İkinci çocuğu isteyenler...

Bugün doktora gittik eşimde varikosil çıktı galiba ameliyat olması gerecwkmiş
Geçmiş olsun canım, üzülme bu da bir adım öyle düşün. Bir an önce herşey yoluna girer umarım. Benim de moralim bozuk reglime daha 5 gün var ama lekelenmeler başladı bugün . Altından birşeyler çıkmaz umarım

Benimle aynı olmus demekki benim bebeğim 50 günlükken 2. Ye hamile kaldım. Peki sizin akrabanız 2. Yi kacıncı haftada dogurdu

Sağol canımm aslında biyandanda seviniyorum enazından 9 aydır hamile kalamamamın sebebi belli olmuş oldu ameliyatı olduktan sonra problem çıkmaz inşallah..sende moralini bozma cnm ve takma kafaya herşey allahtan umarım en kısa zamanda hamile oluruz ve bebişlerimize kavuşuruz..

Basit bir ameliyat diye duymuştum rahat ol

Amin insallah cümlemizinkini... kabul etmeliyimki cok zor oluyo daha da zor olacak ama 2 sene sonra rahatlarim...
Yengemde arka arkaya yapti simdi cok memnun ve rahat

Benimle aynı olmus demekki benim bebeğim 50 günlükken 2. Ye hamile kaldım. Peki sizin akrabanız 2. Yi kacıncı haftada dogurdu
Tam olarak kacinci hafta bilmiyorm canim ama normal zamaninda oldu yani sezryanlar kacinci haftada oluyor pek bilgim yok hicte sormadim ama sorarsam soylerim emzirmeye devam ediyor musun peki canim ?,

Konuyla alakası yok ama bişi sormak istyrm bilginz varsa. Adetme gre 37 haftalk hamileym ama 3 hafta geri dedi yani mimyon olck küçük kilolı doğcak dedi doktor. Ve bu gece cok rahatsz oglm uyutmuyo çok kıprdyo ve assagı cok baskı yapıyo sanki böle çıkmk için tekme atar gbi ve kaç gndr arada göğsümden süt geliyodu ama baya böle sütyenim ıslanıyodu belli şeklde ve sarı renkli gelen sıbı. Bu gece de 2 kere baya aktı sanki doğrmşmda doknnca akıyo süt gbi. Neden olablir. Affınıza sıgınarak soruym. İkinci hamileliğim ama kızımda hiç böle olmamştı. Tam rahm agznda cok kötü baskı hissedyrm :s

Doktora gittin mi canim ? İlk defa duyuyorum hic bilgim yok .. Suyun geliyor olabilir mi?

Yok gitmdem. Salı kontrolm vardı tam rahmn üstnde dedi doktr inmiş aşşgıya ama dün gece ilk defa öle oldu. Normalde de uyuyamyrdm ama dün öle olnca bide süt gelnce baya hiç uyuyamdm. Çarsmba kontrlm var o zmna kdar br dha olursa gene gidicm çok sagoll

Bu ay da umutlar boşa çıktı. Erken regl oldum üstelik. Araya tatil giriyor umarım Eylül de daha az stresle daha çok şansım olur

İlk bebeğime korumayı bıraktığımız ayda hamile kaldım. İkinci bebeği düşündüğümüzde de aynı olacak sandım. Maalesef olmadı. 3 kere doktora gittim. Herşey normaldi. Sonra eşimin gitmesini istedim. Sperm değerleri çok düşük çıktı. İkinci ay tekrar istediler. Bu kez daha da düşük çıktı. Bizi tüp bebek bölümüne sevk etti. Ramazan geliyordu. Bayram dan sonra gideriz diye düşündük. Ramazanın ilk haftası regl olacaktım. 2 gün gecikti. Daha öncede 5 gün geciktigi için heveslenmek istemedim. Yine de içim içimi yiyorum. Eşinden gizlice evde test yaptım. Pozitif çıktı. Ertesi gün kan testiyaptirdim. Evetttttt hamilydim. Bu gerçek bir mucize oldu bize.... Nasıl oldu bilmiyorum. İlişki yumurtamaya mi denk geldi? Umudu kesmek mi gerekiyordu? Ne sebep oldu gerçekten bilmiyorum. Bildiğim tek şey var Allahım bana artık Bebeğimi nasip etmişti. Bu inanılmaz bir mutluluktu. O yüzden kimseye şunu yap bunu yap diyemiycem. Rabbim nasip etsin tek duaniz bu olsun. Ve Allah isteyen kimseye aratmasin...

Kızlar aynı dertten muzdaribim. 7 yaşında bir oğlum var 2 senedir 2. Çocuğu istememe rağmen olmuyor. Çok bunaldim. Oğlum da çok istiyor. Bütün arkadaşlarımın kardeşi var benim ne zaman olcak diyor ve cok moralim bozuluyor. Hormonlarla sıkıntım var. Her ay düzenli yumurtluyorum ve tam zamanında çatlıyor. 3 dr a gittim ultrason ile hormon testleri birbirini tutmuyor diyorlar. Alttan muayenede hersey normal kusursuz fsh 13 çıkıyor. Hayıt tohumu içtim faydası oluyor ama içmeyi bırakınca tekrar yükseliyor! !! Cildiricam!!! Dr aşılama önerdi bende istemiyorum doğal yolla olsun istiyorum. Rabbim ol dese olsa hayirlisiyla. Hepimizin gönlüne göre versin yüce mevlam.

Benim de ilk hamileliğimde tek seferde olmasına rağmen ikinciye hamile kalmam çk zor oldu. 1 dış gebelik bir de kimyasal geçirdm . İlk hamilelikte dış gebelik falan yaşasaydm bu kadar şaşırmazdm

Evet ikincide böyle birşey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Gerçekten çok zor. Ben kimyasal falanda kalamiyorum yaaa. Şöyle bir durum düşük yada kimyasal gebelik geçirenlerin tekrar kalma şansları var. Bu demektirki kaliteli yumurtalari oluyor. Ama benim gibi fsh ile başı dertteyse yumurta kalitesi düştüğü için spermle karsilassa bile yumurta döllenme olmuyor. Çok ilginç ki yumurtlamam her ay düzenli ve 21 -22 mm geldiğinde tam zamanda çatlıyor. Reglim hic sasmaz. Ama dollenmiyor!!! Dr larda şaşkın! !

Benim de ilk hamileliğimde tek seferde olmasına rağmen ikinciye hamile kalmam çk zor oldu. 1 dış gebelik bir de kimyasal geçirdm . İlk hamilelikte dış gebelik falan yaşasaydm bu kadar şaşırmazdm
Ayyy 17. haftaya gelmişsin. Cinsiyetini öğrendin mi?

Eşin doktora gittimi canım belki sperm de sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…