- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
Benim bu ay 4. ay dolacakNe kadardır istiyorsunuz kızlar benim daha 5 ay oldu eşim erken daha olur diyo ben çok sabırsızım ama stres yapmıyorum öyle çok
Geçmiş olsun canım, üzülme bu da bir adım öyle düşün. Bir an önce herşey yoluna girer umarım. Benim de moralim bozuk reglime daha 5 gün var ama lekelenmeler başladı bugün . Altından birşeyler çıkmaz umarımBugün doktora gittik eşimde varikosil çıktı galiba ameliyat olması gerecwkmiş
Benimle aynı olmus demekki benim bebeğim 50 günlükken 2. Ye hamile kaldım. Peki sizin akrabanız 2. Yi kacıncı haftada dogurduBenim bi akrabam kizi 2 aylikken hamile kaldi .. Oda sezryn olmustu hemde üçüncü cocugu 2 aylikken tekrar hamile kaldi simdi biri 2 yasinda diger 1 yasinda .. Bir sıkıntı olmadi ama ameliyat yeri aciyordu .. Besinciyi de yapabilirmis bir sıkınti gözükmüyor demis doktor :)
Sağol canımm aslında biyandanda seviniyorum enazından 9 aydır hamile kalamamamın sebebi belli olmuş oldu ameliyatı olduktan sonra problem çıkmaz inşallah..sende moralini bozma cnm ve takma kafaya herşey allahtan umarım en kısa zamanda hamile oluruz ve bebişlerimize kavuşuruz..Geçmiş olsun canım, üzülme bu da bir adım öyle düşün. Bir an önce herşey yoluna girer umarım. Benim de moralim bozuk reglime daha 5 gün var ama lekelenmeler başladı bugün . Altından birşeyler çıkmaz umarım
Basit bir ameliyat diye duymuştum rahat olSağol canımm aslında biyandanda seviniyorum enazından 9 aydır hamile kalamamamın sebebi belli olmuş oldu ameliyatı olduktan sonra problem çıkmaz inşallah..sende moralini bozma cnm ve takma kafaya herşey allahtan umarım en kısa zamanda hamile oluruz ve bebişlerimize kavuşuruz..
Amin insallah cümlemizinkini... kabul etmeliyimki cok zor oluyo daha da zor olacak ama 2 sene sonra rahatlarim...Bende artık düşünmeyeyim diyorum ama kızım dahada büyümeden istiyorum etrafım bebeklerle doldu kızım istiyor..allah sağlıkla kucağına versin yavrunu inşallah lütfen bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur
Tam olarak kacinci hafta bilmiyorm canim ama normal zamaninda oldu yani sezryanlar kacinci haftada oluyor pek bilgim yokBenimle aynı olmus demekki benim bebeğim 50 günlükken 2. Ye hamile kaldım. Peki sizin akrabanız 2. Yi kacıncı haftada dogurdu
Emzirmeyi yeni kestimTam olarak kacinci hafta bilmiyorm canim ama normal zamaninda oldu yani sezryanlar kacinci haftada oluyor pek bilgim yokhicte sormadim ama sorarsam soylerim emzirmeye devam ediyor musun peki canim ?,
Doktorlara sordun mu peki ? Benim dayimin kizi ve gelinide senin gibi hemen hamile kalmisti bebek 7. Ayina geldiginde kedtiler dogma yakin yani..Emzirmeyi yeni kestim
Doktora gittin mi canim ? İlk defa duyuyorum hic bilgim yok .. Suyun geliyor olabilir mi?Konuyla alakası yok ama bişi sormak istyrm bilginz varsa. Adetme gre 37 haftalk hamileym ama 3 hafta geri dedi yani mimyon olck küçük kilolı doğcak dedi doktor. Ve bu gece cok rahatsz oglm uyutmuyo çok kıprdyo ve assagı cok baskı yapıyo sanki böle çıkmk için tekme atar gbi ve kaç gndr arada göğsümden süt geliyodu ama baya böle sütyenim ıslanıyodu belli şeklde ve sarı renkli gelen sıbı. Bu gece de 2 kere baya aktı sanki doğrmşmda doknnca akıyo süt gbi. Neden olablir. Affınıza sıgınarak soruym. İkinci hamileliğim ama kızımda hiç böle olmamştı. Tam rahm agznda cok kötü baskı hissedyrm:s
Ayyy 17. haftaya gelmişsin. Cinsiyetini öğrendin mi?Benim de ilk hamileliğimde tek seferde olmasına rağmen ikinciye hamile kalmam çk zor oldu. 1 dış gebelik bir de kimyasal geçirdm . İlk hamilelikte dış gebelik falan yaşasaydm bu kadar şaşırmazdm
Eşin doktora gittimi canım belki sperm de sorun vardırEvet ikincide böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Gerçekten çok zor. Ben kimyasal falanda kalamiyorum yaaa. Şöyle bir durum düşük yada kimyasal gebelik geçirenlerin tekrar kalma şansları var. Bu demektirki kaliteli yumurtalari oluyor. Ama benim gibi fsh ile başı dertteyse yumurta kalitesi düştüğü için spermle karsilassa bile yumurta döllenme olmuyor. Çok ilginç ki yumurtlamam her ay düzenli ve 21 -22 mm geldiğinde tam zamanda çatlıyor. Reglim hic sasmaz. Ama dollenmiyor!!! Dr larda şaşkın! !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?