İnşallah hayırlısı olur cnmAynen, o ihtimal kuvvetlendi artık. Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız... hüüüüüü
Bende yarin gidicem bakalim katlanmustir insallahEvet canım insan bir kere böyle birşey yaşayınca elinde olmadan sitres yapıyor aynı şeyi bende yaşıyorum şuan herkesin değerleri bir olmuyor önemli olan katlanması sanırım bende lekelenme hiç olmadı bende merak ediyorum yerleşme kanaması herkesde olurmu diye salı Dr gidecem bakalım ne diyecek
Katlanmış tır inşallah canım kaç gün günün geçti şimdi kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik olurmuş umarım bizimkilerde sağlık lı olur benimde korkular devam ediyorBende yarin gidicem bakalim katlanmustir insallah
Cok sukur gayet iyi katlanmis erken ogrenmistik biz adetten 3 gun once ogrendik.cuma gunu 34.2 iydi bugun 145 olmus dr gayet iyi yukselis korkma dedi 23unde tekrar gel vajinal goruruz buyuk ihtimal dedi hayirlisi bakalm sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimizKatlanmış tır inşallah canım kaç gün günün geçti şimdi kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik olurmuş umarım bizimkilerde sağlık lı olur benimde korkular devam ediyor
Amin canım çok sevindim moralini her zaman yüksek tut inşallah herşey bu sefer güzel olacak bende yarın gidecem keseyi görmeye umarım olumlu sonuçlar alırımCok sukur gayet iyi katlanmis erken ogrenmistik biz adetten 3 gun once ogrendik.cuma gunu 34.2 iydi bugun 145 olmus dr gayet iyi yukselis korkma dedi 23unde tekrar gel vajinal goruruz buyuk ihtimal dedi hayirlisi bakalm sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz
Ay hadi insallah guzel haberlerini bekliyorumAmin canım çok sevindim moralini her zaman yüksek tut inşallah herşey bu sefer güzel olacak bende yarın gidecem keseyi görmeye umarım olumlu sonuçlar alırım
gözün aydın 2 inci çizgi var ama en garantisi kan testiArkadaşlar idrar testi yaptım çok hafif çizgi görüyorum hayal mi anlamadım ama yakından çıplak gözle daha çok belli sizce var mi
Yaptırdım cnm 9.44 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptiricam yükselir inşallah gebeyim ama yükselmesi lazım çok düşük değer cunkugözün aydın 2 inci çizgi var ama en garantisi kan testi
Yaptırdım cnm 9.44 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptiricam yükselir inşallah gebeyim ama yükselmesi lazım çok düşük değer cunku
Canım haberler pek güzel değil keseyi gördük fakat etrafında biraz kanama gözüküyor muş Dr düşük tehlikesi var dedi her gün iğne vurulacam hap verdi birdeAy hadi insallah guzel haberlerini bekliyorum
evet cnmBu ilk kan testin mi canım
Hayirlisiyla guzel sonuclanir insallahCanım haberler pek güzel değil keseyi gördük fakat etrafında biraz kanama gözüküyor muş Dr düşük tehlikesi var dedi her gün iğne vurulacam hap verdi birde
İnşallah değildir bi kere yaşadım o duyguyuCanım umarım benm gibi değildir. Benim de yükselmedi bir türlü 9,75 ten sonra kahverengi lekelenmeyla başlayıp yoğun kanamaya döndü. Umarım değildir ama kimyasal olabilir ya
İnşallah değildir bi kere yaşadım o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?