Koyulasmadi aynı silik yaaa oyle yapicam bir az daha geçsin bakalım inşallah guzelhaberler alirimSilik çıkan test ertesi gün biraz daha koyulasmasi gerekiyordu bence siz en iyisi bi kan testi yaptırın idrar testi çok yaniltici
Ama koyulasmasi lazımdı oğlumda ilk yaptığımda sizinkinden bile silikti ertesi günü sizinki gibi çıktı aksamı epey koyulasmisti bhcg hormonu hızlı artis yapan bi hormondur onun için siz kesinlikle idrarda zaman kaybetmeyin gidin hemen bi kan testi yaptırın inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsinizKoyulasmadi aynı silik yaaa oyle yapicam bir az daha geçsin bakalım inşallah guzelhaberler alirim
Insalla teşekkülerAma koyulasmasi lazımdı oğlumda ilk yaptığımda sizinkinden bile silikti ertesi günü sizinki gibi çıktı aksamı epey koyulasmisti bhcg hormonu hızlı artis yapan bi hormondur onun için siz kesinlikle idrarda zaman kaybetmeyin gidin hemen bi kan testi yaptırın inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz
Benim ki de koyulasmadi hatta ayni yani ilk gun ki gibi oldu o yuzden kan verdim takip edemedim o sekilde evhamlandim hos gerci hala ayni durum yukselecek mi diye bekliyirum bir an once kan verin benceKoyulasmadi aynı silik yaaa oyle yapicam bir az daha geçsin bakalım inşallah guzelhaberler alirim
Anladım cnm vericem inşallah :))senin kaç kaç çıktı doktor ne dediBenim ki de koyulasmadi hatta ayni yani ilk gun ki gibi oldu o yuzden kan verdim takip edemedim o sekilde evhamlandim hos gerci hala ayni durum yukselecek mi diye bekliyirum bir an once kan verin bence
Benim 15,39 epey dusuk doktora filan gosteremedim cnm sadece tahlil yaptirdim pazartesi tekrarliycam bakalim sende yaptir yaz buraya merak ederimAnladım cnm vericem inşallah :))senin kaç kaç çıktı doktor ne dedi
Anladim canim yapınca yazicam inşllah iyi haberler veririz birbirimizeBenim 15,39 epey dusuk doktora filan gosteremedim cnm sadece tahlil yaptirdim pazartesi tekrarliycam bakalim sende yaptir yaz buraya merak ederim
İnsallah canim ne zaman gitmeyi dusunuyorsunAnladim canim yapınca yazicam inşllah iyi haberler veririz birbirimize
Eşim ayin 20 sine kadar bekleyelim diyo ama ben durabilir miyim bilmiyorum yaa bakalım zaten hastanede çalışıyorum o yüzden daha zor durmak benim için ama hiç eşimi dinlemiyorum bu konularda belki şimdi dinleyip beklerim:)İnsallah canim ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Valla gitsen deger dusuk cikinca kafana takiyorsun kalsan idrar testi koyulasmiyor diye pek farki olmadi bende :)Eşim ayin 20 sine kadar bekleyelim diyo ama ben durabilir miyim bilmiyorum yaa bakalım zaten hastanede çalışıyorum o yüzden daha zor durmak benim için ama hiç eşimi dinlemiyorum bu konularda belki şimdi dinleyip beklerim:)
Yani oyuzden en doğrusu biraz daha beklemek sanırım hayırlısı inşallah canım haberlesiriz :)Valla gitsen deger dusuk cikinca kafana takiyorsun kalsan idrar testi koyulasmiyor diye pek farki olmadi bende :)
İnsallah canim haber ver mutlakaYani oyuzden en doğrusu biraz daha beklemek sanırım hayırlısı inşallah canım haberlesiriz :)
İnsallah canim haber ver mutlaka
Yaa canım bilmiyorum yaa beyaz gibi çizgi ama pembe olması gerek miyor mu:)inşallah hayırlısıyla vardırVar canım hayırlı olsun
Hayirli olsun :) benim adete 5 kala boyle cikmisti gittikce koyulasirKızlar bugünkü idrar testim bu Ne diyorsunuz ?
Cok yeni oldugu icin silik cikmis :) ben 15 gün gecikme ile yapmıştım testi :)Yaa canım bilmiyorum yaa beyaz gibi çizgi ama pembe olması gerek miyor mu:)inşallah hayırlısıyla vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?