Ben o kafayı kıranlardanım.
Araları 23 ay.
Doğuma kadar ilkini emzirdim doğurduktan sonra ikisini emzirdim.
Şu an birisi 2,5 diğeri 4,5 yaşında.
Ben iyiyim ya arada ayak parmaklarımla konuşuyorum, tencerelere küsüyorum falan ama her ilişkide olan şeyler.
Ben o kafayı kıranlardanım.
Araları 23 ay.
Doğuma kadar ilkini emzirdim doğurduktan sonra ikisini emzirdim.
Şu an birisi 2,5 diğeri 4,5 yaşında.
Ben iyiyim ya arada ayak parmaklarımla konuşuyorum, tencerelere küsüyorum falan ama her ilişkide olan şeyler.
İnşallah aşarım hayırlısıyla.Ikisinin ihtiyaçlarını doğru ölçüde verdiğiniz sevginizi eksiltmediginiz müddetçe sorun olmayacaktır. Büyük çocuğunuza anlatacaginiz şeyler onu tatmin etmeli her sorusunu eksiksiz cevaplayin . Bebek olunca abiye de minik ve güzel sorumluluklar verin kardesiyle alakali onu daha çabuk benimseyecek ve kabullenecektir.
Ilk cocuklar 2. Olduktan sonra en çok sevgisizlikten dem vurur. Sizin bunu asacaginizi düşünüyorum. Kolay gelsin.
Yok çok şükür öyle huyları yok,kardeşi gelince değişmez inşallah.çocuğum yok ama kendi hayatımdan örneklendirebilirim , "ilk çocuğunuzun ergenlik çatışmalarıyla yeni bebek" sizi en fazla zorlayan şey olur sanırım.şu an çok yakınımda böyle bi olay var, büyük çocuk 13-14 yaşlarında ve yeni kardeş geldi.bebek zorlamıyo anne artık tecrübeli bi kadın , ilk çocuğun paniği ve kendi anne olarak toyluğu yok çünkü ama ergenlik terapilerinde geziyolar büyük yüzünden.en son konuştuğumda evden çıkmış dışarı gelmiş (artık izin vermek zorunda kalmış kadın) , bebeği korona yapıcam diye tutturmuşsizin çocuğunuzun huyunu bilmiyorum ama hazırlayın onu bu geçişe muhakkak
Sizin yine 12 yas varmis benimkilerin arasinda 2 yas olacak allah nasip ederseEvet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
Korkmayın doğum çok güzel geçecek insallah sağlıkla gelsinEvet doğuma nerdeyse 1 ay kala bu konuyu açmam ilginç gelebilir bir çoğuna.Ama inanılmaz bir doğum korkusu ve sonrası sardı.Doğumdan ve sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum.İlk çocuğum 12 yaşında ve ondayken baş ettim birlikte büyüdük.Ama şu an herşey çok zor geliyor?Nasıl baş edecem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?