıklarına bakınca demek ki gerçekten olgunmuş diyorum. Lise mezunu olarak memuriyete atandı, ailesine karşı dik durdu vs.Midem bulanyo bu ogrt ogrenci iliskisinden yaa..ne bicim bi gozle baklyor ya??igrenc..cocugumz gibi onlar ya..uff sinir oldum
Konuyu 27 yaşında 10 yaşında çocuk sahibi adamla evlenmek isteyen 21 yaşındaki bir kadın açsaydı da cevabım aynı olurdu. Bu iş olmaz. Yirmili yaşlar insanın karakterinin oluştuğu yaşlar değil. 21de istediğini 25de istemiyor insan. Çocuk en geç 4 5 sene sonra pişman olur konu sahibinin çocuk gibi büyük bir sorumluluğu var çünkü. Ki çevresindeki yaşıt arkadaşları daha rahat takılırken o hep bir mücadele içinde olacak. Kimse için ömrünün baharını yemeye değmez açıkçası. Zaten konu sahibi de mutsuz olacak bu tabloda.Yargılayanları anlamıyorum. 27 yaşındaki erkek 21 yaşında kızla evlenince kimse yadırgamaz da tersi mi sorun?
tek çocuğunuz olması konusu düşündürücü ama velayet babada demişsiniz.
size diğer sorum da şu, evlenmeniz şart mı? Neden sevgili olarak devam etmiyorsunuz? Ki o kadar şey yaşamanıza rağmen sizin de yaşınız küçük sayılır.
Benim de önerim 27 bile olsa çok şey yaşamış bile olsan evlenme, sevgili olarak takıl oldu. 27 adam, 21 kadın ilişkisinde de aynısını derdim.Konuyu 27 yaşında 10 yaşında çocuk sahibi adamla evlenmek isteyen 21 yaşındaki bir kadın açsaydı da cevabım aynı olurdu. Bu iş olmaz. Yirmili yaşlar insanın karakterinin oluştuğu yaşlar değil. 21de istediğini 25de istemiyor insan. Çocuk en geç 4 5 sene sonra pişman olur konu sahibinin çocuk gibi büyük bir sorumluluğu var çünkü. Ki çevresindeki yaşıt arkadaşları daha rahat takılırken o hep bir mücadele içinde olacak. Kimse için ömrünün baharını yemeye değmez açıkçası. Zaten konu sahibi de mutsuz olacak bu tabloda.
21 yaşındaki kız ile 27 yaşında erkek evlenmeye karar verse üstelik adamın çocuğu olsa ve ailesi istemese yine yadırgardım .21 yaşındaki erkeğin arkadaşlarıyla halısaha yaparken ya da gezip tozup eğlenmek yerine 10 yaşındaki bi çocuğa baba yapmasını istemek abes biraz adamın kendisi çocuk zaten. Onun haricinde haklısınız evlenmek şart değil sevgili olarak kalabilir evlenecek olgunluğa gelmesini bekleyebilir konu sahibiYargılayanları anlamıyorum. 27 yaşındaki erkek 21 yaşında kızla evlenince kimse yadırgamaz da tersi mi sorun?
tek çocuğunuz olması konusu düşündürücü ama velayet babada demişsiniz.
size diğer sorum da şu, evlenmeniz şart mı? Neden sevgili olarak devam etmiyorsunuz? Ki o kadar şey yaşamanıza rağmen sizin de yaşınız küçük sayılır.
Senin 21 yaşındaki halin ile sevgilinin şimdiki hali bir değil. Erkekler geç olgunlaşıyor.Yo ben 93 doğumluyum o 1999 doğumlu. 16 yaşında çocukla nasıl olayım soyadım bile belli değil neden yalan konuşayım o zaman tavsiyenin ne anlamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?