Evet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
Kesinlikle fazla ara vermeyin. 2 yaş fark az, 3-4 yaş fark ideal benceYa kafayı kırıp hemen 2.yapacam ya da hiç yapmayacam. Rahata alışıp tekrar başa dönmek beni delirtir sanırım . Tavsiyeleri okumaya geldim konuyu takipteyim
Bilmiyorum çok kararsızım zaten ilk çocuğumuz 3 yıl sonra oldu 2.yi şimdi çalışmaya başlasak bi üç yıl sürer belki deKesinlikle fazla ara vermeyin. 2 yaş fark az, 3-4 yaş fark ideal bence
Ne kadar doğru.çocuğa çabuk büyüsün diye gözüne bakarak sevgimizi bile gösteremiyoruz.
Sağlıklı ve güzel doğumlar diliyorum sizeBende de 23 aylık var, haftaya da doğum. Beni de stres sardı şimdiden, sezaryen günü alınana kadar rahattım ama şimdi gün de belli olunca gerçekler dank etti. Sizin ilk çocuk büyük hatta o size yardımcı bile olacaktır, benimki hala bebek bir de abi olacakBen de beraber büyüyecekler diye avutuyorum kendimi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı, mutlu Mesut büyütmeyi nasip etsin
Orasi belli olmaz belki hemen oluverirBilmiyorum çok kararsızım zaten ilk çocuğumuz 3 yıl sonra oldu 2.yi şimdi çalışmaya başlasak bi üç yıl sürer belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?