ikinci bebişi bekleyenler:)

humanistmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.913
4.393
83
ikinci bebeğini bekleyen hamiş anneler... kacinci haftadasınız? cocuklarla zor geciyor mu zaman? Deneyimleriniz nasıl?

Hemde nasil zor geciyo bazen cilgiriyorum resmen mide bulantisi halsizlik oglumun miz mizligi hepsi bazen agir geliyo ama genede guzel rabbim sag salim kucagimizda da gostersin insallh

İkinci gebelik bende çok nefes darlığı yapıyo 28. Haftamdayım çocukla fena fenaa sinir krizleri geçirtiyo desem yeridir belki.. ama yinede güzel..

Nasil yinede güzel cidden herseye yetisebiliyormusunuz.yada ikisini nasıl aynı anda idare ediyormusun

Nasil yinede güzel cidden herseye yetisebiliyormusunuz.yada ikisini nasıl aynı anda idare ediyormusun
Yawaş yawaş idare ediyorum.. 2buçuk yaşında kızım.. arada dışarı yürüyoruz kendi kendine oynar ama şimdiler de hawa soğuk malesef dört duwar arasında hare bişiler yiyoruz analı kızlı..

ikinci bebeğini bekleyen hamiş anneler... kacinci haftadasınız? cocuklarla zor geciyor mu zaman? Deneyimleriniz nasıl?
Benimde oglumm iki bucuk yasinda.. cok uslu bi cocuk aslinda.. kendi kendine oynuyor biseyler yapiyor.. arada anne gel diyor oynuyoruz birlikte, babasiyla oynuyor genelde..
Ne kadar usluda olsa cocuksuz gibi olmuyor tabiki.. giydir yedir icir ilgilen hava aldir altini temizle filan :)
Ilk hamileligimde uykum geldikce uyuyordum ama simdi kesinlikle uzanamiyorum saatlerce :)) bulanti kötü oluyor ama Allaha sükür sanki 2 gündür hafifledi ins gecer..
Allah yardimci oluyor ve bence cokta zor degil :))

Kızçem 19 aylık . Gece uyku sorunumuz var acayip hareketli cimcimem hızına yetişemiyorum iki dk uzansam anne hadi kalk diyor. O uyuduğu zaman yemek temizlik mecbur. Bazen yorgunluktan koltukta uyuya kalıyorum akşamları. Babası çok ilgili saolsun zaten kızım onla vakit geçirmeyi daha çok seviyor. Bi markete gitsek bi saat aaa kedi aaa köpek aaa şeker aaa Bebek anne bak anne bu ne. Eve zor geliyoruz. İlk başlarda hep ağlıyordum ona iyi anne olamıyorum diye şimdi mutluyuz . Bebişler iki olunca nolcak hiç bir fikrim yok

ilk cocuk bence ikinciyi buyuturken bize baya yardimci olcak gibi geliyo bana:) kostek olmasinlar da

Bende ikinciye hamileyim cok sukur oglum 4 yasinda biraz yaramaz huysuz ve bu ara biz evimizde kalamiyoruz malesef yeni aldigimiz evin merkezi sistemi acilmadigi icin annemlerde arada eltimlerde falan kaliyoruz evi sevdigi icin biraz huysuz annemlerde olunca onlar ilgileniyor rahat oluyorum ama eltimlerde falan arada cocuklarda iki anlasiyo bi anlasamiyo derken geciyo kardesinin geleceni biliyo hastanede yapiliyo diyo eminim gelince kardesini hic rahat birakmiycak kiskanc bi cocuk cunki bizde boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…