- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Canım sen bir daha test yap bence belki geç döllenme olmuştur . Benim ilk kimyasal da 1 gün kala çıkmamıştı testte 4 gün sonra yaptım çıktı Hcg 350 idi. İnşallah vardır arkadaşımCan'ım ya benim de bu gün dü günüm ama daha gelmedi gelseyg
Benim daha gelmedi gelseydi birlikte bekleyecektik güzel olurdu ama ben yetişirim sana ilk defa gecikti bakalım ne zaman gelecek.. Hayırlısı olsan erken gelmesi gecikip ümitlenmekten daha iyidir
Yok canım inan ihtimal yok doktorun verdiği yumurtlama günlerini olması gereken ilişki günleri 4 gündü biz ilk iki gün uyguladık sonra ihmal ettik malum ev kalabalık derken bir daha da olmadı sonrada fırsat olmadı bu saat oldu gelmedi hala belki gecikecek ama ben fazla büyük konuştum herhalde geçen gün arkadaşa adetim 26.gün sabahtan gelir öğlene kadar gelmezse kesin hamileyim diyordum,., ama yok gelmedi ilk kez gecikti.,, sabah test yaparım belki ama eminim sabaha gelir benim kırmızılar...Canım sen bir daha test yap bence belki geç döllenme olmuştur . Benim ilk kimyasal da 1 gün kala çıkmamıştı testte 4 gün sonra yaptım çıktı Hcg 350 idi. İnşallah vardır arkadaşım
Canım çok sevindim hadi gözün aydın inşaallah sonuçlarda güzel çıkar...Kızlaaar esim supriz yapmış dun sabah kendi kendine gitmis test yaptırmışO kadar mutlu oldum ki anlatamam Sonucları gostericez bakalım cok sukur.en azından sorun varsa çözülecek allahıma şükürler olsun
Hiç öyle deme belli olmaz arkadaşım Rabbim ol dedikten sonra o bir yolunu bulur yine olur. Yaptın mı test Hadi inşallah seninki gecikmez artık ben bile öğrendim ben haftaya gideceğim Dr a bakalım nasip tabii regl olmazsam bende eşime söz verdim artık test yapmayacağım boşu boşuna üzülüyorsun diyor haklı nasipten ötesi olmuyor sonuçta zaten 10 gün çok yoğun olacak şirkette ve evde dış cephe işi yapıldı hem evin içi hem dışı perişan bu hafta komple temizliklerle geçecek zatenYok canım inan ihtimal yok doktorun verdiği yumurtlama günlerini olması gereken ilişki günleri 4 gündü biz ilk iki gün uyguladık sonra ihmal ettik malum ev kalabalık derken bir daha da olmadı sonrada fırsat olmadı bu saat oldu gelmedi hala belki gecikecek ama ben fazla büyük konuştum herhalde geçen gün arkadaşa adetim 26.gün sabahtan gelir öğlene kadar gelmezse kesin hamileyim diyordum,., ama yok gelmedi ilk kez gecikti.,, sabah test yaparım belki ama eminim sabaha gelir benim kırmızılar...
Süper çok sevindim en azından yaptırmış zararın neresinden dönsen kar boşver sonuçlar iyi olmasa bile tedavi olur keçiboynuzu kürü yap bol bol nar ve havuç yesin sende ye çok çok iyi geliyormuş ben normalde yumurtlama sonrası içirmiyordum sevmiyor diye ama bu ay devam ediyor önümüzdeki aya hazırlık inşallah gerek kalmaz çünkü 3-4 ay ara vereceğim hem maddi hem manevi sonra aşılama yapılır. İnşallah gerek kalmaz Can'ım inan hepimiz için dua ediyorumKızlaaar esim supriz yapmış dun sabah kendi kendine gitmis test yaptırmışO kadar mutlu oldum ki anlatamam Sonucları gostericez bakalım cok sukur.en azından sorun varsa çözülecek allahıma şükürler olsun
Evet CNm simdi bende başlıcam kürlere vitaminlere bakalım bir iki ay sonra tekrar yaparız ona gore de gideriz diyoruz ins bu arada oglum gibi kendiliğinden gelir dualarla iki ay manevi acıdan da Birşeyler yapicam Allah'ın izniyle .. Ins seninde gerek kalmaz hic birşeye CNm kalırsın bir an once saglicaklaSüper çok sevindim en azından yaptırmış zararın neresinden dönsen kar boşver sonuçlar iyi olmasa bile tedavi olur keçiboynuzu kürü yap bol bol nar ve havuç yesin sende ye çok çok iyi geliyormuş ben normalde yumurtlama sonrası içirmiyordum sevmiyor diye ama bu ay devam ediyor önümüzdeki aya hazırlık inşallah gerek kalmaz çünkü 3-4 ay ara vereceğim hem maddi hem manevi sonra aşılama yapılır. İnşallah gerek kalmaz Can'ım inan hepimiz için dua ediyorum
Bugun 10.gunu ve artık çızgı yok12. günü eğer çizgi görüyorsan gerçek çizgidir o merak etme, inşallah görürün o çizgiyi, bende umut ediyorum sadece İnşallah bende görebilirim. Hoş bende şimdide çıkmıyor
Can'ım evet iğne etkisi geçmiş demek ki 12. Günü bekle belki geç döllenme olur test hassas değildir herşey olabilir kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme sakınBugun 10.gunu ve artık çızgı yok
İnşallah Can'ım inşallahEvet CNm simdi bende başlıcam kürlere vitaminlere bakalım bir iki ay sonra tekrar yaparız ona gore de gideriz diyoruz ins bu arada oglum gibi kendiliğinden gelir dualarla iki ay manevi acıdan da Birşeyler yapicam Allah'ın izniyle .. Ins seninde gerek kalmaz hic birşeye CNm kalırsın bir an once saglicakla
Canım yine olmadı gece sabaha karşı adet oldum hiç ağrısız sızısız geldi... Ümitler sende artık bekliyorum haberlerini ben bu gün daha iyiyim dedim ya geçen ay ki gibi etkilenmedim daha çok kabullendim olmayışı elinden bişey gelmeyince bu gün ilaçlarımı da kaldırdım coraspirin ve folikasiti kullanmayacağım artık doktor işini de baya bi askıya aldım hayırlısı allahtan Facebook da kan pıhtılaşması olan hamileler sayfalarına üyeydim hepsini sildim artık görmek istemiyorum hiç birşey aklımdan çıkartmaya çalışıyorum biliyorum çok zor ama deneyeceğim inşaallah burdan sizlerin güzel haberlerini alırım o bana yeter...Hiç öyle deme belli olmaz arkadaşım Rabbim ol dedikten sonra o bir yolunu bulur yine olur. Yaptın mı test Hadi inşallah seninki gecikmez artık ben bile öğrendim ben haftaya gideceğim Dr a bakalım nasip tabii regl olmazsam bende eşime söz verdim artık test yapmayacağım boşu boşuna üzülüyorsun diyor haklı nasipten ötesi olmuyor sonuçta zaten 10 gün çok yoğun olacak şirkette ve evde dış cephe işi yapıldı hem evin içi hem dışı perişan bu hafta komple temizliklerle geçecek zaten
Canim senin de guzel haberini alicaz inşallah.Canım yine olmadı gece sabaha karşı adet oldum hiç ağrısız sızısız geldi... Ümitler sende artık bekliyorum haberlerini ben bu gün daha iyiyim dedim ya geçen ay ki gibi etkilenmedim daha çok kabullendim olmayışı elinden bişey gelmeyince bu gün ilaçlarımı da kaldırdım coraspirin ve folikasiti kullanmayacağım artık doktor işini de baya bi askıya aldım hayırlısı allahtan Facebook da kan pıhtılaşması olan hamileler sayfalarına üyeydim hepsini sildim artık görmek istemiyorum hiç birşey aklımdan çıkartmaya çalışıyorum biliyorum çok zor ama deneyeceğim inşaallah burdan sizlerin güzel haberlerini alırım o bana yeter...
Haklısın Canım inan artık kabullendim dedim ya üzülmüyorum benim olan bir şeyi istemiyorum rabbimden bana ait değil o yüzden üzülmek yersiz veren o alan o bize emanet olarak verirse kabulümüz vermezsede onada şükür inşaallah günahlarımız af olurda ahirette ne güzel bebekler nasip olur bize... Çok şükür bin şükür iyiyim ben ilk defa üzüntüsüz geçiriyorum bu dönemi..Enfal97 CNm hayırlısı olsun insaallah uzme kendini .. Görürsün bak var bir vakti saati ..Bende bu ay ne ovulasyon nede baska bisey hic birsey hesaplamadan devam edicem Bi kac ay bakalım sonuc ne olacak aslında kk dan da Bi muddet ayrılayım gündemim de olmasın diyorum fkt buradan kopamiyroim insanlarin guzel haberleri bana da umut oluyor
İnşaallah alırsın canım alamasak da artık çok da önemsemiyorum... Bu da bir lütuf görebilene.. Tek duam rabbim evladımdan kardeş isteğini alsın gerisi önemli değil... Abimin çocuklarıyla çok iyi anlaşıyorlar inşaallah yakınlarda yine öyle kardeşten öte seçebileceği arkadaşları olur...Canim senin de guzel haberini alicaz inşallah.
Allah buyuktur. vakti zamani vardir elbet. dinlenmek iyi gelecektir belki de.
Hayırlısı olsun arkadasım zaten diyecek bir söz yok Rabbim elbet bize de verecek biliyorum Zaman'ını bekliyor sadece, inşallah en kısa zamanda gelecek bebeklerimiz Can'ım. Ben artık test yapmıyorum zaten hiç belirtim de yok belli ki olmadı Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallahCanım yine olmadı gece sabaha karşı adet oldum hiç ağrısız sızısız geldi... Ümitler sende artık bekliyorum haberlerini ben bu gün daha iyiyim dedim ya geçen ay ki gibi etkilenmedim daha çok kabullendim olmayışı elinden bişey gelmeyince bu gün ilaçlarımı da kaldırdım coraspirin ve folikasiti kullanmayacağım artık doktor işini de baya bi askıya aldım hayırlısı allahtan Facebook da kan pıhtılaşması olan hamileler sayfalarına üyeydim hepsini sildim artık görmek istemiyorum hiç birşey aklımdan çıkartmaya çalışıyorum biliyorum çok zor ama deneyeceğim inşaallah burdan sizlerin güzel haberlerini alırım o bana yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?