- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi HurremSultan
-
inşallah canım, size de tez zamanda sağlıklı bir evlat versin.evet her şey evlatlarımız için. bir gün günlük almıştı babası, ne yazmış diye okudum kardeş özlemini yazmıştı.ıona kardeş verememek canımı çok yakmıştı.Allah o günahsızların hatırına kimseyi kardeşsiz bırakmaz inşaallah
Amin canimcanım benim ya rabbim kavuştursun kardeşlerine kızını inşallah.. ne güzel bekleyiş bunlar rabbim bizlere de nasip etsin inşaalah.. çok dua et bak bize sen 4 canlısın...
Sağolasın canimAy Maşallah çok özendim. Sağlıcakla kucağınıza alın bebişleri. ikiz mi diye soracaktım yoksa üçüz mü :) forumdan okuduğumu yanlış mı anladım
siz nasıl kaldınız ikinciye hamile ben önceki hikayenizi bilmiyorum.
Kac yumurtan vardı canımAmin canim
Dua ediyorum her zaman size
Sağolasın canim
Evet üçüz:)))
Benim hikayem şöyle :evlendikten 2 ay sonra cok rahat bi şekilde kizima hamile kaldim.kizim 2 yasindayken ikinci bebegi düşündük ve o ay hamile kaldim ama 10 haftalikken kalbi durdu aldirdik.tekrar hamile kalmam 6 ayi buldu bu sefer de oglum dogduktan 2 gun sonra vefat ettiondan sonra 2 kimyasal gebelik gecirdim ve 1 sene bi türlü hamile kalamadim doktor stresten oldugunu söyledi ve sadece 1 aylik klomen kullanarak hatta catlatma ignesi olmadan 3uzlere hamile kaldim çok şükür
Başıma gelmeyen kalmadi anlicagin.kizim 2 yasindayken basladik ikinci cocugu istemeye su anda 5 yasinda 3 senedir ugrasiyoruz tam oldu derken yarim kaliyo.bu sefer inşallah sonumuz güzel olur bu sefer de böyle bir sey yasarsam artik kaldiramam
canım benim zaten ikinci çocuğum var geçmişten bir anımı yazdıminşallah canım, size de tez zamanda sağlıklı bir evlat versin.
Benim de 5tane yumurtam vardi canimÜçüzlerin annesi kac yumurtan oluşmuştu üçüz oldu bende ilk klomene bu ay basladım adete 6 gun var dr 5 tane yumurta oluşmuş dedı çogul gebelik olabılır dedı bıtanesı tutsaydı dyorum tedavıden önce 7 ay olmadı bundada olmıcak gbı
Canım inşallah ben de dayanamdım test yaptım ıkı cızgı cıktı sılık biri ama çatlatma iğnesinşn etkisidir dye umutlanmıyorum 8 gun gecti iğne olalı da bılmıyorum noldu ilk adet olmadan belırtılerın varmıydı paylaşrmısın bızımleBenim de 5tane yumurtam vardi canim
3u catladi 3u de tuttu cok şükür
Darısı başına inşallah
Catlatma ignesi oldun mu canim?o zaman şimdilik onun etkisi ola bilirCanım inşallah ben de dayanamdım test yaptım ıkı cızgı cıktı sılık biri ama çatlatma iğnesinşn etkisidir dye umutlanmıyorum 8 gun gecti iğne olalı da bılmıyorum noldu ilk adet olmadan belırtılerın varmıydı paylaşrmısın bızımle
Batmalar bende de o sekildeydi canimBenim de beyaz sarımsı yapışkan akıntım var bayag kasıklarımda sankı hamıleymışım gbı tutarak gezyorum hapşursam acıyor öksürsem acyo batmalar oluyor.bıde 2 3 gun önce bıde göğüs ucu agrım basladı tas gbı oldu ucları ve acyor sade ucları
Evet canim hayirlisi bi sey kalmadiHayırlısı ama bu ay ilac kullandgım için bu belırtıler ilactanda olablır dye umıtlenemyorum gerı sayım başladı yapacak bişey yok 6 gunnnnn
Inşallahİnşallahhh dua et isteyen herkesin olsun inşallah
Ya bilmiyorum ki canım, geçen seferlerde hiç böyle olmamıştı doğru 11. güne kadar silikte olsa hep çift çizgi oluyordu. Bende oldukça şaşkınım, zaten belirti de geçti bende ondan şüphelendim, ama sabah yine yaparım 3 tane test bozuk değildir sanmıyorum ama bakmak gerekli.Niye iğnenın etkisi geçmişki acaba olsada olmasada hep cıft cıkıyormus
ah canım zor bir süreç olmuş senin ki de. herkesin sınavı farklı yerden. Bebişleri sağlılık bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Allah. :)Amin canim
Dua ediyorum her zaman size
Sağolasın canim
Evet üçüz:)))
Benim hikayem şöyle :evlendikten 2 ay sonra cok rahat bi şekilde kizima hamile kaldim.kizim 2 yasindayken ikinci bebegi düşündük ve o ay hamile kaldim ama 10 haftalikken kalbi durdu aldirdik.tekrar hamile kalmam 6 ayi buldu bu sefer de oglum dogduktan 2 gun sonra vefat ettiondan sonra 2 kimyasal gebelik gecirdim ve 1 sene bi türlü hamile kalamadim doktor stresten oldugunu söyledi ve sadece 1 aylik klomen kullanarak hatta catlatma ignesi olmadan 3uzlere hamile kaldim çok şükür
Başıma gelmeyen kalmadi anlicagin.kizim 2 yasindayken basladik ikinci cocugu istemeye su anda 5 yasinda 3 senedir ugrasiyoruz tam oldu derken yarim kaliyo.bu sefer inşallah sonumuz güzel olur bu sefer de böyle bir sey yasarsam artik kaldiramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?