Ikinci cizgiyi goren varmi?

Ya inşallah dış gebelik değildir korkuyorum :-(
Dış gebelikse bile çağırma şuan başına ne düşünürsen o olur derler.. hem daha çok Yeni ve ben dış gebelik olduğunu sanmıyorum muhtemelen sen kimyasal gebelik geçirdin.. yinede takibini yaptır ihmal etme.. bir dış gebelik geçirmiş biri olarak bu konunun çok hassas ve sinsi olduğunu söylemem gerek

Dün hcg 9.50cikti doktor ultrasonda baktı görünmüyor dedi. o öyle diyince bugünde kanamam olunca aklıma o geldi. normalde hcg 9.50 iken normal bi gebelik süresinde ultrasonda gozukurmuydu ?

Dün hcg 9.50cikti doktor ultrasonda baktı görünmüyor dedi. o öyle diyince bugünde kanamam olunca aklıma o geldi. normalde hcg 9.50 iken normal bi gebelik süresinde ultrasonda gozukurmuydu ?
Gozukmez tatlom sakin ol lutfn binlerde anck alttan goreblyrlar cok sakin ol lutfn kirmizi ve cok mu

Tabikide gözükmez nasıl gözükecek kesenin gözükmesi için 1500lü değerleri geçmesi gerekiyor.. şuan tahmini olarak 2 haftalık bir gebelikse eğer seninki Zaten mümkün değil gözükmesi.. 4 hafta 4 günlüktü bebeğimi ilk öğrendiğimde.. o zaman bile daha gözükmüyor demişti doktorum.. 6.haftada kese gözüküp kalp atışını anca duymuştuk

Gozukmez tatlom sakin ol lutfn binlerde anck alttan goreblyrlar cok sakin ol lutfn kirmizi ve cok mu
O zaman dün doktor niye ultrasonda görünmüyor dedi moralimi bozdu ki. bugün sabah idrarimi yaparken baktım kıpkırmızı olmuş.sonra peceteyle bikac defa sildim normal kan oldu hep.bende ped koyup acile geldim

Böyle söyleyince biraz içim rahatladı ya çünkü doktorun dün ultrasonda gozukmuyor demesi bugünde kanamanın olması aklima dis gebeligi getirmişti.neyse iyi düşünelim iyi olsun.inşallah hayırlısı olur

O zaman dün doktor niye ultrasonda görünmüyor dedi moralimi bozdu ki. bugün sabah idrarimi yaparken baktım kıpkırmızı olmuş.sonra peceteyle bikac defa sildim normal kan oldu hep.bende ped koyup acile geldim
Tmm sakince bekle bitanm bk sitres en buyuk dusman suan yapabilchn sey dua etmek tmm mi sonuc insallah artmis cikar yani dun yaptgina gore bu gun 1 kat artmasi lazim galiba of tamda anlamiyrm ki artistan sonucu alinca buzim hamisler bi yardim eder tmm sakin

Sen yine dediğim gibi muhtemelen kimyasal gebelik geçiriyorsun.. durumundan haberdar et.. ayrıca her doktor bilinçli yada işinin eri olacak diye bir şart Yok biliyorsunki başından savmaya Çalışan çok doktor var.. daha araştırmadan sana imkansız hamile kalman diyen bi doktordan aksi düşünülemezdi.. eğer kontrollerine devam ediceksen başka doktora gitmeni tavsiye ederim insanın önce doktoruna güvenmesi şart :) Allah yardımcın olsun inşallah

Allah'im ya ilk aldiklarinda deger farki varsa mudahale etseydler bunlarida hic anlamyrm bn ya

Değer 6ya düşmüş ya bide kürtaj yatis vermek falan diyor noluyor anlamadım. daha oluşmamış hüseyin kurtaji olurmu??????acil cvp verin lutfen

Değer 6ya düşmüş ya bide kürtaj yatis vermek falan diyor noluyor anlamadım. daha oluşmamış hüseyin kurtaji olurmu??????acil cvp verin lutfen
Canim konunu baştan beri takip ettim fakat dahil olamadım muhtemelen sen adetten once hamile kaldın ve kimyasal gebelik olduğu için adetle birlikte atmaya başladı vücut, kürtaj dedilerse demekki tam temizlenmemis ondan kaynaklı sıkma canını sakın Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…