İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

günaydın a.s.denizciğim benim kafam karışıtı nereden devam edeceğiz?:bbo:

günaydın a.s.denizciğim benim kafam karışıtı nereden devam edeceğiz?:bbo:

ya burada ilk sayfayı ben yönete biliyorum... oyüzden buradan edelim derim.. Çünkü diyerinde sorun yaşamıştık listede...

buradaki liste güncel tutulabiliyor :lepi:

tamam o zaman canım bilgilerimi vereyim ben flan 36 yaşındayım sat 02.10 bat 30.10 13 yaşında bir oğlum var ben panik atak tedavisi görüyordum o yüzden ilaç kullanmak zorunda kaldım şimdi ilaç kesiyoruz kasım sonu aralık başı gibi çalışmalara başlıyacağız inşallah:Saruboceq:

NICK ADınız - YAŞ - SAT- BAT
GEBELİK ÖNCESİ KİLO - ÇOCUK SAYISI - BEKLENEN AY SAYISI

lütfen tam yazalım canlarım

Akşam oldu ben bittim ama işlerimde bitti...

Cumartesi sabah kahvaltıya misafirlerim var... Ne yapayım yaaaa CADIARZU :uhm:

NICK ADınız - YAŞ - SAT- BAT
GEBELİK ÖNCESİ KİLO - ÇOCUK SAYISI - BEKLENEN AY SAYISI

lütfen tam yazalım canlarım

merhaba canım ben acemiera benide eklersen sevinirim yaşım32 sat 8 ekim bat 4 kasım bir tane oğlum var iki yıldır da bekliyorum mafoldumben

acemiara nasılsın canım görüşmeyeli?opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım iyiyim çalışmalara devamaklinialirimsmilesen nasılsın.benim kafam karıştı hangi topikten devam edeceğiz bilgin varmı

teşekkür ederim canım iyiyim çalışmalara devamaklinialirimsmilesen nasılsın.benim kafam karıştı hangi topikten devam edeceğiz bilgin varmı

inan ben de aynu durumdayım bir oraya bir buraya gidip geliyorum bir toplansak da değerlendirsek:bbo:

İKİNCİ BEBEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI.....

VE SONUNDA MUTLU SONA ULAŞMAK İÇİN HEP BERABERİZ....
canim bilgilerimi veriyorum cok süküpr bebisim karnimda seydam ,seydam yazalim isim ,yas :28,sat:28 agustos,kilo:60,cocuksayisi:1 ,5 yildir bekliyordum canim bu ani 7 Haftalik minigim cok sükür kalp atislarinida duyduk darisi sizlere ins :Saruboceq::Saruboceq:

evet süper bir hafta olması dileğiyle merhaba

merhaba adaşımm,
beni de not all,
rabbim artık ne kadarçok 2.bebeğini bekleyen var artık.. şaka gibi. 1 tane oldu 2.de olur istediğimiz zamna dedik ne kadar da yanılmışız.. (((((
rabbim tez zamanda ver ikinci bebişlerimizi.

deniz, kilom oldu 50,
yaş oldu 33
1 çocuk var, sat 21 ekim, bat 17 kasım,
beklenen ay sayısı 27 ay bitti,

seydamcığım çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:

denizciğim eksiklerimi tamamlayayım flan olarak kalsın sakıncası yoksa boyum 1,75 gebelik öncesi kilo 85 ohaoldumsmilebir de daha ilacımı kasım sonu aralık başı gibi tamamen keseceğiz bir terslik olmazsa yani çalışmalara aralık ortası gibi başlayacağıza.s

merhaba arkadaşlar nasılsınız denizcim bilgilerimi vermiştim benide eklersen sevinirim dur ben sana bir daha yazayımsempatiksalakcinni 32 yaşındayım 1 çocuk var 53 kilodayım sat 8 ekim bat 3 kasım 2yıldırda bekliyorum...daha fazla beklemeyelim inşaallah
:Saruboceq:

seydam hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al sağlıcakla büyüt

seydam hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al sağlıcakla büyüt

seydamcığım çok sevindim canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
aminn allah razi olsun kizlar ins darisi sizlerin basina biran önce sizinde bebislerinizi rabbim yollar ins saglikla :CüvCüv::Saruboceq:,hayirla ins

Bu gün sonunda araştırma hastanesine gittim...

Yapılacak tetkikler belirlendi.

1. Kişisel görüşme yapıldı. En ince ayrıntıya kadar anlatıldı...mirmirmirmir

2. Alttan muayene yapıldı 2 büyük uzun kalın alet :kedi: ve acı.... klava:

3. kan verildi 4 tüp... biokimya ve odiyoloji için...

gelecekte yapılacak olanlarsaaaaadelikafadulden

1. Hsg (Rahim Filmi) için adetin 1. günü .... Çok üzgünüm çoook

2. Adetin 3. günü hormon tahlili ve ultrasonografi :lepi:

3. Adetin 21. günü progesteron tahlili :jeyyar:

4. Spermiyogram (ama eşim asla gelmez) :dilcikar: kötükedihüso

Bakalım sonuçlar 03.11.2010 da çıkacak... neden gelmiyormuş bu bebek bakalım.
Ama şunu söyleyeyimmm alttan muayene hep iğrençti hala iğrenççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…