Ikinci cizgiyi goren var mi :)

Silik çıkan test ertesi gün biraz daha koyulasmasi gerekiyordu bence siz en iyisi bi kan testi yaptırın idrar testi çok yaniltici
Koyulasmadi aynı silik yaaa oyle yapicam bir az daha geçsin bakalım inşallah guzelhaberler alirim

Koyulasmadi aynı silik yaaa oyle yapicam bir az daha geçsin bakalım inşallah guzelhaberler alirim
Ama koyulasmasi lazımdı oğlumda ilk yaptığımda sizinkinden bile silikti ertesi günü sizinki gibi çıktı aksamı epey koyulasmisti bhcg hormonu hızlı artis yapan bi hormondur onun için siz kesinlikle idrarda zaman kaybetmeyin gidin hemen bi kan testi yaptırın inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz

Insalla teşekküler

Benim ki de koyulasmadi hatta ayni yani ilk gun ki gibi oldu o yuzden kan verdim takip edemedim o sekilde evhamlandim hos gerci hala ayni durum yukselecek mi diye bekliyirum bir an once kan verin bence

Benim ki de koyulasmadi hatta ayni yani ilk gun ki gibi oldu o yuzden kan verdim takip edemedim o sekilde evhamlandim hos gerci hala ayni durum yukselecek mi diye bekliyirum bir an once kan verin bence
Anladım cnm vericem inşallah :))senin kaç kaç çıktı doktor ne dedi

Benim 15,39 epey dusuk doktora filan gosteremedim cnm sadece tahlil yaptirdim pazartesi tekrarliycam bakalim sende yaptir yaz buraya merak ederim
Anladim canim yapınca yazicam inşllah iyi haberler veririz birbirimize

İnsallah canim ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Eşim ayin 20 sine kadar bekleyelim diyo ama ben durabilir miyim bilmiyorum yaa bakalım zaten hastanede çalışıyorum o yüzden daha zor durmak benim için ama hiç eşimi dinlemiyorum bu konularda belki şimdi dinleyip beklerim:)

Valla gitsen deger dusuk cikinca kafana takiyorsun kalsan idrar testi koyulasmiyor diye pek farki olmadi bende :)

Valla gitsen deger dusuk cikinca kafana takiyorsun kalsan idrar testi koyulasmiyor diye pek farki olmadi bende :)
Yani oyuzden en doğrusu biraz daha beklemek sanırım hayırlısı inşallah canım haberlesiriz :)

Kızlar bugünkü idrar testim bu Ne diyorsunuz ?

Eklentiler

• 20170114_234140-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 139
  • 20170114_234140-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 133
Yaa canım bilmiyorum yaa beyaz gibi çizgi ama pembe olması gerek miyor mu:)inşallah hayırlısıyla vardır
Cok yeni oldugu icin silik cikmis :) ben 15 gün gecikme ile yapmıştım testi :)
hep adet öncesi yapıyordum çıkmıyordu bişey ama seninki bayağı belli inşallah sağlıkla kucağına almayı ňasib etsin Rabbim takipteyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…