İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

dilfeza çok sevindim. Demek 9 aylık yolculuğun nihayetine erip prensesine kavuşuyorsun. Çok mutlu anlar bu anlar çok :) Güzel haberi de bizimle paylaş olur mu
Z zaynap demek bebeğin kız. Maşallah. Doğum ne zamandı. Güzelliklerle gelsin insallah :)
Benim oğlumda 7 aylık oldu teyzeleri. Büyüdükçe daha bir tatlı oluyor benim kuzum :)

Anlasilan tutmus gelmis bebis gözünüz aydin

Can'larım Allah razı olsun biz persembe günü minik kızımiza kavuştuk cok sukur sagsalim .Nasıl guzeldi ona kavuşma anı Nasıl baska o kokusunu içimize cekmek anlatamam B Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu yolda uğraştırmasın coook güzelmiş cok

Evet Allah nasip ederse kızım okucak ağustosta Allahın izni ile doğumum abisi ile ayni yani oğlumda agustosta doğdu Rabbimmmm ne kadar şükür etsem azdir sana bu günlerine binlerce kez şükürler olsun

Canım gözünüz aydın çok sevindim sağ salim yavruna kavuşmanıza... Çok güzel hemde hele birde dillenip konuşmaya başlayınca tadından yenmiyorlar... Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah... Abi nasıl karşıladı ? İsmini ne koydunuz? Azıcık detay ver canım :)

Abimiz basından ayrilmiyor karnimda cok inandırıcı gelmiyordu Suan da en kiymetli o
Evde bizim abimiz henuz 5. Bucuk yasinda kucağında tasımak istiyor biraz korkiyorum fakat sakınırsam yanlis düşünür diye korkuyorum :) adımız HÜSNA oldu cok bal mis kokulu Minnak bir kız gözlerimiz mavi Suan ama döner diyor herkes ins donmez boncuk boncuk cok guzel

Evet Allah nasip ederse kızım okucak ağustosta Allahın izni ile doğumum abisi ile ayni yani oğlumda agustosta doğdu Rabbimmmm ne kadar şükür etsem azdir sana bu günlerine binlerce kez şükürler olsun
Benim kuzum da agustos doğumlu. Yanlış hatirlamadıysam HurremSultan in minik kızı da ağustos doğumlu. Birer yıl arayla da olsa çok şükür muradimiza erdik :)

Çok tatlı heyecanlar bunlar yaaa :) Minik Hüsna nın abisiyle anne ve babasıyla beraber sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah :)

Benim kuzum da agustos doğumlu. Yanlış hatirlamadıysam HurremSultan in minik kızı da ağustos doğumlu. Birer yıl arayla da olsa çok şükür muradimiza erdik :)
Yaa ne guzel hepimiz cok bekledik ama cok şükür sabrımızın sonunu selamete erdirdi büyük Rabbim şimdi düşünüyorumda günler geçirdik ne kadar uzücü umutsuz mutsuz ama cok sükur Rabbimizden hiç ümidimizi kesmedik

Canım benim minik kızın sağlıkla gelsin çok sevindim çok İnan kendi kızımı olacak gibi sevindim biz yoğun günler geçiriyoruz bu aralar pek yazamıyorumama hepiniz aklım da ev duam dasınız

Ay ne güzel hüsna hoşgeldi ömrünüze hayırlar bereketler getirsin inşaallah darısı başımıza darısı ikinciyi bekleyenlerin başına

Oyy kuzum Maşallah Hüsna Bebek Hoşgelmiş sağlık mutluluk bereket getirsin ailenize inşallah :) Normal şimdi kucağına almak istemesi oğlumda Hep kendi tutmak isterdi bizimki tabi şimdi tam bir cadı abi delisi, okuldan gelince abi abi abi ortalığı yıkıyor. Çok düşkün abisine Allah ayırmasın inşallah, Gözleri değişmez inşallah bizim cadı da boncuk gözlü nazarlığı üstünde geziyor diyorum ben :)

Ay ne güzel hüsna hoşgeldi ömrünüze hayırlar bereketler getirsin inşaallah darısı başımıza darısı ikinciyi bekleyenlerin başına
Ayyy Enfal 11 haftalık olmuş bile maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah belki bu sefer kız olur. İki abi pek göz açtırmaz gerçi ona ama olsun prenses olur valla :)

Aynen canım Linoş da Ağustos doğumlu bu yıl 2 yaşını dolduracak bıcır bıcır maşallah pek dilli epeyce konuşuyor. Çok şükür bin şükür bu günümüze, Rabbim bu yolda kimseyi oyalamasın inşallah. Senin abi ne yapıyor. Düşkün mü çok oda kardeşine :)
Geçen gün oğlum diyorki anne ben çok ağlamıştım geceleri çok dua etmiştim. Allah bize bu güzelliği gönderdi, meğer ne çok sıkılıyormuşuz doğmadan önce şimdi bizi çok güldürürüyor. Ben sadece kardeş istemiştim. Allah bize Melek gönderdi çok güzel çok diyor :)

Rabbim olmayan herkese nasip etsin...

Enfal97 çok şaşırdım ve de mutlu oldum. Üçüncü geliyor demek. Hayırlarla mutlulukla huzurla gelsin inşallah :)

HurremSultan abi tabiki kardeşini cok seviyor ama asıl kuzum abi hastasi. Onun sesini duyduğu, onu gördüğü anda dünyası değişiyor. Evimizin maskotu, neşesi o :)

CANIM Çok teşekkür ederim bizde şaşırdık hiç bekleniyorduk o kadar ki hala kimse bilmiyor cinsiyetini öğrenince söyleyelim diyoruz inşaallah rabbim sağlıkla kavuştursun.
Dediğin gibi ufaklıklar abi hastası bizim ki de aynı okuldan gelince abisi yüzünde güller açıyor

Ayyy Enfal 11 haftalık olmuş bile maşallah ya sağlıkla gelsin inşallah belki bu sefer kız olur. İki abi pek göz açtırmaz gerçi ona ama olsun prenses olur valla :)
Canım dua et inşaallah bu sefer kız olsun...dediğin gibi işi zor olacak çünkü benimde iki abim var bir yaş aralı bakalım bizi neler bekliyor... evlat güzel şey bir kere yokluğunu anlayınca rabbimin verdiğine şükrediyorum

İnşallah canım Rabbim sağlıklısını versin Ne zorluk ne üzüntüler geçirdik çok şükür hepsi geride kaldı Cinsiyet belli olunca habersiz bırakma sakın :)

Öyle oluyorlar birde bizim gibi 9-10 yıl ara verince pek güzel geliyor valla bizim cimcime de öyle valla resmen maskot nasıl zaman geçiyor anlamıyoruz birde yarım yarım konuşmalar başladı Allah ım pek şirine oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…