- 4 Kasım 2015
- 66
- 72
- 8
3gun kalami 61 cikti benim baya dusuk ozaman yada senden gec tutunmuş olabilirmi acaba pazartesi gunu 2.testimiz yapilacak katlanir insallah dua edin bana aynen ben ilkinde 138 ken ogrendim cok yavas artti dusuk yaptim hemen 70 lere dusmustu insallah busefer normal degerlerde gidiyoruz ister istemez stres yasiyorm birsey daha sorcam yerlesme lekelenmen varmi benim 3 gündür devam ediyor61.60 çıktı kan canım adet günü de 613 çıktı bu ay salı Dr gidecem. kimyasal gebeliğimde de iki gün önce yapmıştım 38 çıktı adet günü de 137 çıkmıştı tekrar yaptırmamıştım 4 gün sonrada kanama açıldı ozamanda 51 e düşmüştü
İnşallah canım yaaa güzl haberler veririm insallahCok yeni oldugu icin silik cikmis :) ben 15 gün gecikme ile yapmıştım testi :)
hep adet öncesi yapıyordum çıkmıyordu bişey ama seninki bayağı belli inşallah sağlıkla kucağına almayı ňasib etsin Rabbimtakipteyim seni
Yaptiricam canım ama eşim biraz daha bekleyelim diyo durabilirsem Beklicem yoksa pazartesi yaptırırım :)Hayırlı olsun canım bende gördüm. Bence pazartesi kan testi yaptırın bi
Ayyy inşallah cnmHayirli olsun :) benim adete 5 kala boyle cikmisti gittikce koyulasir
Testi yenilesene canım koyulaşmıştır kesinBen de aynı durumdayım canım. Geçen hafta perşembe yaptığım idrar testim, o gün kan da baktırdım hcg 9 çıktı. Adetim şu an 8 gün gecikti. Testi yaptırdığımda kasık ağrılarım vardı. Ben hep normalden geç yumurtlayan bir kadınım. Yerleşme ağrısıdır diyorlar. Kasık ağrım 2 gündür pek olmuyor. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım.
Testi yenilesene canım koyulaşmıştır kesin
Seni çok iyi anlıyorum canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap o zaman üzülme hiçTesti yenilemedim canımaslında yenilersem belki olumlu sonuç alırım. Ama bir buçuk senedir bu olaylar beni o kadar yordu ki kesin sonucu almadan artık umut bağlamak istemiyorum. Ya yine silik çıkarsa, bu sefer yarın kan verene kadar hcg yükselmiyor demek ki hala silik çıkıyor diyeceğim ve yarına kadar ağlamaktan deşileceğim yine
Testi yenilemedim canımaslında yenilersem belki olumlu sonuç alırım. Ama bir buçuk senedir bu olaylar beni o kadar yordu ki kesin sonucu almadan artık umut bağlamak istemiyorum. Ya yine silik çıkarsa, bu sefer yarın kan verene kadar hcg yükselmiyor demek ki hala silik çıkıyor diyeceğim ve yarına kadar ağlamaktan deşileceğim yine
Yaptiricam canım ama eşim biraz daha bekleyelim diyo durabilirsem Beklicem yoksa pazartesi yaptırırım :)
Evet canım insan bir kere böyle birşey yaşayınca elinde olmadan sitres yapıyor aynı şeyi bende yaşıyorum şuan herkesin değerleri bir olmuyor önemli olan katlanması sanırım bende lekelenme hiç olmadı bende merak ediyorum yerleşme kanaması herkesde olurmu diye salı Dr gidecem bakalım ne diyecek3gun kalami 61 cikti benim baya dusuk ozaman yada senden gec tutunmuş olabilirmi acaba pazartesi gunu 2.testimiz yapilacak katlanir insallah dua edin bana aynen ben ilkinde 138 ken ogrendim cok yavas artti dusuk yaptim hemen 70 lere dusmustu insallah busefer normal degerlerde gidiyoruz ister istemez stres yasiyorm birsey daha sorcam yerlesme lekelenmen varmi benim 3 gündür devam ediyor
Yani testi yaptığında adetin 4 gün mü gecikmişti?yoksa bi önceki hafta perşembemiydiiBen de aynı durumdayım canım. Geçen hafta perşembe yaptığım idrar testim, o gün kan da baktırdım hcg 9 çıktı. Adetim şu an 8 gün gecikti. Testi yaptırdığımda kasık ağrılarım vardı. Ben hep normalden geç yumurtlayan bir kadınım. Yerleşme ağrısıdır diyorlar. Kasık ağrım 2 gündür pek olmuyor. Yarın tekrar kan vereceğim bakalım.
Yani testi yaptığında adetin 4 gün mü gecikmişti?yoksa bi önceki hafta perşembemiydii
Bgün kan verdim 3 gün önce hcgmi 6,8 çıkaran makine bugün 9,75 çıkardı. Anlamadm ben bu işi
Doktor ne diyor
Kimyasal gebelik olabilirDoktora gitmedm laboratuvardan değeri öğrendim ama az önce lekelenme başladı, sanırım kaybediyorum
Kimyasal gebelik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?