- Konu Sahibi duygusalannee
-
Kan pıhtılaşması sonradan olabiliyor mu ben hiç baktırmadım ona korktum şimdi ben oğlumda sorun yaşamadım diye yoktur sanıyordum onun testi nasıl ve nerde yapılıyor canımBir de ilk gebeligim normaldi diye güvenmeyin sakın.ben de hiç bir sıkıntı yaşamadım kizimda ama kan pihtilasmasi, tiroid çıktı.tüm hormon testlerini yaptırın.rahim ve yumurtaliklarinizi kontrol ettirin.sonra benim gibi acılar yaşamak zorunda kalmayın
Ilk gebelikte cikmayabiliyormus.tekrarlayan düşük yaşadığım için genetik test istedi dr. Ben özelde 200tlye yaptırdımKan pıhtılaşması sonradan olabiliyor mu ben hiç baktırmadım ona korktum şimdi ben oğlumda sorun yaşamadım diye yoktur sanıyordum onun testi nasıl ve nerde yapılıyor canım
Kandan bakılıyor pihtilasmayaKan pıhtılaşması sonradan olabiliyor mu ben hiç baktırmadım ona korktum şimdi ben oğlumda sorun yaşamadım diye yoktur sanıyordum onun testi nasıl ve nerde yapılıyor canım
devlet hastaneleri yapıyor muKandan bakılıyor pihtilasmaya
benim oğlumdan öncede 2 tane düşüğüm oldu içime şüphe düştü şimdi yaIlk gebelikte cikmayabiliyormus.tekrarlayan düşük yaşadığım için genetik test istedi dr. Ben özelde 200tlye yaptırdım
Devlet hastanesi yapıyor iki dusugu de belgelemen lazim.eğer düşük yaptığına dair belge varsa elinde ücretsiz yaptirabilirsin. Dediğim gibi özelde 200tl içim rahat etsin,ugrasmayayim dersen bir haftada çıkıyor sonuçdevlet hastaneleri yapıyor mu
teşekkür ederim :)Devlet hastanesi yapıyor iki dusugu de belgelemen lazim.eğer düşük yaptığına dair belge varsa elinde ücretsiz yaptirabilirsin. Dediğim gibi özelde 200tl içim rahat etsin,ugrasmayayim dersen bir haftada çıkıyor sonuç
Rica ederim.ama kalbini ferah tut rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahteşekkür ederim :)
Derler ya cok isteyince olmazmis diye pikolojikmis diye. Ben 40im cikar cikmaz istedim ama olmadi 4 ay sonra oldu simdi 28inci haftamdayim bu aydada tutmazsa daha yapmam beklerim dedim vazgecmistim ki hamile kaldim.Slm arkadaşlar benim bir cocugum var 8 yasinda simdi kardeşi olsun istiyoruz 9 aydır ama malesef tutturamıyoruz..ilk çocukta zorlanmıs olsaydım bu kadar sasırmazdım,sizce ne gibi sorun olabilirki benim gibi ikinci cocugu isteyip tutturamayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum..
amin inşallah :)Rica ederim.ama kalbini ferah tut rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Evet gittim. Hormonlarım normal çıktı ama doktorum bu ay da olmazsa klomen başlayalım dedi. Ben 6 ay dolmadan istemedim. Bakalım eylüle kadar olmazsa klomene başlayacağımCanım sen doktora gittinmi peki, allahım çocuklarımıza bir kardeş nasip eder inşallah
Merhaba cannim sezryn mi oldun ?Merhaba, benim 3 ay 20 günlük bebeğim var ve ikinciye hamileyim 9 haftalık, istemeden oldu . Bebeğim 50 günlükken tekrar hamile kaldım. Benim doktorum biraz rahat die başka doktorlara gittim , herkes çok riskli oldugunu yatmam gerektiğini rahmimin yırtılabileceğini söylediler. Çok korkuyorum. İki bebeğin arası 10,5 ay olacak . Bu durumda olan tanıdıgınız var mı veya dogum yapan birileri bana yazarsanız çok sevinirim. Bu arada ilk dogumum sezeryan . Sevgiler
Herşeyi normal olan bir kadına neden klomen tedavisi uyguluyorlar anlamıyorum ben hormonların progesteron da dahil normalde yumurtluyırsun ve çatlıyor demektir zaten tek yapmanız gereken beklemekEvet gittim. Hormonlarım normal çıktı ama doktorum bu ay da olmazsa klomen başlayalım dedi. Ben 6 ay dolmadan istemedim. Bakalım eylüle kadar olmazsa klomene başlayacağım
Merhaba cannim sezryn mi oldun ?
Bende artık düşünmeyeyim diyorum ama kızım dahada büyümeden istiyorum etrafım bebeklerle doldu kızım istiyor..allah sağlıkla kucağına versin yavrunu inşallah lütfen bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurDerler ya cok isteyince olmazmis diye pikolojikmis diye. Ben 40im cikar cikmaz istedim ama olmadi 4 ay sonra oldu simdi 28inci haftamdayim bu aydada tutmazsa daha yapmam beklerim dedim vazgecmistim ki hamile kaldim.
Aynı durumdayız bende kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum..galiba stres yaptıģımız için oluyor canımBen çok istiyorum stres mi engelliyor acaba? Kızım kardeşsiz kalacak diye üzülüyorum
Benim bi akrabam kizi 2 aylikken hamile kaldi .. Oda sezryn olmustu hemde üçüncü cocugu 2 aylikken tekrar hamile kaldi simdi biri 2 yasinda diger 1 yasinda .. Bir sıkıntı olmadi ama ameliyat yeri aciyordu .. Besinciyi de yapabilirmis bir sıkınti gözükmüyor demis doktor :)Evet sezeryan oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?