Ikinci cizgiyi goren var mi :)

Merhaba kızlar ben pko hastasıyım geçen ay sekiz gün geçti adetimi ama ader oldum bu ay klomen tedavisi ikinci ayım klomen gecikme yapıyor biliyorum ama 12 gün gecikme olur mu bide bu ay yumoş az büyüdü doktor umutlanma dedi ama testte yapmak istemiyorum nabıcam ben yaa

Bu ay benim de gecikti 6+2 gün oldu hala gelen giden yok. Eşim de dna hasarı var spermlerinde oyuzden umutlanmak istemiyorum çok. Kaan hocanın hastasıyız. Kimyasal geçirenler bide eşlerinin dna hasarların a baktirsinlar bi arkadaşım da öyle gebelik oluşuyor ama tutmuyor kimyasal oluyor en son hasar testi yaptırdılar baya yüksek çıktı. Tedavi oldu eşi şimdi hamile

Yaaa hasar testi ne demek yani ne diye geçiyor

Kizlar gecen cuma test yaptirmistim 34.2 cikmisti pazartesi gunu 144.5, di guzel katlanmisti bugun 209 cikti yine durmus yukselme bi onceki gebeliğimde ayni oldu simdi genetik tarama yaptirmamizi istediler yaptiran varmi onceden neye bakiyorlar bi sorun bulunursa neoluyor

Bende aynı şekilde iki kez kimyasal Gebelik geçirdim yani hcg yükselip düştü sizin gibi ama hiç tedavi olmadım hormonlardan filan da olabilir mis herşeye bakılicak en son genetik bakılır bence ama ne olduğunu tam bilmiyorum

Canim noldu durum? Bendede var gebelik ama sadece 30 cikti hcg oda coook azmis dedi doktor bakalim beklemeliyim simdi..... insallah artis olur

Kizlar tum uazilanlari okudum rabbim hepimizin yardimcisi olsun bende kasimda kimyasal gebelik yasadim ilk gebeligimdi 4 aylik evliyim ins bu ay gsaglikli gebelik haberleri aliriz

Kimyasal gebelik oldu yukselmedi hcg inşallah cnm
Adet oldunmu? Bendede öyle hcg 30 cikti testler hep silikti cöesr blue 1-2 hafta gösterdi simdi yaptim hic cikmadi düsmüs yani hcg anlayscagin kimyasal bendede adet olmayi beköiyorum ama onun yerine gögüs uclarim hala kasiniyo kizariyo kasik agrilarin devan ediyo

Kanama oldu işte düşük onu adet saydı doktor

Bu ay kimyasal geçirdiğim için doktorum bu yumurtlamadan birkaç gün sonra progesteronuma bakmak için çağırdı. Düşük ihtimalini artırıyormuş.

Kanama oldu işte düşük onu adet saydı doktor
Bende dün tekrar test yaptım negatıf cıktı. Sanırım hcg degerlerım düsüyo kanama gelmeye yakındır... sendedemı öyle oldu? Kanaman kac günlük gecıkme sonrası geldı

Bende dün tekrar test yaptım negatıf cıktı. Sanırım hcg degerlerım düsüyo kanama gelmeye yakındır... sendedemı öyle oldu? Kanaman kac günlük gecıkme sonrası geldı
Benim kanamam adet günümden 8 gün sonra geldi

Dört günlük gecikme sonunda

Bu ay kimyasal geçirdiğim için doktorum bu yumurtlamadan birkaç gün sonra progesteronuma bakmak için çağırdı. Düşük ihtimalini artırıyormuş.
Bey düşük ihtimalini artırıyormuş
Ney düşük ihtimalini arttiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…