Ikinci cizgiyi goren var mi :)

3gun kalami 61 cikti benim baya dusuk ozaman yada senden gec tutunmuş olabilirmi acaba pazartesi gunu 2.testimiz yapilacak katlanir insallah dua edin bana aynen ben ilkinde 138 ken ogrendim cok yavas artti dusuk yaptim hemen 70 lere dusmustu insallah busefer normal degerlerde gidiyoruz ister istemez stres yasiyorm birsey daha sorcam yerlesme lekelenmen varmi benim 3 gündür devam ediyor

İnşallah canım yaaa güzl haberler veririm insallah

Ben de aynı durumdayım canım. Geçen hafta perşembe yaptığım idrar testim, o gün kan da baktırdım hcg 9 çıktı. Adetim şu an 8 gün gecikti. Testi yaptırdığımda kasık ağrılarım vardı. Ben hep normalden geç yumurtlayan bir kadınım. Yerleşme ağrısıdır diyorlar. Kasık ağrım 2 gündür pek olmuyor. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım.

Eklentiler

• IMG_3489.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 84
Testi yenilesene canım koyulaşmıştır kesin

Tabi benim extrem bir durumum var. Bundan bir buçuk ay önce tüp ve perde ameliyatı oldum. 24 kasımda... aralık adetim değişmeden geldi. Şu an idrar ve kandan belli döllenmiş yumurta var yerleşmeye çalışan. Ama aklımdaki soru şu. Ya kimyasal gebelikse ve hala adet göremememin sebebi ameliyatsa?
Tabi aslında hepimizin sorularının cevabı ZAMAN da saklı, bekleyemiyoruz... Çünkü zor bir süreç, haklıyız...

Testi yenilesene canım koyulaşmıştır kesin

Testi yenilemedim canım aslında yenilersem belki olumlu sonuç alırım. Ama bir buçuk senedir bu olaylar beni o kadar yordu ki kesin sonucu almadan artık umut bağlamak istemiyorum. Ya yine silik çıkarsa, bu sefer yarın kan verene kadar hcg yükselmiyor demek ki hala silik çıkıyor diyeceğim ve yarına kadar ağlamaktan deşileceğim yine

Seni çok iyi anlıyorum canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap o zaman üzülme hiç

Moralinizi hiç bozmayın yarına kadar bi güzel ayaklarinizi uzatin dinlenin idrar testini de hiç yenilemeyin yarın direk kan testi yaparsınız

Evet canım insan bir kere böyle birşey yaşayınca elinde olmadan sitres yapıyor aynı şeyi bende yaşıyorum şuan herkesin değerleri bir olmuyor önemli olan katlanması sanırım bende lekelenme hiç olmadı bende merak ediyorum yerleşme kanaması herkesde olurmu diye salı Dr gidecem bakalım ne diyecek

Yani testi yaptığında adetin 4 gün mü gecikmişti?yoksa bi önceki hafta perşembemiydii

Ya kızlar kasıklarım ağrıyor adet sancısına benzer bi ağrı çekiyorum neden acaba inşallah adet olmam hamile olunca Böyle Adet sancısı çekilir mi ya

Bgün kan verdim 3 gün önce hcgmi 6,8 çıkaran makine bugün 9,75 çıkardı. Anlamadm ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…