- 8 Haziran 2016
- 1.075
- 660
- 123
- Konu Sahibi duygusalannee
-
CANIM TÜP BEBEĞİ DENEMENE SEVİNDİM O MENEPOZ İŞLERİ BELLİ OLMAZ BUNUN İÇİN İLAÇLAR VAR BİRDE DOĞUM MENEPOZU ÖTELİYORMUŞ AMH DEĞERİNE BAKTIRDIN MI HİÇBen hamile kalamadım. Adetlerim de azaldı 2 gün sürüyor. Bugün bir doktora gittim çok olumsuz konuştu. Yumurta rezervin çok azalmış 2-3 yıl içinde erken menopoza girersin dedi... Bir tüp bebek denemesine karar verdik ama moralimi bozan şey 42 yaşımda menopoza mı gireceğim? Bundan 3 ay önce gittiğim doktor herşey normal demişti...
Amin canım hadi hayırlı haberler bende beklemedeyim halen2. gün 12 mm idi, daha küçük olması gerekiyormuş erken büyümesi iyi değilmiş. Yine de sol yumurtalıkta yakalayınca bir deneyelim dedi. Dün 18 mm idi bugün sabah çatlatma iğnesi oldum. Çok umutlanma demeye getirdi lafı, kısmet artık. Sağlıklı, güzel, akıllı ve hayırlı evlat ise Allah nasip etsin inşallah
canım amh değeri doğurganlığı belirliyor haklısın ezbere konuşmuşAMH bakmadı sadece ultrasonla baktı kan tahlili falan yapmadı. Çok ezbere konuştu o yüzden çok bozmuyorum moralimi ama sözlerinde doğruluk payı varsa diye tüp bebek için bir kez deneme kararı aldık. Sende durumlar nasıl?
Bende izmirdeyim )eylül üniversitesi bu konuda iyi tercih edebilrisiniz çok olumlu sonuçlar duydumBen tüp bebek olayı ile daha dün karşı karşıya kaldığım için çok bilgisizim bu konuda, İzmir’de iyi bir merkez bilen var mı?
9 eylül ünvs hastanesi yanlış yazdım.Bende izmirdeyim )eylül üniversitesi bu konuda iyi tercih edebilrisiniz çok olumlu sonuçlar duydum
40 YAŞ ÜSTÜ TOPİC VAR CANIM ORDA BİR ARKADAŞ İZMİR İREMBE İREM TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRDÜ ŞİMDİ HAMİLEBen tüp bebek olayı ile daha dün karşı karşıya kaldığım için çok bilgisizim bu konuda, İzmir’de iyi bir merkez bilen var mı?
40 yaş üstü bebek hayali kuranlar mı?40 YAŞ ÜSTÜ TOPİC VAR CANIM ORDA BİR ARKADAŞ İZMİR İREMBE İREM TÜP BEBEK MERKEZİNDE TEDAVİ GÖRDÜ ŞİMDİ HAMİLE
Tabiki var bu yıl içinde maşallah tüp bebekle hamile olan 3-4 arkadaş oldu allah hepsini sağlıkla tamamına erdirsin40 yaş üstü bebek hayali kuranlar mı?
canım maşallah epeyi büyümüş hamişliğin allah sağlıkla tamamına erdirsin.Selam kizlar ben 38 de dusunuyorum diyordum ama suan bile cok zorlaniyorum sagliksal problem sebebiyle erteleyene bisey diyemem ama bilerek bekleyen varsa hic beklemeyin derim oglumda 9 yasinda ama daha kardesi dogmadan kiskancliklar tavanda .herkese bir an once saglikli gebelikler dilerim
inşallah bekletmeden gelir kuzunuz sağlıkla arkadaşımbenim de kızım 7 yasında
eylülde düşük yaptım şimdi deniyoruz yeniden
bugün ve dün ovu da koyuyu yakaladım
hayırlısı bakalım bu defa olur inşallah sağlıkla doğar
inşallah bekletmeden gelir kuzunuz sağlıkla arkadaşım
canım ben 6 yıldır istiyorum ikinci evladını geçen şubatta bir mucize oldu gebe kaldım ama dış gebelik teşhisi ile sonlandırıldı. bu süreçte 3 kere kapalı miyon operasyonu oldum dr yaşım geçiyor dile tüp bebek tedavisi önerdi ağustosta bahçeci fulya ile ilk görüşmemi yaptım şimdi rahim dinlendirme uygulanıyor şubatta inşallah transferim olacakAllah razı olsun canım hepimizin gönlüne göre olsun
aende durumlar nedir?
canım ben 6 yıldır istiyorum ikinci evladını geçen şubatta bir mucize oldu gebe kaldım ama dış gebelik teşhisi ile sonlandırıldı. bu süreçte 3 kere kapalı miyon operasyonu oldum dr yaşım geçiyor dile tüp bebek tedavisi önerdi ağustosta bahçeci fulya ile ilk görüşmemi yaptım şimdi rahim dinlendirme uygulanıyor şubatta inşallah transferim olacak
Tesekkurler cnm evet buyuttuk cok sukur insallah sizde bir an once kavusursunuz minnaklarinizacanım maşallah epeyi büyümüş hamişliğin allah sağlıkla tamamına erdirsin.
kardeş kıskançlığı illa olacaktır. bu konuda dikkatli olursanız eminim daha az sıkıntı ile atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?