İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Hoşbulduk.. Evet büyük ne yazıkki hem de 10. gün bukadar büyümesi biraz ümidimi kırmıştı ama 16. gün gittiğimde çatlamış olduğunu söyledi dr. ve progestan a başlattı.
Dr. büyüklüğü için ümidini yitirme ben bu şekilde hamile kalan gördüm dedi ama eğer bu ay da olmazsa önümüzdeki ay hsg çekilicem..
Ovitrelle nasıl farkı varmı acaba prengly ile arasında ?

deynepnaz evet CNm ona ek vitamin tedavi yapıyorum kendim ama iste bilmem gerek onda sorun var mı diye Dr dan dondum adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sana boşyere ilaç veremem dedi herseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını

Benim dr prengly daha hafif bir ilaç orginali ovitrelle (ithal olan) demişti, ben daha uygun diye öbürünü almak istedim ama onu yaptırmadı, Mesela o klomen i de kullandırmıyor. Serophene aldırıyor. (oda ithal olan). Yumurtan çatladıysa zaten sorun yok, inşallah tutar. Yarın test yap bence sonra yine yaparsın silikleşirse zaten iğne etkisidir. Ama koyulaşırsa bebiştir. İnşallah koyulaşır.

Hayırlısı olsun, inşallah bu son tedavin olur ve bebeğin sağlıkla gelir. Bende 2. yi oldum şimdi 3. yü olmamak için dualar ediyorum. Sağlıklısı olsun, yeniden aynı şeyler olmasın inşallah, bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah...

Merhaba canlarım dr a dedım adete bı hafta vardı test yaptım pozitf cıktı dedım bugun 9.gun iğnenin 3 gun sonra yanı iğnenin 12.gunu yanıltıcı olmaz dedi 3gun snra yap dedi
12. günü eğer çizgi görüyorsan gerçek çizgidir o merak etme, inşallah görürün o çizgiyi, bende umut ediyorum sadece İnşallah bende görebilirim. Hoş bende şimdide çıkmıyor

Herşeyin iyi olmasına çok sevindim canım. Süper gerçekten en azından ne kadar az ilaç o kadar iyi. Eşinle konuş ne kadar çok istediğini anlat, Evladını kardeşsiz mi bırakacağız de, sonuçta benimde yaşım ilerliyor, sonra bu rezervi ve değerleri bulamayacağım, o zaman belki iş daha çok büyüyecek de. Belki biraz da gözyaşı dökersen ikna olabilir. Onlar bizim ağlamamıza dayanamıyor kesinlikle sana o anda hayır dese bile yakın zamanda yaptıralım diyecektir. İnşallah tabi...

[QiUOTE="dilfeza, post: 43896580, member: 188409"] deynepnaz evet CNm ona ek vitamin tedavi yapıyorum kendim ama iste bilmem gerek onda sorun var mı diye Dr dan dondum adetimin 3. Gunü testlerim herseyim rahim filmim ultrasonal da baktı tertemiz yumurta rezervin gayett guzel dedi .. Fkt esın kesinlikle yaptırmalı sana boşyere ilaç veremem dedi herseyin normal cinku bu ilaçlarında yan etkileri var dedi ins ikna olur kızlar dua edin yarın sabah gidelim yaptıralım moralim cok bozuk eger yaptırmazsa bende artık birakicam cocuk çalısmalarını [/QUOTE] İnşaallah razı olur .Allah yardımcın olsun.Her ne kadar tedaviyi bırakacam derse de insan bırakamıyor.Yaptıranlar nasıl razı etti acaba öğrenmek lazım.

Benim de bu ay olmaz herhalde..en kritik zamanları boş geçiyoruz Oğlum çok geç uyuyor.10 buçukta yatırıyorum uyuyana kadar 12 yi buluyor.Bir türlü uyumak istemiyor.Onu uyutana kadar biz uyuyakaliyoruz .Sabah 6 da kalkıp ise gidince kalıyor Bu hafta sonu da Annemlere gidicem.Bu ay hamilelik olmaz herhalde.En önemli hafta gitti zaten

çok geçmiş olsun canım. en azından çaresiz değil şükür ki.

12. günü eğer çizgi görüyorsan gerçek çizgidir o merak etme, inşallah görürün o çizgiyi, bende umut ediyorum sadece İnşallah bende görebilirim. Hoş bende şimdide çıkmıyor
acaba seninki testin markası ile alakalı olabilir mi? düşük seviyede hormonu algılamıyordur belki. ben hamileliğimde değer 1000 üzerindeyken testte silik çıkmıştı. burada çok daha düşük değerler olmalı.

Yok canım değil her zaman yaptığım marka, o denemeleri de aynı marka ile yapmıştım hassasiyeti 20 diyor ama daha azda bile çok silikte olsa çıkıyor. Birde vücudumda da hiç belirti yok zaten, öncekiler de böyle olmamıştı, etkisini göğüs acıması vb. şekilde hissediyordum. Bunda o hisler kesilince zaten bir sorun var dedim.

vardır bir hayır güzelim.

Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun cnm benim inşallah güzel haberler verirsin

Evet CNm doktordan gelince uzunca bir mesaj yazdım bol duygu dolu.. yarın sabah gidelim lutfen dicem ins ikna alacağını umuyorum

deynepnaz evet CNm bırakılmıyor annelik cok baska ne olursa olsun istiyorsun ama onu korkutmak istiyorum ben artık istemiyorum diye bakalım belki beyimiz kabul eder testi

ben bugun oldum hemde 2-3 gun oncesinden...yine yeni bi baslangic yine yeni umutlar.
Can'ım ya benim de bu gün dü günüm ama daha gelmedi gelseyg
ben bugun oldum hemde 2-3 gun oncesinden...yine yeni bi baslangic yine yeni umutlar.
Benim daha gelmedi gelseydi birlikte bekleyecektik güzel olurdu ama ben yetişirim sana ilk defa gecikti bakalım ne zaman gelecek.. Hayırlısı olsan erken gelmesi gecikip ümitlenmekten daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…