İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Bu gün iğneden sonraki 18. Günümdü hâla gelen giden yok bakalım ne zaman kırmızılar gelecek

Amiiiin cnm Allah razı olsun Aldik bakalım emaneti umarım tutunuyordur haftaya salı test günüm 27 aralık ben dayanamayıp 25 gibi ıdrar testi yaparım ama kesin size de ins Umut olurum cnm cok istiyriz pozitif sonuc ..

Amiiiin cnm Allah razı olsun Aldik bakalım emaneti umarım tutunuyordur haftaya salı test günüm 27 aralık ben dayanamayıp 25 gibi ıdrar testi yaparım ama kesin size de ins Umut olurum cnm cok istiyriz pozitif sonuc ..
Ahh hadi inşallah canm emin ol bana çok büyük bi umut olucaksn inşallah bu defa olur bekle sık dişini bekle salıya kadar hadi inşallah hayırlı haberlerini alırım burdan 4444 kere okunan bi dua var bol bol onu birde kenzül arş duasını oku

Hayır cnm çatlatma iğnesi olmuştum 30 kasımda ve hâla adet olamadım yumurta çatlamadı kist oldu sanırım
Test yaptınmı belki hamişsindir inşallah burada hamile haberi almayalı çok oldu hadi güzel haberler verin i śllah

İnsaallah cnm okuyuruz surekli dualar cnm ayetel kursi tefriciye diyorsun sanirim dimi 4444 onu da okumak laozm ama kalabalık oturmak lazım ona baya uuzn sürüyor o :)
Hayır cnm çatlatma iğnesi olmuştum 30 kasımda ve hâla adet olamadım yumurta çatlamadı kist oldu sanırım
Anladim cnm umarım bebektendri neden test yapmadin ?

Test yaptınmı belki hamişsindir inşallah burada hamile haberi almayalı çok oldu hadi güzel haberler verin i śllah
Geçen çarşamba iğneden sonraki 13. Gündü test negatif çıkınca bi daha yapmak istemedim bide benim adetim 35-36 günde bir olur onun için bu çarşamba olmam lazım onu bekliyorum adet olmazsam test yaparım iyi dilekleriniz içinde tşkrler Rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin

Kızlar malesef ki bu sabah adet oldum demekki iğnenin üstünden ne kadar geçtiği çokta önemli değilmiş normal gününün geçmesi lazımmış ben 35. Günümde adet oldum yani iğneden sonra 20. Günde

dilfeza güzel, hayırlı haberler ver bize inşallah
Doktor geçen ay bana hamile kalma ihtimalimin düşük olduğunu söylemişti hatırlarsanız. Ben de artık hiç bebeğim olmayacağına inandım. Ama bu sabah nedense çift çizgi çıkmayacağını bile bile test yaptım. Çift çizgi çıktı ama... Şoktayım Belkide hatadır bilemiyorum

Kız biye hata olsun foto at bakalım zaten hep ümidi kesince hamile kalınıyor

Ay hadi inşallah Can'ım Rabbim Yen'i yıl müjdesi göndersin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun bu sefer yeniden test yap ya da kanda baktır doktoru boşver Rabbim ol desin yeter ki

Kız biye hata olsun foto at bakalım zaten hep ümidi kesince hamile kalınıyor
Veson Evde değilim ki. O yüzden foto atamıyorum. Elimde birkaç tane Miratech adında test vardı. Sabah Miratech ile test yaptım. İnternette okuduğum kadarıyla bu testi yapıp pozitif sonuç alıp hamile olmadığını öğrenenler olmuş. O yüzden hata olabilirmi dedim. Ama geçen ay bu testi kullanmıştım; negatifti. Sanırım kanda baktırmakta fayda var.

Ayy ne diyirsun cnm hemen kan versene anaaaaam oldu bu is belki de :) bende yarın transferimin 9. Günü 5. Gun embriyosuydu ıdrar testi Yapicam ins bakalım dua edin bana :)

Arkadaşlar kan tahlili sonucum beta hcg 92.94
İnşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli dünyaya gelecek bir bebeğe hamile kalmışımdır. Dua edin ne olur
@dilfeza senin içinde dua ediyorum canım. Olurda inşallah ikimizde aynı dönemin hamileleri oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…