İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Tmm CNm veiriirm mutlaka ahh bir gelse yedi düvele haber Salicam insaalah başlamıyordur yaa off benim de umutlarım azaldı iyice bugun sabah test yaptım negatif adete iki yada uc gun kaldı olsa çıkardı bence
Çıkmayabilir Can'ım kesin önceden çıkacak diye bir durum yok ki kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme Rabbim tez Zaman'da nasip etsin inşallah

yok canım ben idrarda görmeden kan vermek istemiyorum bekliyorum işte pazara kadar olursam iyi olur pazartesi doktora giderim inşallah yeniden tedaviye başlıyacağız duanı eksik etme arkadaşım bu aydan ümitli değilim

Ama senin hiç geçmezdi ki hiç ummadığın bu ay inşallah sağlıklı bir Bebek geliverir Can'ım hayırlısı olsun inşallah hep dualarımdasınız zaten silik de olsa hiç yok mu Regl günün dündü bence yarın ki testte çıkacak

yok canım maalesef birde ben ateş ölçümü yapıyorum ona bakarsam eğer adet günüm pazarı gösteriyor çünkü geç yumurtlamışım yani bu ay bir ilk olacak herhalde inşallah dediğin gibi olur ama yok canım ya ümidim yok benim

Merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz. Yasim33 5 yasnda bi cocugum var. gecen kasimda dusuk yaptim ve arkasindan hayatimin sokunu yasadim. Olesine rutin kont gittgimde amh degerimin cok dusuk oldugunu yani yumurtalik yasimin 40 yaindan fazla oldugunu ogrendim. Tekrar gebe kalma ihtimalimin ck dusuk oldugunu soyledi doktor. O vakitten beridir de o doktor senin bu klnik benim gezip duruyoruz. Hic biseyim yok hamile kaliyorum derken nerdeyse menopoza girecegimi ogrendim. Bide gurbetteyiz bz yurt dsnda. O kadar yalniziz ki. Yavrumunda yalniz kalacagini dusundukce icim yaniyo. Ne yasiti kuzeni ne dogru duzgun akrabamiz var. bugun bana kardesim olursa yemek yediricem one ben dedi. Gozyaslrimi tutamadim. Ckc zor gunler geciriyorum. Her adet donemi yaklastkca kotu oluyorum. Adet oldugum icin seviniyorum menopozdan dolayi, hamile olmadigim icin uzuluyorum. Nolur banada dua edermisniz? Belki rabbim affederde bi kardes verir yavruma. Hamile arkadaslari tebrik ediyorum, bekleyenlere de en icten dualrimi yolluyorum

hosgeldin canim. menopozla ilgili bilgim yok ama hala adet gorebiliyorsan sans vardir bence zaten cok sinirdaysan tupbebek onermis olmalari lazim aslinda. tek bir yumurta bile cok degerli hic bekleme. tek istegimiz yavrularimiza bir kardes verebilmek Allahin izniyle insaallah olur en yakin zamanda

Sagol canim tup bebekle bile cok dusuk sansim. Beni en ck uzende o. Yorgunum. Rabbimin merhametine siginiyorum

merhaba canım. bu cuma gününde dualarımız kabul olsun inşallah. rabbim isteyen herkese evlat versin inşallah. yavrularımızın birer kardeşi olsun. onlar mutlu olsun bizde mutlu olalım. moralini yüksek tut canım. ama bencede elini çabuk tut tedaviye hemen başla . yurt dışında olanakların daha iyi olabilir belki ama türkiyedede çok güzel klinikler var elbette. bir tanıdığımda 28 yaşında menopoza girmişti ama 2 çocuğu vardı pek sorun etmedi. 2.çocugu oldu bir daha adet görmedi. acil şifalar diliyorum.

canım hamilesin galiba çok sevindim hayırlı olsun gelsin bebişler sağlıkla inşallah :)

canım benim inana yazdıklarını okuduçca çok etkilendim rabbim inşallah gönderiri yavrunun kardeşini bende iki düşük yaptım son düşüğün üstünden bir yıl geçti ama yok oluyor herhangi bir sorun da yok bir yıldır çok istiyoruz ama olmadı duaların için teşekkürler bizde sana dua edeceğiz merak etme

Enfal97 CNm test yaptın mı ? Ben bugun yapmadım test hic umudum yok cunku yarin bat ztn bakalım
benim bat geçti canım adette yok bebek de yok sabah test yaptım yine negatif... çok nazlı çıktı bu adet benim bir yıldır ilk defa adetim geçiyor şoktayım arkadaşım senin hala ümidin var ama benim yok

benim bat geçti canım adette yok bebek de yok sabah test yaptım yine negatif... çok nazlı çıktı bu adet benim bir yıldır ilk defa adetim geçiyor şoktayım arkadaşım senin hala ümidin var ama benim yok
Niye ama senin ovulasyon gec oldu belki gec oldu dollenme dur bakalım ins gelmez adetin yarin silikte olsa bir cizgi çıkar sende :) ben de yarin Yapicam ama yok olmadı bence ne bilim hamile kalan kişilerde oluyor cok silikte olsa cizgi

Sagol canim tup bebekle bile cok dusuk sansim. Beni en ck uzende o. Yorgunum. Rabbimin merhametine siginiyorum
Canım benim amh 0.26 dı fsh en çok 14,,, li bir rakamdı bir kızım var ve ikincisine doğal yoldan hamileyim lütfen olumsuz düşünme ben tüp bebek merkezine bile gidememiştim olumsuz şeyler söyleyecekler diye

Canım benim amh 0.26 dı fsh en çok 14,,, li bir rakamdı bir kızım var ve ikincisine doğal yoldan hamileyim lütfen olumsuz düşünme ben tüp bebek merkezine bile gidememiştim olumsuz şeyler söyleyecekler diye
Kac yasındasın CNm birde birinci tedavi ile mi Olmustu ? Bizde 15 ay oldu olmuyor bende sorun yok esimde var bakalim bekliyirz hasretle yarin bat bakalım
Gelecek mi adet

Canim benim allah razi olsun. Ben de 3 ay once dusuk yaptim. Hersey normal derken bu sorunla krsilastim.

Ahh canim benim ya inan ki bir an umut oldun bana. Benm amh ck dusk fsh 7. Ne kadar surdu hamile kalman. Neler yaptin? Lutfen bana dua et seni tanidigima ck memnun oldum

Kızlarr Rabbim ol diyecek amh fsh hikaye nice insanlar var hiccc ümit yokken ikinci üçüncü çocuğunu kucağına alam şunu unutmayın ki Rabbim kabul etmiyeceği muradın duasını nasip etmezmiş hepimiz cok zor anlar yaşıyoruz ama buda bizim sınavımız umut olsun die hamilelik takvimi yaptım düşünün artık nelerle kendimi avutmak zorunda olduğumu ama ne yapalım çıkmamış candan ümit kesilmez benimde amh değerim düşük hayıt tohumu içiyorum dualar ediyorum aklıma ne geliyosa yapıyorum ne duyuyorsam yapıyorum ama Rabbim ol diyecek başka çaremiz yok biz tedbirini alıp takdiri Allaha bırakmak zorundayız cansız yumurtaya can veren Rabbim bizede tekrar can verir elbet

Niye ama senin ovulasyon gec oldu belki gec oldu dollenme dur bakalım ins gelmez adetin yarin silikte olsa bir cizgi çıkar sende :) ben de yarin Yapicam ama yok olmadı bence ne bilim hamile kalan kişilerde oluyor cok silikte olsa cizgi
Can'ım ya çok belli gelecek adetim hem çıkardı kesin testte çünkü benim adetim öyle sık sık gecikmez nerdeyse ilk defa oluyor böyle ben kendimi şöyle teselli ediyorum düzenim şaştı rahim kendini hazırlıyor gebeliğe belki bi daha ki aya kısmet beklemekten vazgeçmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…