İkinci Bebek için uğraşan Arkadaşlar haydi listemizi yapalım...

denizcim yani gebelikiçin rahim fliim şart ama ben adetin 9 günü çekildim geneldede öyle oluyor hakında hayırlısı olsun işalhh temiz çıkar

denizcim yani gebelikiçin rahim fliim şart ama ben adetin 9 günü çekildim geneldede öyle oluyor hakında hayırlısı olsun işalhh temiz çıkar

benimde son günüydü bakalım neler olacak....

:ecrin_bebek: günaydınnnn :ecrin_bebek:

günaydıııııın nasılsınız?opuyorumnanaktandenizciğim hayırlısı olsun tedaviye başlamışsın anladığım kadarıyla herşey çok güzel gider umarım canımboshayallersmilebu arada sana kesinlikle katılıyorum alttan muayene gerçekten çok kötü benim de gidip bir ön muayene olmam gerekiyor korkudan günü güne atıp duruyorum bakalım ne olacakeyvahedigeldismile

bu arada benim bat 30 ekimdi ama benim kırmızılar bir hafta erken geldi bitince yeni tarihi hesaplar yazarım buyrunnnnnnnnnzaten bu yaşıma kadar hep öyle olmuştur ne zaman nezle grip olsam bünye zayıf düşer onlarda teşrif ederler :umursamaz:

adımı listede görünce bir tuhaf oldum,adım deniz ,yaş 30, kilo 70 ,1 oğlum var,
veeee kızlar ben ikinci bebek için çok korkuyorum.. siz nasıl cesaret ediyorsunuz..ben karar veremiyorum..bazen,olsun evet evet diyorum..sonra an geliyor yok canım bakamam oğlumun rahatı kaçar dersleri vs... filan diyorum..kafayı yemek üzereyim..nasıl karar verdiniz bana biraz anlatın,lütfen.
herşeye sil baştan nasıl başlar insan ..tekrar sezeryan tekrar uykusuz geceler tekrar gaz sancıları diş sancıları vs vs .. siz unuttunuzmu bunları..kusura bakmayın sizinde hevesinizi kaçırmak istemem bu sözlerle fakat ben ikinci çocuk için geçerli bir neden arıyorum sadece kendime yani mantıklı bir sebep..bu eziyete değecek bir sebep..bana öyle bir şey söyleyin ki hemen kararımı vereyim istiyorum.

çok haklısın canım bunların hepsini yaşadık ve hiçbirini unutmadıkboshayallersmile herşeye yeni baştan başlamak gerçekten zor bende öyle düşüne düşüne 14 sene erteledim:1shok: şimdi niye düşünüyorsun diyeceksin çocuk büyümüş delikanlı olmuş rahatın yerinde niye şimdi herşeye yeniden başlayacaksın?hemen kendi sebebimi söyleyeyim bu seni ne kadar ikna eder bilmiyorum ama ben yine de deneyeceğim şansımıbuyrunnnnnnnnn şimdi benim oğlum orta sonda seneye lise kısmetse 4 sene liseyi düşünelim sonra üniversite üniversitede yanımda mı okur dışarıda mı okur bilemem onu zaman gösterir eğer dışarı giderse biz evde yalnızız arkasından askerlik biz yine yalnızız sende diyeceksinki sonuçta evlenecekler siz yine yalnız kalacaksınız evet doğru Allah o günleri gösterirse evlenecekler inşallah ama o zamana kadar yanımda hep bir evladım olsun istiyorum evlendikleri zaman da torun torba zaman geçer zaten ha olur olmaz bilemem bir tane oldu diye ikincide olacak diye bir kural yok ama isteğim bu yönde eğer ikinci olmazsa Allah yavruma uzun ömür versin o bana yeter:Saruboceq:

rabbime sükürler olsun 8.haftayada girdik teyzeleri darisi sizlere bunu bütün kalbimle diliyorum :Saruboceq:

canım canım maşallahiyi gidiyor değil mi tatlım herşey yolunda değil mi?dualarımız seninle canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım:Saruboceq:

tünaydıııın yazmaya daldım merhaba demeyi unuttum kocaman kocaman öpücükler nasılsınız?opuyorumnanaktan

tünaydın tünaydın tünaydııııın herkese merhabaopuyorumnanaktan

merhabalar canım nasılsın?a.s.

iyiyim canım sen nasılsınzemuszemus bir o topik bir bu topik seninle muhabbet ediyoruzzemuszemus yağmur var canım burda tadını çıkarıyorum ben çayı severim yağmurlu havada sen de istermisin:içelim:

canım canım maşallahiyi gidiyor değil mi tatlım herşey yolunda değil mi?dualarımız seninle canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım:Saruboceq:
amin amin sagol canim benim ,suana kadar allahima sükürler olsun hersey normal sali günü kontrolum var ozaman 9 hafta olucak ins ilk 3 ayi bir atlatsam allahimin izniyle cünkü hala korkularla yasiyorum bisey olmaz ins .....en kisa zamanda sizlerdende hayirli haberler almayi umuyorum diliyorum sizlerde benim duamdasiniz canim

seydam canmm hamilesin haa...hayırlı olsun tatlım çok sevindim.

iyiyim canım sen nasılsınzemuszemus bir o topik bir bu topik seninle muhabbet ediyoruzzemuszemus yağmur var canım burda tadını çıkarıyorum ben çayı severim yağmurlu havada sen de istermisin:içelim:

aynen öyle oldu gülüm haklısınalkisalkisalkis iyiyim canım çocuk istiyorum benim moralim düzgün olmalı diye motive ettim kendimi ya sevgi kelebeği gibi geziyorum evde:sm_cool:vallahi çay da mis gibi olmuştur içerim vallahi

yok birşey olmayacak inşallah hep iyi şeyler düşün çok güzel bir hamilelik geçireceksin ve sağ salim alacaksın kucağına inşallah:Saruboceq:bizi habersiz bırakma olur mu?olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…