Amin canım inşallah tek dileğim o hayırlısı ile.ama onun kanda çıkması bile beni çok mutlu etmişti ve ben kendimi kaptırmamaya calissamda meğerse içten içe hep olumlu olmasını istemisim bugün kanamam geldiğinde değerin dustugunu öğrendim ve başladım ağlamaya.her nekadar daha bişey oluşmadığını bilsemde sanki bi parcami kaybetmiş gibi oldum. basit bişey gibi duruyor ama yasayan bilir çok moralim bozulduInsallah canim da. sen uzulme bitanem. olan bu ki cok sukur hamile kala biliyosun. yakin zamandada kalirsin insallah
İnşallah benimde öyle olur canım. Ya sende yasadiysan biliyorsundur o zaman senin de kan aman olmismuydu?Yusracim gecmis olsun ama bende ayni seyi yadamistim doktorum uzulme hatta sevin tedavisiz hamile kalabildigini gosterir bu bi kac ay sonra yine hamile kalirsin demisti ertesi ay tekrar hamileydim simdi kizim 4 yasinda eminim senin de oyle olacaktir rahat ol
O nasil soz bitanem. ne zaman ne istersen yazAmin canım inşallah tek dileğim o hayırlısı ile.ama onun kanda çıkması bile beni çok mutlu etmişti ve ben kendimi kaptırmamaya calissamda meğerse içten içe hep olumlu olmasını istemisim bugün kanamam geldiğinde değerin dustugunu öğrendim ve başladım ağlamaya.her nekadar daha bişey oluşmadığını bilsemde sanki bi parcami kaybetmiş gibi oldum. basit bişey gibi duruyor ama yasayan bilir çok moralim bozulduneyse canım seni de sıkmayım senin de hakkında hayırlısı olsun
Benim değer dün 6ya dusmutu kendiliğinden dahada duscek değer demi.senin kan aman kaç gün sürdü? ya benim ilk defa başıma geliyor ondan biraz korktum. bide normalde ilk aylarında kürtaj olanlar 3ay falan korunuyormus ya ama bizde öyle değil demi.sonuçta daha bişey olusmamisti.Tabii olmustu ilk kahverengi sonra giderek cogalan ve cok yogundu sancimda vardi ama dinlenince geciyodu
Sağol canım benimYusra91 konuyu basindan beri takip ediyordumm,cook heycanlanmistim simdi son gelismeleri okuyunca cok uzuldum gecmis olsun,
Kendini suclama olacakla ölcege care yok derler o devam edecek olsa ne engelleri asardi demekki nasibi yoktu.saglikla kal arkadasim.
Benimde sadece bi kez olmustu ama ben cok takmadim rahattim doktorum korunmana gerek yok demisti bende hic bir degisiklik olmamisti zaten ertesi ay tekrar hamile kaldim sende rahat olBenim değer dün 6ya dusmutu kendiliğinden dahada duscek değer demi.senin kan aman kaç gün sürdü? ya benim ilk defa başıma geliyor ondan biraz korktum. bide normalde ilk aylarında kürtaj olanlar 3ay falan korunuyormus ya ama bizde öyle değil demi.sonuçta daha bişey olusmamisti.
Sana da çok şey soruyorum ama son bişey daha sorcam canım sende kanama kaç gün sürmüştü?Benimde sadece bi kez olmustu ama ben cok takmadim rahattim doktorum korunmana gerek yok demisti bende hic bir degisiklik olmamisti zaten ertesi ay tekrar hamile kaldim sende rahat ol
Tabii sorabilirsin canim seve seve cevap veririm benim kanamam normal adetim gibi 5 6 gun surmustu diger kanamalardan tek farki daha yogun ve sanciliydi okadar endise edilecek birdurum yoktu sejin de yok kafan rahat bebis calismalarina devam etSana da çok şey soruyorum ama son bişey daha sorcam canım sende kanama kaç gün sürmüştü?
Sağol canım inşallah.bence biraz daha bekle.Ben adet olmadan önce yaptığımda yok dencek kadar az bi çoğu vardı adet olduğumda netlesmisti çizgi.ama bilmeden hap almıştım galiba üstüne görme gibi bişey yaşamıştım.ama artık hap yuzunden mi oldu yoksa zaten olmicagi mi vardı bilmiyorum düştü ışte.bence benim gibi adet oldum diye umursamamazlik yapmayın sakinYusra91 cnm gecmis olsun en kisa zamanda yine hamile kalirsin ins. Bn de 2 ay once kurtaj oldum.kizlar bn de bisey sorcm size batim sali gunu az once test yaptm negatif acaba erken mi yaptim
Çok sağol canım.benimde ışte iki gündür devam ediyor kanamam yarın doktora gidip tekrar baktircam degerime.İnşallah normale dönüp sifirlanmistirTabii sorabilirsin canim seve seve cevap veririm benim kanamam normal adetim gibi 5 6 gun surmustu diger kanamalardan tek farki daha yogun ve sanciliydi okadar endise edilecek birdurum yoktu sejin de yok kafan rahat bebis calismalarina devam et
Aynen canım amin sağolyusra91 hayırlısı olsun hakkında inş.demek sağlıksız gebelikmis.Rabbim sağlıkla tekrar hamile kalmayı nasip etsin 5
Sağol canım inşallahçok geçmiş olsun canım.inşallah önümüzdeki aya iyi haberlerini alırız :)
Benimde öyleydi canım galiba ama hap icmistim adet oldum diye ondan mi bilmiyorum düştüGeçen komşum hamile olduğunu söyledi ve 4 aylık normal hamile değilmiş gibi 4 aydır adet görüyorum öğrenince şok oldum dedi .Hemen en yakın hastaneye git ve test yaptır bence
içtiğiniz hap neydiBenimde öyleydi canım galiba ama hap icmistim adet oldum diye ondan mi bilmiyorum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?