İkinci çocuğu isteyenler...

Bazi dr lar 1 in uzerine iyi diyormus o kafmi karistirdi..seni le ayni durumda sayiliriz yas ve amh acisindan.. insallah bizede nasip olur keniliginden gelir. 1 yildi korunmuyoruz. Hasimato ve pihtilasmam var benim birde kalmam dert sonra birde dusuk olmasin derdi.
Kimyasal gebeliklerim olmustu kizimdan once. Neyseki simdi daha bilincliyim tedbirimi aliyorum ama ah bi pozitifi gorebilsek.. allah saglikla kucaginda gostersin canim, darisi tum isteyenlere.

Selam canim bende hasimatoyum
Tiroidim 4 civariydi gebelik icin 2.5 alti istiyorlar. Ilaci 75 lik aliyorum 1 aydir ve duzene girdi 1.5 cikti son testte. Ilaca devam edersen duzelir takma kafana. Sadece takibi iyi yapmalisin yukseldigi zaman gebeligi zorlastirir tabiki.

Amh 0.001 cikan arkadasima imkansiz dediler menapoz dediler..suan dogal yolla hamile kaldi.. otlar kürler denedi hep inandi ve vesile oldu. Rabbim ol desin yeterki.

Ben bu ay bal corek otu tarcin yedim. Ne zmn incir yada bunu yapsam kist oldu basima bela korksamda denedim caresiz..o yuzden erken yumurtlatti biraz beni. Calisma donemi bitti smdi beklemedeyiz bakalim ne cikicak bahtimiza

I
İnşallah canım. Aslında benim Dr um da dedimisti, bende araştırırken hep gördüm oranların, testlerin,hormonların, kistlerin hiç bir önemi yok biliyormusun. Rabbim yeterki ol desin. Dr da o kadar imkansız gebelikler gördüm ki dedi pozitif düşün olacağına inan ve dua et. Rabbimin acamayacagi kapı yok. Umarım biran evvel olur isteyen herkesin.

Tesekkurler cevabin icin duzenli kullaniyorum diger hormon degerlerim ve tsh ye tekrar bakilacak umarim ise yaramistir.tesrin yapilacagi gun troit ilacini icmek sorun olurmu farkli cikarmi bilgin varmi bide dusus olduysa ttekrar endokrine gitmek lazim degilmi yani ilac dozu yada devam edip etmemek icin ilaci almaya devam edince fazla dusus de olavilir degilmi onu doktor ayyarliyorddur.

Bana saglik ocagindaki dr kan verecegin gun icme demisti. Ama sonra kendi doktorum ki prof kendisi farketmez dedi bilmiyorum o yuzden. Ama onemli olan o ilaci icerkenki degeri gormek bence ona gore devam ediliyor yada artiriliyor zaten. Dusmeyecegi varsa ilacli versende tahlili yuksek cikar. Doktor degere gore ayarliyor. Basta belki aylik olarak snrada 3 yada 6 aylik periyodlarda takip edersen sorun olmaz. Umarim kisa surede dengelenir canim.

Bende ikinciyi isteyenlerden bir oğlum var 22 yaşında iki aşılama olmadı biri oldu öldü ikinci tutmadı aradan zaman geçti özele gittim histereskopi dendi 3 ay bekledim fazla oldu yine olmadı şimdi tüp bebek tedavisi basliycam hayırlısı olsun

Erken anne oldunuz sanırım doğru mu okudum 22yasinda oglunuz var hayırlı olsun tedaviniz

Merhaba arkadaslar ben 25 yasindayim ve subatta 3 e girecek bir kiz anneisyim spiral ile korunuyorum fakat esim cocuk istiyor tekrzr annemde beraber buyurler ben bugun yarin olurum nolcam belli degil ben olursem cok bekleme aramarinda ahtim olsun dedi 3 yasini doldursun so ra dusun cok gec kalma hic olmaz kiizm dedi vasiyet gibiydi bu bi nevi annem göğüs kanseri ve malesef son evredeymis haberi bile yok durumundan ve sendne bir torun daha istiyorum olmeden dedi gogsu aldordi fakat kemiklere akciğere sıçramış konuyu saptirmak istemiyorum cevrzmdkei onyaegici insanlar tuzundne psikolojim alt üst olmus vaozyette artik kararimi verdim ve 2 ci bir coxuk istiyorum ve inanin gebelik planlamasi konusu hakkind ahicbir bilgim yoj olsada kafada yok niyetim sizi uzmek degildi hakkiniz helal edin kasim 4 te spiral cikarticam hayirlisi allahtan kasimda ins mujdem gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…