İkinci çocuğu isteyenler...

canım tedavin hayırlı olur inşallah
kesinlikle katılıyorum 35 yaş ile ikinci yapılmalı olmuyorsa hemen iyi bir dr gidilmeli

Kızlar ikinci çocuk 6 aydır olmuyorsa ve yaş 35 ve üstüyse lütfen vakit kaybetmeden tüp bebek uzmanına görünün en azından görüş alın. Boş yere oyalanıp vakit kaybetmeyin.

Kızlar uzun zamandır yazamadım 34. haftamdayım 3 sene ugrastiktan sonra yüzdüm yüzdüm Rabbimin izniyle kuyruğuna geldim çok şükür Darısı isteyen herkesin hepinizin başına. Hep dua ediyorum hepinize ,ben yasadigimi bilirim . Her ay hevesle beklemeler, her belirtiyi gebeliğe yormadan, her hamile gördüğünde içinin ezilmiş, hele de kardeşi olsun isteyen birde evladınız varsa onu oyalamak! !! Rabbim bu yolda hayirlisiyla kimseyi bekletmesin inşallah. .. Herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli güzel bebişler , evlatlar diliyorum...

Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yaşın kaç bu arada merak ettim. Ben tüp bebek sürecindeyim şu an. Eşim ve benim işimden dolayı il dışına çıkmaktan zaten doğru dürüst çalışma yapamıyorduk. Son gittiğim doktor da yumurta rezervin azalmış deyince soluğu tüp bebek merkezinde aldık. Allah yavrularımıza sağlıklı güzel hayırlı birer kardeş nasip etsin inşallah ( iki de olur :)

Arkadaslar merhaba,
Aranizda amh testi yaptiranlariniz varmi sonuclarin degerlendirilmesi nasil drlariniz neler diyo merak ediyorum. Benim doktorum fazla mi gercekciydi acaba benmi karamsarim bilmiyorum.. amh 1.66 cikti iyi degil yuzde 20 sansin var 1 yil normal dene yoksa tup dedi 33 yasindayim.

İkinin altına iyi demiyorlar canım bence fazla bekleme her ay daha da azalıyor yumurta sayımız 3-4 ay bekle olmazsa işi ciddiye al derim

Sağol canım darısı anne olmak isteyen herkesin başına. Ben 33 yaşındayım ama 29 yaşında başladım 2. Cocugu istemeye olmadı . Nasip bu zamanaymiş. Umarım tüp bebek yöntemi başarılı olur ve inşallah daha fazla beklemeden mucizen gelir. Benim de fsh ım yüksek çıkıyordu buda yumurta rezervi azalmış demekmiş. Ama amh baktirdim o iyi çıkmıştı zannedersem 1.69 çıkmıştı. Sonra ben ot, çöp, soğan suyu , tahin pekmez , çörek otu herbirseyleri denedim hergün 1 Bebe aspirin falan. Ve sonunda vesile oldular Rabbim ol dedi ve oldu. Umarım herkes muradına erer bu yolda... Dualarim sizinle kızlarrrr...

Merhabalar hanimlar bende 2. Bebisi istemeye basladim ve kontrol icin gittigimde yapilan kan tahlilinde troid yani tsh nin normalden 1-2 deger yuksek cikti ve ilaca basladim.ilacla dustugunu ve gebelige engel olmadigi soylendi ama ben biraz endiseleniyorum yuksekken gebe kalmayi zzorlastirtirdigini okudum acaba kisa surede dusermi ve normale dondugunde hamilelik icin bir sorun olurmu yasayanbyada bilgisinolan varsa yardimci olabilirmi cok tesekkurler umarimnisteyen herkes hayirlisi ile kavusur.

Canim Merhaba bence kötü değil bana doktorum amh yaptıktan sonra 1.69 çıkmıştı sonuç gayet iyi demişti. Tüp bebeğe yönlendirmeye bayılıyor zaten. Ne kadardır olmuyor bebeğin? Ben 3 sene bekledim ama pes etmedim inan. Her yolu denedim. Her duyduğumu yaptım ve çikolata kistim de vardı üstelik. Soğan suyu vesile oldu çok şükür kist eridi. İnanın ve Rabbimden isteyin eminim Rabbim dualarinizi duyup kabul edicek zamanı geldiğinde. . Meryem süresini de bol bol okuyun derim... Hayırlı evlatlar diliyorum isteyen herkese..

Sağol canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bende de fazla yüksek değildi TSH
İlacı kullandiktan sonra bir ay içinde düşer tekrar test yaptirdiginiz da görürsünüz
Ben ilacı kullanıyorum sabah aç karnına alın ve yarım saat aç kalın daha etkili oluyor

İkinin altına iyi demiyorlar canım bence fazla bekleme her ay daha da azalıyor yumurta sayımız 3-4 ay bekle olmazsa işi ciddiye al derim

Evet o da oyle dedi 2 olmasini beklerdim diye. Yasima gore az bulmus olabilir. Tedirgin oldum haliyle. 1 yildir deniyoruz daha sonuc yok. 1 yil daha bu eziyeti cekebilirmiyim bilmiyorum.. acele etmekte istemiyorum. Kafam karisik.. farkli faktorlerimde var hasimato pihtilasma gibi isimi gitgide zorlastiriyor bunlarda..hakkimizda hayirlisi ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…