İkinci burun estetiği ameliyatı dediler kızlar kemer yüzünden yardııım aciiill :(

kızlar mesaj kemeri gecırebılırmı?? bnm 22. gunum şişlık mı kemık mı bılmıyrm. korkuyorumm

anladım tesekkur edrm . umarım gecer.. daha masaja da başlamadm .. çok endıselıyım.
umarım sızın operasyonunuz da ıyı gecer morluksuz sissiz..

Dokununca sert mi senin ? Tesekkur ederim mor olmuyomus ama sisiyomus biraz sanirim . Keske olan biri aydinlatsa simdi =)

Arkadaslar ben de kemeri törpülettim burun sırdımtan memnunum anca burun kenalarında bariz kemik çıkıntısı var ve onden bakınca hala eğri gibi duruyo bu yuzden..kenardan bakınca gayet hoş ama önden bakınca kemık gibi kenarlarda cıkıntı var ve bu yuzden eskısı gıbı aynı..orayı bilerek bırakmıs olamaz dimi dogal olması adına..

Çok zaman olmuş ama bu konuya yazanların sorunu gibi çıkıntım var aynı şekilde doktor lokal anesteziyle törpülerim diyor ama başka sorunlar da var bir hanımefendi yazmış almıma yapışık gibi dümdüz iniyor burnum diye aynen benim de öyle, bu sıkıntılara çözüm buldunuz mu doktorlarınız lokalle düzeltti mi lütfen bilgilendirin beni de, kafayı yemek üzereyim

Zamanla düzelmesi lazım diye biliyorum.. 6.aydan sonra tam oturuyor kuzenim yaptırmıştı sonrasında çok doğal oldu

Merhaba bununuzu düzelttirdiniz mi acaba ben de aynı durumdayım çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…