- 4 Nisan 2016
- 257
- 125
- 18
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Sen baktirdinmi cnm nasıl çıktı benim doktor randevum yarın gidip baktiricam bendeBenimde oğlum var 7 yaşında bizde 5 aydır ikinci için uğraşıyoruz hormonlarına Baktır canım en kısa zamanda çok yıl geçti çünkü aradan
Yarın adetimin 3. Günü cnm insallah benimkide iyi çıkar progesteron nedir cnm onu bilmiyorumBaktırdım canım çok iyi çıktı çok şükür bekliyoruz sadece adetinin 3. Günü gidiyorsun dimi öyle bakılıyor çünkü progesteron içinde 21. Günü
Daha çok yeni baslamissiniz denemeye.kizim üç yaşındayken başladık bebek çalışmalarına. 5 yıl bekledim hamile kalmak için.iki düşük ve bir kurtajin ardından yeniden hamileyim.Allah hayırlısıyla hamile kalmanızı ve kucaginiza almayı nasip etsin.Yokmu bizden başka 2. Çocuk isteyenler bilgilerimizi paylaşalım arkadaşlarrr
Bir de ilk gebeligim normaldi diye güvenmeyin sakın.ben de hiç bir sıkıntı yaşamadım kizimda ama kan pihtilasmasi, tiroid çıktı.tüm hormon testlerini yaptırın.rahim ve yumurtaliklarinizi kontrol ettirin.sonra benim gibi acılar yaşamak zorunda kalmayınDaha çok yeni baslamissiniz denemeye.kizim üç yaşındayken başladık bebek çalışmalarına. 5 yıl bekledim hamile kalmak için.iki düşük ve bir kurtajin ardından yeniden hamileyim.Allah hayırlısıyla hamile kalmanızı ve kucaginiza almayı nasip etsin.
Canım çok saģol cok bilgilendirdin bizi..benimde kızım 4 yaşindayken bir kürtajım oldu..gecen ay doktora gittim ultrasonda bi sorun cikmadi yarin hormon testi icin gidicem tekrar..allah evladını sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,cok sagolBir de ilk gebeligim normaldi diye güvenmeyin sakın.ben de hiç bir sıkıntı yaşamadım kizimda ama kan pihtilasmasi, tiroid çıktı.tüm hormon testlerini yaptırın.rahim ve yumurtaliklarinizi kontrol ettirin.sonra benim gibi acılar yaşamak zorunda kalmayın
slm Canım benim akrabam vardı 4 aylıkken bebeği ikinciye hamile kalmıştı sorunsuz bi hamilelik geçirdi yalnız bebeğini sütten kesmiştiMerhaba, benim 3 ay 20 günlük bebeğim var ve ikinciye hamileyim 9 haftalık, istemeden oldu . Bebeğim 50 günlükken tekrar hamile kaldım. Benim doktorum biraz rahat die başka doktorlara gittim , herkes çok riskli oldugunu yatmam gerektiğini rahmimin yırtılabileceğini söylediler. Çok korkuyorum. İki bebeğin arası 10,5 ay olacak . Bu durumda olan tanıdıgınız var mı veya dogum yapan birileri bana yazarsanız çok sevinirim. Bu arada ilk dogumum sezeryan . Sevgiler
Canım sen doktora gittinmi peki, allahım çocuklarımıza bir kardeş nasip eder inşallahBenim de 8 yaşında bir kızım var. 4 aydır ikinciyi istiyoruz henüz bir gelişme yok...
Aminnn canım inşallahh donünce denemelere devam ozmn bizde 9 aydır istiyoruzbu arada kızlar benimde 5 yaşında bi oğlum var iki ay denedim olmadı bu ay malesef deneme imkanımız olmayacak çünkü memleketteyim
inşallah kısa Zaman'da yavrularımıza hayırlı sağlıklı kardeşler nasip olur
Canım korunmadan devam et ozmn allah ne zaman nasip eder belli olmaz..inşallah seninde en kısa zamanda hamile haberlerini alırızmerhaba bende 2. yi istiyorum sanirim. esim pek istemiyodu. oglum 3 yasinda. tek cocuk fikri garip geliyo bi kardesi olsun istiyorum. calistigimdan ilk cocuktan da bisi anlamadim hemde zor oldu benimde cok cesaretim yok ama olacaksa bu aralar olsun mantigindayim. oglum yaz bebegiydi. yaz bebegi zor geldi bana biraz. bu sefer serin havalara denk gelsin istiyorum hayirlisi hesabı kitabi olmaz bu isin. bu ay ilk kez denedik. ilk oglumda 2 yila yakin hamile kalamamistim. ilk aydan olmaz gibi geliyo o yuzden. ama bu ay olmazsa da bi kac ay daha tekrar korunacagim. zateb hemen olmuyo cok da tarihlere bakma diyorum kendime ama bakmadan da edemiyorum
Canım benim allah yavrularını sana bağışlasın evet çok erken olmuş zaten sezeryan icin en az 1 yıl beklenmesi gerekiyor ama benim yengem 1 gebeligi sezeryandı ikinciye hamile kaldı 4. Ayda bazı sorunlardan dolayı sezeryanla alındı.üstündwn 3 ay geçti tekrar hamile kaldı 1 hafta once doğum yaptı..yani dikkat ettigin sürece sorun olmaz ama hamileyken bebegini emziremezsin sanirim tek sorun bu..Merhaba, benim 3 ay 20 günlük bebeğim var ve ikinciye hamileyim 9 haftalık, istemeden oldu . Bebeğim 50 günlükken tekrar hamile kaldım. Benim doktorum biraz rahat die başka doktorlara gittim , herkes çok riskli oldugunu yatmam gerektiğini rahmimin yırtılabileceğini söylediler. Çok korkuyorum. İki bebeğin arası 10,5 ay olacak . Bu durumda olan tanıdıgınız var mı veya dogum yapan birileri bana yazarsanız çok sevinirim. Bu arada ilk dogumum sezeryan . Sevgiler
Amin canım.sizde en kısa zamanda görün pozitifleri hayırlısıyla insallahCanım çok saģol cok bilgilendirdin bizi..benimde kızım 4 yaşindayken bir kürtajım oldu..gecen ay doktora gittim ultrasonda bi sorun cikmadi yarin hormon testi icin gidicem tekrar..allah evladını sağlıkla kucagina almayi nasip etsin,cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?