- 13 Aralık 2010
- 1.396
- 557
- 323
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Hoş geldin canım,
İnşallah tedavin başladığı gibi hızla güzel sonuçlarla biter. Tüp bebek mi deneyeceksin? Benimde 31 Ağustosta kürtajım var. Kalbi atmadığı içinRabbim tez zamanda evlatlarımıza kardeş nasip etsin...
Canım hoş geldin,
Prengly iğne olmadım hiç o yüzden etki süresini bilmiyorum. Ovitrelle için epey tecrübem var ne yazık ki30 mm çok büyük değil mi ? ilaç fazla mı gelmiş acaba? Dr un ne dedi?
Birde en önemlisi Rabbim ol derse olur. İnşallah hepimiz için ol demiştir.
çok acıyor muBenim 20 dakika falan sürmüştü.
Benim dr prengly daha hafif bir ilaç orginali ovitrelle (ithal olan) demişti, ben daha uygun diye öbürünü almak istedim ama onu yaptırmadı, Mesela o klomen i de kullandırmıyor. Serophene aldırıyor. (oda ithal olan). Yumurtan çatladıysa zaten sorun yok, inşallah tutar. Yarın test yap bence sonra yine yaparsın silikleşirse zaten iğne etkisidir. Ama koyulaşırsa bebiştir. İnşallah koyulaşır.Hoşbulduk.. Evet büyük ne yazıkki hem de 10. gün bukadar büyümesi biraz ümidimi kırmıştı ama 16. gün gittiğimde çatlamış olduğunu söyledi dr. ve progestan a başlattı.
Dr. büyüklüğü için ümidini yitirme ben bu şekilde hamile kalan gördüm dedi ama eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilicem..
Ovitrelle nasıl farkı varmı acaba prengly ile arasında ?
CNm ben Eylül de yaptırdım hic açımadi uyanık yapıldı Şişli'de ecohomarda yapıldı toplam 3- 4 dk sürüyor ztn mutlaka yaptirçok acıyor mu
12. günü eğer çizgi görüyorsan gerçek çizgidir o merak etme, inşallah görürün o çizgiyi, bende umut ediyorum sadece İnşallah bende görebilirim. Hoş bende şimdide çıkmıyorMerhaba canlarım dr a dedım adete bı hafta vardı test yaptım pozitf cıktı dedım bugun 9.gun iğnenin 3 gun sonra yanı iğnenin 12.gunu yanıltıcı olmaz dedi 3gun snra yap dedi
Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Süper gerçekten en azından ne kadar az ilaç o kadar iyi. Eşinle konuş ne kadar çok istediğini anlat, Evladını kardeşsiz mi bırakacağız de, sonuçta benimde yaşım ilerliyor, sonra bu rezervi ve değerleri bulamayacağım, o zaman belki iş daha çok büyüyecek de. Belki biraz da gözyaşı dökersen ikna olabilir. Onlar bizim ağlamamıza dayanamıyor kesinlikle sana o anda hayır dese bile yakın zamanda yaptıralım diyecektir. İnşallah tabi...deynepnaz evet CNm ona ek vitamin tedavi yapıyorum kendim ama iste bilmem gerek onda sorun var mı diye Dr dan dondum adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sana boşyere ilaç veremem dedi herseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını
çok geçmiş olsun canım. en azından çaresiz değil şükür ki.canım önceki doğumda kanama fazla olduğunda beyne kan az gitmiş,hipofiz bezi zarar görmüş.Drnin dediği ömür boyu adet olmak için, ilaç hamile kalabilmek için iğne tedavisi gerekli.Zamanında regl olmanız düzemli yumurtladığınıza işarettir
acaba seninki testin markası ile alakalı olabilir mi? düşük seviyede hormonu algılamıyordur belki. ben hamileliğimde değer 1000 üzerindeyken testte silik çıkmıştı. burada çok daha düşük değerler olmalı.12. günü eğer çizgi görüyorsan gerçek çizgidir o merak etme, inşallah görürün o çizgiyi, bende umut ediyorum sadece İnşallah bende görebilirim. Hoş bende şimdide çıkmıyor
vardır bir hayır güzelim.Yok canım değil her zaman yaptığım marka, o denemeleri de aynı marka ile yapmıştım hassasiyeti 20 diyor ama daha azda bile çok silikte olsa çıkıyor. Birde vücudumda da hiç belirti yok zaten, öncekiler de böyle olmamıştı, etkisini göğüs acıması vb. şekilde hissediyordum. Bunda o hisler kesilince zaten bir sorun var dedim.
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun cnm benim inşallah güzel haberler verirsinYok canım değil her zaman yaptığım marka, o denemeleri de aynı marka ile yapmıştım hassasiyeti 20 diyor ama daha azda bile çok silikte olsa çıkıyor. Birde vücudumda da hiç belirti yok zaten, öncekiler de böyle olmamıştı, etkisini göğüs acıması vb. şekilde hissediyordum. Bunda o hisler kesilince zaten bir sorun var dedim.
hiç korkma benim ki 6 sene önceki sistem bile acımamıştı.eminim şuan daha kolay olacaktır.çok acıyor mu
sonrasında kanama oluyormuhiç korkma benim ki 6 sene önceki sistem bile acımamıştı.eminim şuan daha kolay olacaktır.
Evet CNm doktordan gelince uzunca bir mesaj yazdım bol duygu dolu.. yarın sabah gidelim lutfen dicem ins ikna alacağını umuyorumHerşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Süper gerçekten en azından ne kadar az ilaç o kadar iyi. Eşinle konuş ne kadar çok istediğini anlat, Evladını kardeşsiz mi bırakacağız de, sonuçta benimde yaşım ilerliyor, sonra bu rezervi ve değerleri bulamayacağım, o zaman belki iş daha çok büyüyecek de. Belki biraz da gözyaşı dökersen ikna olabilir. Onlar bizim ağlamamıza dayanamıyor kesinlikle sana o anda hayır dese bile yakın zamanda yaptıralım diyecektir. İnşallah tabi...
Can'ım ya benim de bu gün dü günüm ama daha gelmedi gelseygben bugun oldum hemde 2-3 gun oncesinden...yine yeni bi baslangic yine yeni umutlar.
Benim daha gelmedi gelseydi birlikte bekleyecektik güzel olurdu ama ben yetişirim sana ilk defa gecikti bakalım ne zaman gelecek.. Hayırlısı olsan erken gelmesi gecikip ümitlenmekten daha iyidirben bugun oldum hemde 2-3 gun oncesinden...yine yeni bi baslangic yine yeni umutlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?