- 15 Ekim 2015
- 21
- 6
- 36
- 33
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #2.741
AMin CNm hayırlısı.kürtaj olmadan bir Prof ile görüştük.benim ve eşimin tüm tahlilleri araştırmaları yapıldı hiçbir sıkıntı Yok.profa kısaca durumu anlattım.bu 7. Kayıp kızım var gayet sağlıklı gebeliği gayet normal geçti.önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmama rağmen kaybediyorum kürtaj sonrası bebeğe genetik baktırmak istiyorum dedim.prof boşuna baktırma bebekler sağlıksızdı sağlıklı olsa kalbi neden dursun kan sulandırıcıyı boşuna kullanıyorsun kullansan da bir işe yaramaz ki yaramamış zaten.genetiği baktırsan çıkan sonuca göre tedavi şekli Yok.tüp bebeği de önermem garantisi Yok evinize gidin kürtajınızı olun Sağlam'ı bulana kadar devam dedi.
Ordan çıktım madem kürtaj olacağım yine de genetik bakılsın dedim.başka dr a muayene oldum ve kürtaj edip genetiğine bakılacak.sonuç 1 ay sonra.büyük olasılık sağlıksız çıkacak Prof çok haklı tüm söylediklerinde.ama ben ne yapacağım bilmiyorum .kafam allak bullak.
Sağol CNm sana da çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.ben zamanında klomen ile ilaçlı takip yaptırdım 8-9 kez falan sadece 1 kez hamile kaldım.ilaç pek fayda etmedi bende.hsg çekildi histereskopi yapıldı.doğal kürler falan denedim bir ara. Bir ara takviye ilaçlar kullandık.arada tutuyor işte sonu malum.gebeliklerim genelde doğal kendiliğinden oluyor ama çabuk hamile kalamıyorum.senede 1 falan.şuan kürtaj sonrası adeti bekliyorum.rabbim en kısa zamanda gebelik nasip etsin sana inşallah.Meraba çok geçmiş olsun bnimde 3 düşüğm vede hiç çocugum yok pıhtılaşma var denildi 2. Düşükten snra iğne kullandım ama tekrar düşğk yaptm 1 yıldır gebe kalamıyorm yumurta takibi yaptırıyorum 3 aydr herşey iyi olmasına ragmen hamile kalamıyorum hamile kalmak için neler yaptınz nası tedavi gördünüz
Sağol CNm sana da çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın.ben zamanında klomen ile ilaçlı takip yaptırdım 8-9 kez falan sadece 1 kez hamile kaldım.ilaç pek fayda etmedi bende.hsg çekildi histereskopi yapıldı.doğal kürler falan denedim bir ara. Bir ara takviye ilaçlar kullandık.arada tutuyor işte sonu malum.gebeliklerim genelde doğal kendiliğinden oluyor ama çabuk hamile kalamıyorum.senede 1 falan.şuan kürtaj sonrası adeti bekliyorum.rabbim en kısa zamanda gebelik nasip etsin sana inşallah.
Benim de her türlü test yapıldı bir sıkıntı Yok işte biz de anlam veremiyoruz .gebelik öncesi değil de hamile kalır kalmaz aspirin ve clexane başladım iki gebelikte onlarda gitti.iki Prof la görüştüm biri başkentteki Esra hnm biri balcalıdaki şelim bey her ikisi de bunları kullanmama gerek olmadığını söyledi.diğer dr lar da gerek Yok aslında ama önlem amaçlı şeklinde yaklaştı.yaş kaç? Ben biraz stres ve yaşa bağlıyorum geç hamile kalmayı.yaş 36.ama ardarda kayıplara kimse birşey diyemiyor sağlıksız gebelik deniliyor tmm.sağlamı bulana kadar devam edecekmişim.e benimki de can 7.kayıp oldu.allah beterinden saklasın.rabbim sonumuzu hayır etsin inşallahAynen yılda bir hamile kalabiliyorum 4 yıllık evliyim bi problem yok deniliyor rahim filmi genetik testler kan testleri herşey yapıldı lupus yüksek oldugundan hamilelikte kortizon tedavisi başlayacak adanada prof cüneyt beye ğitmiştim hamile kalınca gel dedi ama 1 yılı geçti hamile kalamadm pskolojikmi bilmediğim bişeymi var diye kendimizi yiyoruz neden olmuyo eşimde bndede bi sıkıntı yok denildi sadece pko görüntüsünde yumurtalıklarm ama hormonlarm normal.
takipte herşey yolunda ğidio olmasa 3 defa hiç olmazdı dioruzz ama neden bu kadar geç hamile kalıyoruz gebelik öncesi coasprin kullandınızmı
Benim de her türlü test yapıldı bir sıkıntı Yok işte biz de anlam veremiyoruz .gebelik öncesi değil de hamile kalır kalmaz aspirin ve clexane başladım iki gebelikte onlarda gitti.iki Prof la görüştüm biri başkentteki Esra hnm biri balcalıdaki şelim bey her ikisi de bunları kullanmama gerek olmadığını söyledi.diğer dr lar da gerek Yok aslında ama önlem amaçlı şeklinde yaklaştı.yaş kaç? Ben biraz stres ve yaşa bağlıyorum geç hamile kalmayı.yaş 36.ama ardarda kayıplara kimse birşey diyemiyor sağlıksız gebelik deniliyor tmm.sağlamı bulana kadar devam edecekmişim.e benimki de can 7.kayıp oldu.allah beterinden saklasın.rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah
Sen gençmişsin sıkıntı yapma rahat ol hamile kalırsın inşallah sağlıklı olur.kortizon tedavisini daha önce bir tanıdıktan duydum.12 hafta kadar kullanmış o şekilde bebeğini kucağına almıştı.ama bana hiç bahsetmedi hiçbir dr.belki bir kızım var diyedir bilmiyorum yabancı cisim olarak algılasa onu algılardı bilmiyırumki.balcalıyı hiç önermem çok karışık yavaş yoğun bir hastane.ben son kayıpta kürtaja genetik bakılsın diye gittim çünkü ben mersin tarsustayım burda yapılmıyor.mecburen gittim basit bir kürtaj için orda iki gün süründürdüler resmen.prof ücretlerini bilmiyorum açıkcası.selim beye muayene için gitmedim sadece ayaküstü bir görüşme oldu.durumumu anlattım tahlillerden kayıplardan falan.bana boş yere sulandırıcı kullanma.kullansan da fayda etmez ki etmemiş zAten.genetik baktırsan da birşey değişmeyecek ona göre bir tedavi şekli Yok.memleketine git kürtaj ol Sağlam'ı bulana kadar devam et dedi.ben onun yanından çıkıp normal sıra aldım muayene olup kürtaj günü aldım.kürtaj olup genetik baktırdım bebeğin.sonucu bekliyorum.Normal randevu alıp gidince tüm gününü orda geçiriyorsun ama Prof a özel muayeneler farklı olabilir onu bilmiyorum.Yaşım 27 yaş değilde pskoljk ne zman umudu yitirsen tamm olmasın dediğim zamanlarda hamile kaldım doktorlar vijdanını duvara asmışlar karşıdaki kişi ne umutlarla ne hayallerle beklio söylenenler çok acımasız adanada cüneyt evrüke prof var o bana gebelikte kortizon tedavisi önerdi gebelikte lupus yükseliyor vücüt çocugu yabancı madde olarak görüyor bi yara enfoksion ğibi bağışıklık sistemi rahatsızlıgı bndeki galiba anladıgım kadarıyla ama hamile kalamam artık kafayı yediriyo neden bu kadar uzun sürerki rabbim saglıklı sıhatli hayırlı evlatlat verir inşallahh
adanada balcalıda tedavi nası oluyo hamile kalmak için ğitmek istiyorum ama ğidiş geliş mesele hatay dörtyoldayım hemen randevu alınıyormu proflarda özel muayneler varmış ücret ne kadar bilğinz varmı
AMAN çevre baskısına kulak asma he he de geç.birinciyi yapıyorsun bu sefer de kardeş gerek yap deyip duruyorlar.kısmet deyip geçiştiriyorum bazılarına bazılarına 7 kaybım var artık yoruldum düşünmüyorum diyorum birşey diyemiyorlar.çevreyi de takarsan iş zor.Özel hastanelere doktorlar çözemediğini bilğilerin eksik kaldıgını düşünüyorum. ondan balcalı die aklmdan geçiriyordum prof gitsem belki daha fazla hastayla katşılaştıkları için bi sebeb bulurlar bi çözüm olur diye illaki bişey var bi rahatsızlgm var bilinmeyen ğibi gelio arayıp bulalım dermanımzı diye düşünüyorum bi aklımda rabbim istemedikten sonra ne yapsak boş neler denesekte olmaz rabbim ol desin zamana bırakalım diorum etraf toplum baskısı sıkıyo bni bu ay ne oldu varmı yaşınız geçio arayın dermanınızı lafları sanki istemioruz ğibi yorumlar stres yapma deyip strese sokan insanlar
AMAN çevre baskısına kulak asma he he de geç.birinciyi yapıyorsun bu sefer de kardeş gerek yap deyip duruyorlar.kısmet deyip geçiştiriyorum bazılarına bazılarına 7 kaybım var artık yoruldum düşünmüyorum diyorum birşey diyemiyorlar.çevreyi de takarsan iş zor.
Balcalıya netten telefon boşu vardı 400 lü arayıp randevu alıyorsun.randevun kaçta olursa olsun 8:30 da orda gidip kaydını yaptırıyor sıraya giriyorsun artık ne zaman sana sıra gelirse garip bir sistemleri var.sıra gelince seni asistanlar Muayene ediyor zAten.takıldıkları noktalarda hocalarını arayıp danışıyorlar.profa özel randevu almak daha mantıklı ama o nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Balcalıya da tahliller ücretsiz sonuçta devlet hastanesi.prof a ne kadar ödeniyor bilmiyorum ama sadece muayene ücreti alırlar o Da 10 gün geçerlidir mutlaka bu randevu teli ara belki bilgi verirler. 444 44 94Aynen konuşmama kararı alıyorum soranı ğeçiştrmeye çalışıyorum kısmet vakti var deyip
Antakyada üni hastanesinde proflarn belli ğünleri oluyordu muayne aldıgı o ğüne randevu alıp ğitmiştim 100lira bi ücret ödüyorduk tahlilller filan zaten ücretsizdi ama balcalıda sistem nasıl hiç bilmiyorım ama bide şansımı öyle deneyecegim dışarda proflarn özel muaynehaneleri çok aşırı ücretler 350 450her ay o fiyatı ödemek fazla gelio bana rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin saglıkla sıhatleee inşallah
Balcalıya da tahliller ücretsiz sonuçta devlet hastanesi.prof a ne kadar ödeniyor bilmiyorum ama sadece muayene ücreti alırlar o Da 10 gün geçerlidir mutlaka bu randevu teli ara belki bilgi verirler. 444 44 94
Evet uzun bir sessizlik olmuş ben de son kaybımdan sonra pek uğramamışım onu fark ettim:)) benim kız 1.sınıf oldu onun peşinde koşturuyorum.zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.sen nasılsın neler yapıyorsun çocyklar nasıl?Kızlarrr ne yapıyorsunuz yaa kimsecikler uğramaz olmuş buralaraHurremSultan balamm Enfal97 Veson nerelerdesiniz kızlar
Merhaba canım,Kızlarrr ne yapıyorsunuz yaa kimsecikler uğramaz olmuş buralaraHurremSultan balamm Enfal97 Veson nerelerdesiniz kızlar
Başın Sağolsun mekanı cennet olsun inşallahMerhaba canım,
ben çok zor günler geçirdim hala daha da geçiriyorum. 1 ay önce annemi kaybettim. Rabbim daha büyük acı vermesin tabii ama anne hiç bişeye benzemiyorVefatından önce 40 gün yoğun bakımda kaldı 41. gün bizi bırakıp gitti anneciğim.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Basin sag olsun canimMerhaba canım,
ben çok zor günler geçirdim hala daha da geçiriyorum. 1 ay önce annemi kaybettim. Rabbim daha büyük acı vermesin tabii ama anne hiç bişeye benzemiyorVefatından önce 40 gün yoğun bakımda kaldı 41. gün bizi bırakıp gitti anneciğim.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
MerhabaHurremSultan başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Çok zordur anne kaybı. Bende annemi dört yıl önce kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?