- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.201
İşte sana kanıtı umudunu yitirmeyen adına hamile kalabiliyorsun çok şükür yine olacaktır merak etme sen ben bir yıldır hamile kalamıyorum çok stres oldum ama eşen birşey gelmiyorCanim benim allah razi olsun. Ben de 3 ay once dusuk yaptim. Hersey normal derken bu sorunla krsilastim.
Geçen ay bütün testlerim yapıldı canım içlerinde amh de vardı hepsi normal çıktı şükür... Ama hamile değilim canım eminim çok fena üşütmüşüm birde uyayamıyorum... Bakalım belki sabahagelirBelkide hamilesindir enfal bellimi olur ama olurda adetin gelirse ve olurda tekrar böyle gecikmen olursa amh değerine baktır olurmu arkadaşım benimde bu gecikmeler olduktan sonra test yapıldı ve amh degerimin düşük olduğu söylendi
Ins canim ins. Amin ne deyim. Hersey rabbimin elinde ama iste doktordan en kotusunu duyunca yikildim. Belki hersey normal olsaydida olmasaydi bu kadar cokmezdim. Ne diyelim allah sabredenlerle beraberdir. Lutfuda hos kahrida hos diyebilmek duasiyla... Rabbim sizlere versin en kisa zamanda...İşte sana kanıtı umudunu yitirmeyen adına hamile kalabiliyorsun çok şükür yine olacaktır merak etme sen ben bir yıldır hamile kalamıyorum çok stres oldum ama eşen birşey gelmiyor
Haklisin canim.uzulmemek elde degil. Benim burada bi arkadasim var. 37 yasinda. Yumurtalik kanseri gecirdi. Sol yumurtaligi alindi. Kemoterapi gordu. 3.5 yildir ugarsiyo ikinci cocuk icin. En son dok artik olmaz senin yumurtan yok dediler. Ustelik esinde de sorun var. yine de en son care tup bebek denedi. Ve 3 yumurta toplayabildiler ikisi dollendi ve transfer ettiler. 28 haftalik hamile. Kizi olacak. O benim umudum oldu bastan beri. Onunla konusmak rahatlatiyo beni. Ha bu arada yeni gogsunde kitle buldular. Meme kanseri den suphelendi doktor. Ona bakinca diyorum rabbim sen istedimten sonra ne kanser ne kemoterapi ne tup ne yumurta... Yeterki rabbim ol desin. Hepinize hayirli cumalar. Dualarda bulusmak dilegiyleKızlarr Rabbim ol diyecek amh fsh hikaye nice insanlar var hiccc ümit yokken ikinci üçüncü çocuğunu kucağına alam şunu unutmayın ki Rabbim kabul etmiyeceği muradın duasını nasip etmezmiş hepimiz cok zor anlar yaşıyoruz ama buda bizim sınavımız umut olsun die hamilelik takvimi yaptım düşünün artık nelerle kendimi avutmak zorunda olduğumu ama ne yapalım çıkmamış candan ümit kesilmez benimde amh değerim düşük hayıt tohumu içiyorum dualar ediyorum aklıma ne geliyosa yapıyorum ne duyuyorsam yapıyorum ama Rabbim ol diyecek başka çaremiz yok biz tedbirini alıp takdiri Allaha bırakmak zorundayız cansız yumurtaya can veren Rabbim bizede tekrar can verir elbet
Eşimin semen testi nde %20ileri hız vardı kızım ilk korunmasız ilişkide oldu ve o ay çok yoğunduk tek ilişki olmuştu anlamamıştık nasıl hamile kaldığımı ama ikincisi için eşime bana kürler uyguladim ilk dokuz ay olur nasılsa diye düşünüyordum testleri öğrenince 6 ay duyduğum kürü uyguladim valla hangisi ise yaradı bilmiyorum hayıt ekstrası bende tüylenme yapmıştı mesela incir kuru yerine de çok incir yemistim.Kac yasındasın CNm birde birinci tedavi ile mi Olmustu ? Bizde 15 ay oldu olmuyor bende sorun yok esimde var bakalim bekliyirz hasretle yarin bat bakalım
Gelecek mi adet
Anladım CNm bizim de sayınımız da ileri hızımız da dusuk bakalım oglum kendiliginden 7. Ayda oldu ama ikinci 16 aydır olMuyor esim iki aydır tedavi görüyor proxseed havuç suyu quanzim q10 kullanıyor bakalim Rabb'imEşimin semen testi nde %20ileri hız vardı kızım ilk korunmasız ilişkide oldu ve o ay çok yoğunduk tek ilişki olmuştu anlamamıştık nasıl hamile kaldığımı ama ikincisi için eşime bana kürler uyguladim ilk dokuz ay olur nasılsa diye düşünüyordum testleri öğrenince 6 ay duyduğum kürü uyguladim valla hangisi ise yaradı bilmiyorum hayıt ekstrası bende tüylenme yapmıştı mesela incir kuru yerine de çok incir yemistim.
Bende aynı durumdaydım Can'ım ama geldi çok şükür demiştim ya geç yumurtladım bu ay belki sende öyle olmuşsundur dur bakalım telaş yapma belkide saklıyordur bebiş... Daha önceki hamileliğinde testte çıkmışmıydıEnfal97 bugun benim bat günüm ama test negatif cikti sabah adetimde yok henuz offf cok sinir bozucu yaa hem
Umut edip
Hem teste negatif görmek adetim gelse en azından umutlanmayacağım bos yere
Öncekinde benim bat gününün ertesi günkü teste saatler sonra silik cizgi vardı sonra iki gun sonra yaptım kopkoyu çıkmıştı ikinci cizgi .. O zmn. benim tam adet günümde leke geldi ben ped takmıştım hatta yine oldum diye sonra ertesi gun ped bomboştu o zmn da kk deydim surekli kızlar test yap dediler yaptım negatif dedim ağladım baya o gun hatta sonra gece 12 de çöpten aldım Bi baktım silik cizgi eşim yok filan Dedi baktim olmadimBende aynı durumdaydım Can'ım ama geldi çok şükür demiştim ya geç yumurtladım bu ay belki sende öyle olmuşsundur dur bakalım telaş yapma belkide saklıyordur bebiş... Daha önceki hamileliğinde testte çıkmışmıydı
Allahım kimseyi kaldıramicağı sınavlarla sınamasın inşallah yeni ay yeni umutlarla tekrar başladk bklm inşallah hamilelik takvimi şans getirirde gelir bebişim hepimizin duaları kabul olur inşallahHaklisin canim.uzulmemek elde degil. Benim burada bi arkadasim var. 37 yasinda. Yumurtalik kanseri gecirdi. Sol yumurtaligi alindi. Kemoterapi gordu. 3.5 yildir ugarsiyo ikinci cocuk icin. En son dok artik olmaz senin yumurtan yok dediler. Ustelik esinde de sorun var. yine de en son care tup bebek denedi. Ve 3 yumurta toplayabildiler ikisi dollendi ve transfer ettiler. 28 haftalik hamile. Kizi olacak. O benim umudum oldu bastan beri. Onunla konusmak rahatlatiyo beni. Ha bu arada yeni gogsunde kitle buldular. Meme kanseri den suphelendi doktor. Ona bakinca diyorum rabbim sen istedimten sonra ne kanser ne kemoterapi ne tup ne yumurta... Yeterki rabbim ol desin. Hepinize hayirli cumalar. Dualarda bulusmak dilegiyle
Hürremcim bebeğini sağlıcakla kucağuna alacaksın bu sefer inşallah. İçin rahat olsun, hamileliğin tadını çıkar canım.Can'ım merhaba umut etmekten başka çaremiz yok ki Rabbim elbet gülecek yüzünüze benim yaşadıklarımı da biliyorsun hala inanılmaz korkuyorum içim sürekli huzursuz Rabbim inşallah bu sefer tamamlamayı nasip eder kendine sınır koyma en doğru zaman da gelecek bebeğin Allah hayırlısını nasip etsin canım
Yaş oldu 39 Enfalcim. Sınır koymiimde napiimBende sürekli o sınırı koyup koyup vazgeçiyorum canım kaç ay oldu korunmayı bırakalı sanırım bir düşük yaşamıştım ben son düşümün üzerinden bir yıl geçti ve hamile kalamadım aynı şeyleri düşünüyorum benden sonra düşünenler ikinciyi bile yapıyor okadar vahim durumum ama elden birşey gelmiyor
Can'ım bende farksız sayılmam iki ay sonra 34 oluyorum boşver senyaşı falan vardır rabbim bizim için bir bildiği kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama elimizden gelenide yapalım arkadaşım sabır tek ihtiyacımız olanYaş oldu 39 Enfalcim. Sınır koymiimde napiim
Arkadaşım acın çok büyük rabbim sabrını versin en önemlisi tez vakitte kardeşini göndersin kızın dualarım seninle bende 4 yıldır uğraşıyorum iki düşük yaşadım önceleri hamile kalsam yaşıyacak mı düşüncesi olurdu şimdi hamile kalamamak stresi sardı... İnşaallah müjdeni duyarız seninde nekadar dır korunmuyorsunmrb kızlar bnde 2. bebegime hamile kalamıyorum ilk bebegim normal oldu ama kaybettim melek oldu kızım... şimdi tekrar anne olmak istiyorum ama olmuyor sanırım tüp bebek denicem kızlar siz
saol cnm hayırlısını versin rabbim.. ben 1 yıldr korunmuyorm hersey normal cıkıo ama olmuyo bi kere asılama yaptrdım o zaman da kimyasal gebelik yaşadım.. dr lar psikolojik senin durumun bekle olur diolar ama ne biliyim evlat acısından sonra beklemek cok zor o yüzden ben tüp bebek düşünüyorum acaba acele mi ediyorum bilmiyorum cnmArkadaşım acın çok büyük rabbim sabrını versin en önemlisi tez vakitte kardeşini göndersin kızın dualarım seninle bende 4 yıldır uğraşıyorum iki düşük yaşadım önceleri hamile kalsam yaşıyacak mı düşüncesi olurdu şimdi hamile kalamamak stresi sardı... İnşaallah müjdeni duyarız seninde nekadar dır korunmuyorsun
Yaşın da çok erken yaşta değilse dediğin gibi beklemeden tüp bebek deneyebilirsin çünkü doktorların dediği gibi her bekleyiş olumlu sonuçlanmıyor bazen yıllar boş geçebiliyor tıpkı bende olduğu gibi... İnşaallah gerek kalmadan bu ay alırsın müjdeli haberini.. Hiç endişelenme dahaönce hamile kalmışsın yine kalacaksın Allah'ın izniyle..saol cnm hayırlısını versin rabbim.. ben 1 yıldr korunmuyorm hersey normal cıkıo ama olmuyo bi kere asılama yaptrdım o zaman da kimyasal gebelik yaşadım.. dr lar psikolojik senin durumun bekle olur diolar ama ne biliyim evlat acısından sonra beklemek cok zor o yüzden ben tüp bebek düşünüyorum acaba acele mi ediyorum bilmiyorum cnm
cnm ben 31 yaşındayım hani gencte degilim amin allahın izniyle kalalım inş cnm sende öyle güzel pozitif düşünüyorsun cok saol tesekkur ederim bu ay 10 gün sonra belli olacak adet günüm bakalım inş tutmustur biraz sarımsı akıntı var şimdi hani ne sarı ne beyaz gbi bu ne anlamadmYaşın da çok erken yaşta değilse dediğin gibi beklemeden tüp bebek deneyebilirsin çünkü doktorların dediği gibi her bekleyiş olumlu sonuçlanmıyor bazen yıllar boş geçebiliyor tıpkı bende olduğu gibi... İnşaallah gerek kalmadan bu ay alırsın müjdeli haberini.. Hiç endişelenme dahaönce hamile kalmışsın yine kalacaksın Allah'ın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?