İkinci çocuğu isteyenler...

Kan pıhtılaşması sonradan olabiliyor mu ben hiç baktırmadım ona korktum şimdi ben oğlumda sorun yaşamadım diye yoktur sanıyordum onun testi nasıl ve nerde yapılıyor canım

Kan pıhtılaşması sonradan olabiliyor mu ben hiç baktırmadım ona korktum şimdi ben oğlumda sorun yaşamadım diye yoktur sanıyordum onun testi nasıl ve nerde yapılıyor canım
Ilk gebelikte cikmayabiliyormus.tekrarlayan düşük yaşadığım için genetik test istedi dr. Ben özelde 200tlye yaptırdım

Derler ya cok isteyince olmazmis diye pikolojikmis diye. Ben 40im cikar cikmaz istedim ama olmadi 4 ay sonra oldu simdi 28inci haftamdayim bu aydada tutmazsa daha yapmam beklerim dedim vazgecmistim ki hamile kaldim.

Ben çok istiyorum stres mi engelliyor acaba? Kızım kardeşsiz kalacak diye üzülüyorum

Merhaba cannim sezryn mi oldun ?

Kizlar bende varimm.. Bir kizim var 2 yaşinda .. Dayimin kizida erken basla istemeye belki olmaz belli mi olur dedi diye kizim 11 aylikken basladim simdi 25 aylik olcak neredeyse hâlâ hamile kalamadim ;( bende pko var.. Simdi onu yok etmeye calisiyrm.. :) insallah isteyen herkes bebeklerine kavusur. İstemeyince kesinlikle hamile kaliniyor :)

Evet gittim. Hormonlarım normal çıktı ama doktorum bu ay da olmazsa klomen başlayalım dedi. Ben 6 ay dolmadan istemedim. Bakalım eylüle kadar olmazsa klomene başlayacağım
Herşeyi normal olan bir kadına neden klomen tedavisi uyguluyorlar anlamıyorum ben hormonların progesteron da dahil normalde yumurtluyırsun ve çatlıyor demektir zaten tek yapmanız gereken beklemek

Derler ya cok isteyince olmazmis diye pikolojikmis diye. Ben 40im cikar cikmaz istedim ama olmadi 4 ay sonra oldu simdi 28inci haftamdayim bu aydada tutmazsa daha yapmam beklerim dedim vazgecmistim ki hamile kaldim.
Bende artık düşünmeyeyim diyorum ama kızım dahada büyümeden istiyorum etrafım bebeklerle doldu kızım istiyor..allah sağlıkla kucağına versin yavrunu inşallah lütfen bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur

Ne kadardır istiyorsunuz kızlar benim daha 5 ay oldu eşim erken daha olur diyo ben çok sabırsızım ama stres yapmıyorum öyle çok

Evet sezeryan oldun
Benim bi akrabam kizi 2 aylikken hamile kaldi .. Oda sezryn olmustu hemde üçüncü cocugu 2 aylikken tekrar hamile kaldi simdi biri 2 yasinda diger 1 yasinda .. Bir sıkıntı olmadi ama ameliyat yeri aciyordu .. Besinciyi de yapabilirmis bir sıkınti gözükmüyor demis doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…