kızlar 4. ayım we burnumun kemeri tekrar belirlemeye başladı doktorum 6. ayı bekliyelim küçük bi operasyon yapabilirz dedi bide masaj werdi masajla geçen war mı acaba lütfen yardım edin çok korkuyorum
kızlar 4. ayım we burnumun kemeri tekrar belirlemeye başladı doktorum 6. ayı bekliyelim küçük bi operasyon yapabilirz dedi bide masaj werdi masajla geçen war mı acaba lütfen yardım edin çok korkuyorum
Doktorun 2. Ameliyat dediyse bizim burdan birseyler soylememiz anlamsiz olur.. Bazi ameliyatlarda kucuk revizyonlar gerekebiliyor ancak ilk seferki kadar agir olmaz belkide seni cok rahatsiz etmez tkrr dokundurtmak istemezsin ancak kemigin masajla alakasi olmadigini uzulerek belirtmek isterim, gecmis olsunn...
çokkorkuyorum yaaa aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum kapalı rinoplasti yapılıyomuş sadece sırttaki kamburluğu almak için 25 dakika falan sürüyomuş
İnşallah dediğin gibi olur doktorum bana Bi açıklama yapmadı ama rahatlığından anladım küçük Bi operasyon olcaığını oda dedi zaten şuraya hafif Bi müdahale gerekebilir diye sana başka bişey dedi mi doktorun canım kapalı rinoplasti olucak dimi tekrar burun ucu açılmasın yaaaaa nolurBen 3. ayımdayım ve aynısı bende de var..Kemikte minik bi çıkıntı olmuş ve yamuk gösteriyor bu masajla düzelmez bana da doktorum 6. ayda 15 dk.lık bi işlemle düzelticem dedi..Sadece lokal anestezi yapılacak ve şişlik morluk olmayacakmış muhtemelen senin olayında aynısı korkulacak bişey gibi gelmedi bana.
İnşallah dediğin gibi olur doktorum bana Bi açıklama yapmadı ama rahatlığından anladım küçük Bi operasyon olcaığını oda dedi zaten şuraya hafif Bi müdahale gerekebilir diye sana başka bişey dedi mi doktorun canım kapalı rinoplasti olucak dimi tekrar burun ucu açılmasın yaaaaa nolur
Yok yok panikleme kapalı olucak kemiğin çıktığı taraftaki delikten girip kemik üstüne üçgen açıp törpüleyecekmiş ne demekse oBayıltma filan da yok ya ben onun için çok önemsemedim sende içini rahat tut 6. ay bi dolsun bu kadar dayandık 15 dk. daha dayanabiliriz bence
Yok yok panikleme kapalı olucak kemiğin çıktığı taraftaki delikten girip kemik üstüne üçgen açıp törpüleyecekmiş ne demekse oBayıltma filan da yok ya ben onun için çok önemsemedim sende içini rahat tut 6. ay bi dolsun bu kadar dayandık 15 dk. daha dayanabiliriz bence
ayyy bunada şükürde nasıl bir süreçdi yaaa yıprandım walla aslında ben ilk alçı çıktığında elimle bi yokladım o minik kemik elime gelmişti dedim heralde geçer diye baktım şişler indikçe iyce beliröeye başladı 4. ay kontolünde bugün işte doktor 6. ay geçsin oraya bi rewizyon gerek dedi ben hemen tutuşşş tabiiiyeniden morluklar dikişler aman Allahım diye
Ben 3. ayımdayım ve aynısı bende de var..Kemikte minik bi çıkıntı olmuş ve yamuk gösteriyor bu masajla düzelmez bana da doktorum 6. ayda 15 dk.lık bi işlemle düzelticem dedi..Sadece lokal anestezi yapılacak ve şişlik morluk olmayacakmış muhtemelen senin olayında aynısı korkulacak bişey gibi gelmedi bana.
bana da doktorum aynısını dedi 5 yıl oldu hala gidemedm
korkuyorum lokalden
ve amekiyattan
eski cesaretm yok
böyle kalsın daha orjinal insanlar tereddüt ediyor estetik mi değil mi dye ==)
Banada yaptırma çok dikkatli bakılmazsa farkedilmiyor diyolar ama ben de madem yapıldı kusursuz olsun istiyorum valla şimdi alsalar girerim ameliyata yeterki düzelsin :)
Ben 3 ay oldu ameliyyat olali. Sukur her sey yolunda. Amma burnumun bir tek sirtindan memnun degilim. Burnun ve alnim arasindaki bataklik cok az. Burnum alnima yapismis qibi dumduz gozukuyor. Doktorum bekleyelim gecmezse 10 dakikami alir duzeltirim dedi amma ben tedirginim. Yinemi morluk olacak, tampon, alci takilacak. 1-2 ay sislik olacak yinemiBu konuyu doktorumda detalli konusamadik cok yogun benim Doktor fazla soru soramiyorum bile. Bu konuda bilginiz varmi, size doktorunuzz nasil anlati? Beni de bilgilendirirmisiniz lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?