- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.681
Anlasilan tutmus gelmis bebis gözünüz aydinArkadaşlar bana da dua edin nolur.benimde ilk kızım hemen oldu ama 11 yaşına geldi.12 ye girecek 2. olmadı. Kızım okadar kardeş istediki anlatamadık derdimizi yıllardır.yeni yeni anlıyor olmadığını.bir tüp bebek başarısız oldu.bir kızımdan önce birde sonra iki düşük var.ama her şey normaldi sebeb yoktu.en sonunda eşimde translokasyon olduğu anlaşıldı.pgt yle tüp bebek denememiz gerekiyomuş.6 embriyodan ikisi 5. Güne gitti onlardan da bir tanesi normal çıktı.önümüzdeki hafta transfer olacam.bu son şansım maddi manevi.ne olur dua edin.rabbim tüm istenleyere versin içlerinde de bana inşallah..
Çok teşekkür ederim.Darısı bütün isteyenlere inşallah...Anlasilan tutmus gelmis bebis gözünüz aydin
Yaaaaa şu msj larinizi okurken nasil mutlu oluyorum duygulanıyorum anlatamam neler paylaştik burada neler kaç kere vazgecip kaç kere sil bastan herseye yeniden baßladik sabrn sonu selamet işte şükürler olsun bizde 19 haftalik olduk minnak kizcemle Allahim ne kadar şukur etsem az bu gunlere inşallah Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkes hayirlisi ile bize yaşattiği mutlulugu yasatsin bu ara giremedim klube hiç gule gule büyüt bebegini arkadaşim
Can'larım Allah razı olsun biz persembe günü minik kızımiza kavuştuk cok sukur sagsalim .Nasıl guzeldi ona kavuşma anı Nasıl baska o kokusunu içimize cekmek anlatamam Bdilfeza çok sevindim. Demek 9 aylık yolculuğun nihayetine erip prensesine kavuşuyorsun. Çok mutlu anlar bu anlar çok :) Güzel haberi de bizimle paylaş olur mu
Z zaynap demek bebeğin kız. Maşallah. Doğum ne zamandı. Güzelliklerle gelsin insallah :)
Benim oğlumda 7 aylık oldu teyzeleri. Büyüdükçe daha bir tatlı oluyor benim kuzum :)
Evet Allah nasip ederse kızım okucak ağustosta Allahın izni ile doğumum abisi ile ayni yani oğlumda agustosta doğdu Rabbimmmm ne kadar şükür etsem azdir sana bu günlerine binlerce kez şükürler olsundilfeza çok sevindim. Demek 9 aylık yolculuğun nihayetine erip prensesine kavuşuyorsun. Çok mutlu anlar bu anlar çok :) Güzel haberi de bizimle paylaş olur mu
Z zaynap demek bebeğin kız. Maşallah. Doğum ne zamandı. Güzelliklerle gelsin insallah :)
Benim oğlumda 7 aylık oldu teyzeleri. Büyüdükçe daha bir tatlı oluyor benim kuzum :)
Canım gözünüz aydın çok sevindim sağ salim yavruna kavuşmanıza... Çok güzel hemde hele birde dillenip konuşmaya başlayınca tadından yenmiyorlar... Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... Abi nasıl karşıladı ? İsmini ne koydunuz? Azıcık detay ver canım :)Can'larım Allah razı olsun biz persembe günü minik kızımiza kavuştuk cok sukur sagsalim .Nasıl guzeldi ona kavuşma anı Nasıl baska o kokusunu içimize cekmek anlatamam BRabb'im isteyen herkese nasip etsin bu yolda uğraştırmasın coook güzelmiş cok
Abimiz basından ayrilmiyor karnimda cok inandırıcı gelmiyordu Suan da en kiymetli oCanım gözünüz aydın çok sevindim sağ salim yavruna kavuşmanıza... Çok güzel hemde hele birde dillenip konuşmaya başlayınca tadından yenmiyorlar... Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... Abi nasıl karşıladı ? İsmini ne koydunuz? Azıcık detay ver canım :)
Benim kuzum da agustos doğumlu. Yanlış hatirlamadıysamEvet Allah nasip ederse kızım okucak ağustosta Allahın izni ile doğumum abisi ile ayni yani oğlumda agustosta doğdu Rabbimmmm ne kadar şükür etsem azdir sana bu günlerine binlerce kez şükürler olsun
Çok tatlı heyecanlar bunlar yaaa :) Minik Hüsna nın abisiyle anne ve babasıyla beraber sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah :)Abimiz basından ayrilmiyor karnimda cok inandırıcı gelmiyordu Suan da en kiymetli o
Evde bizim abimiz henuz 5. Bucuk yasinda kucağında tasımak istiyor biraz korkiyorum fakat sakınırsam yanlis düşünür diye korkuyorum :) adımız HÜSNA oldu cok bal mis kokulu Minnak bir kız gözlerimiz mavi Suan ama döner diyor herkes ins donmez boncuk boncuk cok guzel
Yaa ne guzel hepimiz cok bekledik ama cok şükür sabrımızın sonunu selamete erdirdi büyük Rabbim şimdi düşünüyorumda günler geçirdik ne kadar uzücü umutsuz mutsuz ama cok sükur Rabbimizden hiç ümidimizi kesmedikBenim kuzum da agustos doğumlu. Yanlış hatirlamadıysamHurremSultan in minik kızı da ağustos doğumlu. Birer yıl arayla da olsa çok şükür muradimiza erdik :)
Canım benim minik kızın sağlıkla gelsin çok sevindim çok İnan kendi kızımı olacak gibi sevindim biz yoğun günler geçiriyoruz bu aralar pek yazamıyorumama hepiniz aklım da ev duam dasınızYaaaaa şu msj larinizi okurken nasil mutlu oluyorum duygulanıyorum anlatamam neler paylaştik burada neler kaç kere vazgecip kaç kere sil bastan herseye yeniden baßladik sabrn sonu selamet işte şükürler olsun bizde 19 haftalik olduk minnak kizcemle Allahim ne kadar şukur etsem az bu gunlere inşallah Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkes hayirlisi ile bize yaşattiği mutlulugu yasatsin bu ara giremedim klube hiç gule gule büyüt bebegini arkadaşim
Ay ne güzel hüsna hoşgeldi ömrünüze hayırlar bereketler getirsin inşaallah darısı başımıza darısı ikinciyi bekleyenlerin başınaCan'larım
Nasilsiniz iyisiniz insaallah bu post altında ne Mutlu ve acı günlerimizi yaşadıklarımızı paylaştık simdi nasipse persembe günü benim 3. Bucuk
Yıllık hasretim de bitecek minik kızım iicn doktorun dogumu başlatacak insaallah 40. Haftam bugun doldu 3 cm
açıklığım da var sancılarım da düzensiz ama
Baslamis Pers suni sancı verecek oglumda da boyle planlı normal dogum olmustu
Buda abisinin izinden gidiyordualarınızı esirgemeyin benden sagsalim kavusalim nazli kızımla yılların hasreti var Hepinizi opuyorum insaallah hersey yolunda gider ve sizlere mis kokulum
Kucağımda da mesajlar
Yazarım ..
Oyy kuzum Maşallah Hüsna Bebek Hoşgelmiş sağlık mutluluk bereket getirsin ailenize inşallah :) Normal şimdi kucağına almak istemesi oğlumda Hep kendi tutmak isterdi bizimki tabi şimdi tam bir cadı abi delisi, okuldan gelince abi abi abi ortalığı yıkıyor. Çok düşkün abisine Allah ayırmasın inşallah, Gözleri değişmez inşallah bizim cadı da boncuk gözlü nazarlığı üstünde geziyor diyorum ben :)Abimiz basından ayrilmiyor karnimda cok inandırıcı gelmiyordu Suan da en kiymetli o
Evde bizim abimiz henuz 5. Bucuk yasinda kucağında tasımak istiyor biraz korkiyorum fakat sakınırsam yanlis düşünür diye korkuyorum :) adımız HÜSNA oldu cok bal mis kokulu Minnak bir kız gözlerimiz mavi Suan ama döner diyor herkes ins donmez boncuk boncuk cok guzel
Ayyy Enfal 11 haftalık olmuş bile maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah belki bu sefer kız olur. İki abi pek göz açtırmaz gerçi ona ama olsun prenses olur valla :)Ay ne güzel hüsna hoşgeldi ömrünüze hayırlar bereketler getirsin inşaallah darısı başımıza darısı ikinciyi bekleyenlerin başına
Aynen canım Linoş da Ağustos doğumlu bu yıl 2 yaşını dolduracak bıcır bıcır maşallah pek dilli epeyce konuşuyor. Çok şükür bin şükür bu günümüze, Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inşallah. Senin abi ne yapıyor. Düşkün mü çok oda kardeşine :)Benim kuzum da agustos doğumlu. Yanlış hatirlamadıysamHurremSultan in minik kızı da ağustos doğumlu. Birer yıl arayla da olsa çok şükür muradimiza erdik :)
CANIM Çok teşekkür ederim bizde şaşırdık hiç bekleniyorduk o kadar ki hala kimse bilmiyor cinsiyetini öğrenince söyleyelim diyoruz inşaallah rabbim sağlıkla kavuştursun.Enfal97 çok şaşırdım ve de mutlu oldum. Üçüncü geliyor demek. Hayırlarla mutlulukla huzurla gelsin inşallah :)
HurremSultan abi tabiki kardeşini cok seviyor ama asıl kuzum abi hastasi. Onun sesini duyduğu, onu gördüğü anda dünyası değişiyor. Evimizin maskotu, neşesi o :)
Canım dua et inşaallah bu sefer kız olsun...dediğin gibi işi zor olacak çünkü benimde iki abim var bir yaş aralı bakalım bizi neler bekliyor... evlat güzel şey bir kere yokluğunu anlayınca rabbimin verdiğine şükrediyorumAyyy Enfal 11 haftalık olmuş bile maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah belki bu sefer kız olur. İki abi pek göz açtırmaz gerçi ona ama olsun prenses olur valla :)
İnşallah canım Rabbim sağlıklısını versin Ne zorluk ne üzüntüler geçirdik çok şükür hepsi geride kaldı Cinsiyet belli olunca habersiz bırakma sakın :)Canım dua et inşaallah bu sefer kız olsun...dediğin gibi işi zor olacak çünkü benimde iki abim var bir yaş aralı bakalım bizi neler bekliyor... evlat güzel şey bir kere yokluğunu anlayınca rabbimin verdiğine şükrediyorum
Öyle oluyorlar birde bizim gibi 9-10 yıl ara verince pek güzel geliyor valla bizim cimcime de öyle valla resmen maskot nasıl zaman geçiyor anlamıyoruz birde yarım yarım konuşmalar başladı Allah ım pek şirine oldu :)Enfal97 çok şaşırdım ve de mutlu oldum. Üçüncü geliyor demek. Hayırlarla mutlulukla huzurla gelsin inşallah :)
HurremSultan abi tabiki kardeşini cok seviyor ama asıl kuzum abi hastasi. Onun sesini duyduğu, onu gördüğü anda dünyası değişiyor. Evimizin maskotu, neşesi o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?