İkinci çocuğu isteyenler...

Ben hamile kalamadım. Adetlerim de azaldı 2 gün sürüyor. Bugün bir doktora gittim çok olumsuz konuştu. Yumurta rezervin çok azalmış 2-3 yıl içinde erken menopoza girersin dedi... Bir tüp bebek denemesine karar verdik ama moralimi bozan şey 42 yaşımda menopoza mı gireceğim? Bundan 3 ay önce gittiğim doktor herşey normal demişti...

CANIM TÜP BEBEĞİ DENEMENE SEVİNDİM O MENEPOZ İŞLERİ BELLİ OLMAZ BUNUN İÇİN İLAÇLAR VAR BİRDE DOĞUM MENEPOZU ÖTELİYORMUŞ AMH DEĞERİNE BAKTIRDIN MI HİÇ
HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN BAŞLA ARKADAŞIM TÜP BEBEĞE BAŞLAMADAN ÖNCE ARI SÜTÜ EĞRİÇAYIRIN OMEPAQ10 AL İÇMEYE BAŞLAR BINLAR KALİTE VE SAYISINI ARTTIRIYOR BİRDE İNCİR YE BU ARADA BOL BOL ARKADAŞIM
NE KADAR KALİTELİ YUMURTA ÇOK OLURSA O KADAR KALİTELİ EMBRİYO VE TRANFER SONRASI TUTUNMA GÜNÜ OLUR

AMH bakmadı sadece ultrasonla baktı kan tahlili falan yapmadı. Çok ezbere konuştu o yüzden çok bozmuyorum moralimi ama sözlerinde doğruluk payı varsa diye tüp bebek için bir kez deneme kararı aldık. Sende durumlar nasıl?

Amin canım hadi hayırlı haberler bende beklemedeyim halen

canım amh değeri doğurganlığı belirliyor haklısın ezbere konuşmuş
benim miyon vardı ekimde o alındı kasımda kontrol histereskopisi oldu
ve dr eylül ayından elde ettiğmiz 3 embriyom var bunlardan ikisini şubatta rahim kendini toplasın tranfer edelim dedi
hayırlısı ile şubatın gelmesini bekliyorum bende

Ben tüp bebek olayı ile daha dün karşı karşıya kaldığım için çok bilgisizim bu konuda, İzmir’de iyi bir merkez bilen var mı?

Ben tüp bebek olayı ile daha dün karşı karşıya kaldığım için çok bilgisizim bu konuda, İzmir’de iyi bir merkez bilen var mı?
40 YAŞ ÜSTÜ TOPİC VAR CANIM ORDA BİR ARKADAŞ İZMİR İREMBE İREM TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRDÜ ŞİMDİ HAMİLE

canım maşallah epeyi büyümüş hamişliğin allah sağlıkla tamamına erdirsin.
kardeş kıskançlığı illa olacaktır. bu konuda dikkatli olursanız eminim daha az sıkıntı ile atlatırsınız

benim de kızım 7 yasında
eylülde düşük yaptım şimdi deniyoruz yeniden
bugün ve dün ovu da koyuyu yakaladım
hayırlısı bakalım bu defa olur inşallah sağlıkla doğar
inşallah bekletmeden gelir kuzunuz sağlıkla arkadaşım

Allah razı olsun canım hepimizin gönlüne göre olsun
aende durumlar nedir?
canım ben 6 yıldır istiyorum ikinci evladını geçen şubatta bir mucize oldu gebe kaldım ama dış gebelik teşhisi ile sonlandırıldı. bu süreçte 3 kere kapalı miyon operasyonu oldum dr yaşım geçiyor dile tüp bebek tedavisi önerdi ağustosta bahçeci fulya ile ilk görüşmemi yaptım şimdi rahim dinlendirme uygulanıyor şubatta inşallah transferim olacak

hayırlısıyla canım inşallah meleğin gelir :)

Tesekkurler cnm evet buyuttuk cok sukur insallah sizde bir an once kavusursunuz minnaklariniza

Kızlar ben de yarın tüp bebek için ilk muayeneye gideceğim. Yaş 40 oldu, sağ tüpümü de dış gebelikle kaybettim 1,5 yıl oluyor. Doktorum yine hamile kalırsın demişti ama 1 yıl denedik olmadı. Keşke dış gebelik ameliyatından sonra doktorum o kadar umut verici konuşmasaydı. Bu kadar beklemeden giderdim 38 yaşında tüp bebeğe. Geciktikçe tüp bebeğin olma ihtimali de azalıyor bence. Hep doktor hatası.... Neyse vardır bunda da bir hayır diyeceğim. Çok umudum yok ama bir kez olsun deneyeceğim tüp bebeği de. Bence 35 bitmeden iki çocuğun ikisini de yapmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…