Bende de 23 aylık var, haftaya da doğum. Beni de stres sardı şimdiden, sezaryen günü alınana kadar rahattım ama şimdi gün de belli olunca gerçekler dank etti. Sizin ilk çocuk büyük hatta o size yardımcı bile olacaktır, benimki hala bebek bir de abi olacakEvet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
ilk cocugunuz aşıri ilgi gerektirecek kadar kucuk degil bence zor olmaz.Evet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
12 yaşında olduğu halde mi böyle düşünüyorsunuz:)) bence işiniz çok kolay sıkıntı yapmayın . İlk oğlum 3 yaşında ikincisi 2 aylık evde her gün bir kavga gürültü kopuyor sürekli koşturmaca kıskançlık krizi ikisinin aynı anda ağlaması , birinin kakası gelir öbürü uyku saati gelir sürekli koşuyorum ama o kadar da mutluyum ki sevgileri enerji veriyor resmenEvet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
Kafayı kırıp ikinciyi yapmakYa kafayı kırıp hemen 2.yapacam ya da hiç yapmayacam. Rahata alışıp tekrar başa dönmek beni delirtir sanırım . Tavsiyeleri okumaya geldim konuyu takipteyim
Ben o kafayı kıranlardanım.Ya kafayı kırıp hemen 2.yapacam ya da hiç yapmayacam. Rahata alışıp tekrar başa dönmek beni delirtir sanırım . Tavsiyeleri okumaya geldim konuyu takipteyim
Şu an bana da uzak geliyor 2.çocuk ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem kardeşi olsun isterim ama çocuk büyütmek gerçekten zormuş onu anladımKafayı kırıp ikinciyi yapmak
Ben öyle yaptım. Memnun muyum memnunum
İlki ve zoru büyüyünce tekrar bebek fikri bana çok korkutucu gelirdi. Bir de vücut da bi yerden sonra bebeğin temposuna kolay kolay gelemez ki:/
Konu sahibi sizin büyük zaten bi hayli büyümüş. İkinci bebek ilk bebek gibi hatta daha kolay olur, büyüğün yardımıyla. Sağ salim kavuşursunuz inşallah yavrunuza
Ruh halim kaldıramayabilir yaniBen o kafayı kıranlardanım.
Araları 23 ay.
Doğuma kadar ilkini emzirdim doğurduktan sonra ikisini emzirdim.
Şu an birisi 2,5 diğeri 4,5 yaşında.
Ben iyiyim ya arada ayak parmaklarımla konuşuyorum, tencerelere küsüyorum falan ama her ilişkide olan şeyler.
Sadece bana değil, sarkan memelerime, 38ken 40 numara olan ayaklarıma, ayaklarımla sohbet eden ruhuma, bir türlü küçülemeyen popoma da sormak lazım.Ruh halim kaldıramayabilir yaniaraları az olması iyi ama gel bi de sana sor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?