Bence cocugunuzu emzirmeden kesip, tuvalet aliskanligini da vermeden 2. Bebegi dusunmeyin.
Karar verecek olan siz ve esiniz, aileler her zaman torun ister ama anne baba olarak o cocuklarin tum sorumlulugu sizde.
Yasiniz daha cok kucuk hani ileri yasta olsaniz da acele etseniz anlasilir. Bu tur durumlarda cevrenin destegi cok cok onemli ancak daha da onemlisi sizin esinizin maddi ve manevi ikinci bir bebege hazir olmasi gaZa gelmeyin lutfen
Bakanın varsa yap bence sonra pişman olursun oğlumu dunyaya getırmek ıcın 3 sene bekledım sımdı dıyorum ne buyuk hata etmısım
bızde annemle ve babamla bakıyoruz ben calısıyorum saolsun gul gıbıde bakıyolar.15 aylık oglum 2 yasına gırsın hıc gecıktırmıcem bende hemen yapıcam.ıkız gıbı buyusunler ıste ne guzel.10 sene sonra ohh derım evlatlarım buyudu
Iki bebek arasinda kaç yaş olmalı?
Şu an oğlum 11 aylık ben şuan kesinlikle istemiyorum.
Ama kayinbaban ve kayinvalivem çok üzerime geliyorlar.
İkincisi dogurmam icin esimde ev alana kadar istemiyor. Kaynanam oğluma çok bakıyor ve çok seviyor birlikte buyuturuz diyor. etrafimdakilerde dogur ddiyor bakaninda var.siz ne kadar ara verdiniz?
Benim oğlum 14 aylık ve ben 4 aylık hamileyim. İkiz gibi büyüsünler ve ileride rahat edelim dedik ve yaptık. Ben ara verseydim bir daha düşünmezdim. Hazır uykusuzluğa ve tempoya alışmışken ve bütün bebek eşyaları hala yeniyken yapak dedik Biraz cesaret işi ama çok heyecanlıyım
Daha çok küçük bebeğin ve hala emiyorsa yazık sütünden mahrum kalmasın. Ama 11 aylıkken yine rahat oluyorlar benim oğlum şuan 15 aylık ve bi daha çocuk yapmaya tövbe ettim bir saniye yerinde durmuyor. Onun arkasından koşarken ikinci bebeği düşünemiyorum bile. Kv ve kp de bebeğin ayaklanınca illalah ederler ve sen bi afacan ve bi bebekle kalakalırsın ortada