- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
bak bu testlere %100 inanma. beni gebelik ihtimali 0 iken gebe gösterdi bu trestler. hatta eski bir firma ile ilgili bir şey anlatayım : erkek işiyor bu test ve gebe çıkıyor.o firmanın tum kitleri piyasadan toplatıldıDaha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum
Mart 26 sı düşük yaptım sorun yok sadece biran önce gelsin istiyorum meleğimin Can'ım yaNe zamandir deniyorsunuz?.
Benim arkadasim tam bir yil sonra hamile kaldi doğum yapti. Ona da hep dedigim şey zamani var. O surec evet kolay değildi. Ama bu konuyu hayatinin merkezi yapip kendini yipratma.
Sorun var mi tüp bebek denediniz mi?
Haklısın Can'ımbak bu testlere %100 inanma. beni gebelik ihtimali 0 iken gebe gösterdi bu trestler. hatta eski bir firma ile ilgili bir şey anlatayım : erkek işiyor bu test ve gebe çıkıyor.o firmanın tum kitleri piyasadan toplatıldı
Şimdi çıkmazki en az 11 12 gün sonraidrarda çıkarDaha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum
Daha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum
Daha cok var adetıne amaDaha 10 gün var yumurta çatlamıştı yumurtlama bu ay erken oldu Dr öyle dedi o yüzden erken yaptım bende dayanamadım çok sabırsızım biliyorum
İnan elimde değil psikolojik olarak çok çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?