Ikinci cizgiyi goren var mi :)

Bende yarin gidicem bakalim katlanmustir insallah

Çok az silik bi çizgi var adetten 6 gün öncesini bilen hamilelik testleri var ondan deneseydin 1 hafta önce ben yaptım hamleyim hayırlısı olsun canım

Umarım güzel sonuç alırsınız. Canı gönülden diliyorum Ama anladığım kadarıyla hamilelikte mühim olan kese. Silik ikinci çizgiler, düşük beta hcgler hikaye. Moral bozmayın ama hep bir açık kapı bırakın keseyi görmeden, ben gerçekçi olamadım... Bu arada inanılmaz ağrım var benim yaa lekelenmemin rengi kahveye döndü. Sanırım bu gece acilde bitecek.

Katlanmış tır inşallah canım kaç gün günün geçti şimdi kimyasal dan sonra sağlıklı gebelik olurmuş umarım bizimkilerde sağlık lı olur benimde korkular devam ediyor
Cok sukur gayet iyi katlanmis erken ogrenmistik biz adetten 3 gun once ogrendik.cuma gunu 34.2 iydi bugun 145 olmus dr gayet iyi yukselis korkma dedi 23unde tekrar gel vajinal goruruz buyuk ihtimal dedi hayirlisi bakalm sorunsuz saglikla kucagimiza aliriz insallah hepimiz

Amin canım çok sevindim moralini her zaman yüksek tut inşallah herşey bu sefer güzel olacak bende yarın gidecem keseyi görmeye umarım olumlu sonuçlar alırım

Ya kızlar dün kan tahlili sonucum 9.44 çıktı doktor gebelik ama daha çok küçük 1 hafta sonra kan tekrarı dedi bugün akşam wc den sonra peçeteyle kahverengi leke geldi yerleşme lekesi mi neden olur anlamadım ya :/

Canım umarım benm gibi değildir. Benim de yükselmedi bir türlü 9,75 ten sonra kahverengi lekelenmeyla başlayıp yoğun kanamaya döndü. Umarım değildir ama kimyasal olabilir ya

Canım umarım benm gibi değildir. Benim de yükselmedi bir türlü 9,75 ten sonra kahverengi lekelenmeyla başlayıp yoğun kanamaya döndü. Umarım değildir ama kimyasal olabilir ya
İnşallah değildir bi kere yaşadım o duyguyu

Ben de bu kimyasal gebelik durumumu yeni tüp ve perde ameliyatıma bağladım kürtaj da yapmışlar. Niye oluyor ki bu kimyasal gebelik ne tip durumlar bu durumu yaratıyor çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…