- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.161
39 haftadaydi tam dogmak uzereyken yani. Nadir gorulen bir durummus. Allah kimselere yasatmasin. Bu ay klomenle beraber ates olcme yontemide yapcam insallah banada nasip olur en kisa zamanda hamilelik ve tum isteyenlere. Hamile olanlarada saglikla tamamlamayi nasip etsinRabbim kimseyi böyle sınamasın eminim çok zordur Hep iki evladımı birlikte büyütmeyi nasip etsin Rabbim diye dua ediyorum Can'ım korkular çok fazla oluyor Allah kimseyi evladıyla sınamasın keşke bebeği görmeseydin daha çok etkiler Rabbim annesine babasına sabır versin inşallah gerçekten bende hep inşallah imtihanım budur diye dua etmiştim Rabbim böyle şeylerle sınamasın kaçıncı haftadaydı ?
Bunları duyunca sabrm artıyor eminim cok ağır bi acı yaşıyodur bebeğini kaybeden arkadaş Rabbim vaktini bizden iyi biliyor ama biz çok sabrsızız işte Allahm kimseyi evlat acısıyla sınamasın39 haftadaydi tam dogmak uzereyken yani. Nadir gorulen bir durummus. Allah kimselere yasatmasin. Bu ay klomenle beraber ates olcme yontemide yapcam insallah banada nasip olur en kisa zamanda hamilelik ve tum isteyenlere. Hamile olanlarada saglikla tamamlamayi nasip etsin
Yok yok gelmesin o kırmızılar işallah içime doğuyo ne bilim belki bu ay değil ama bu topikten hamile olarak sen haber vereceksin bu defa enfalcim müjdeli haberini bekliyorumevet becermişsin hayırlı olsun ozaman inşallah kaldırmazsın hiç benim zamanım doluyor üç güne kaldırırım herhelde çarşamba bat günü benimki sağolsun hiç gecikmez napalım yaniden yaparım bende gelince kırmızılar
Bizdede hareket problemi var yaaa inşallah bende ve bu topikte diger topiklerde bebek bekleyen herkeslerede Allahım nasip eder ne diyim dua edin bize bol bol hamileler coğaldıkça dua halkamızda genişliyor cok şükürInşallah canim orucunu tut bende tuttum bu ay ve hamileyim inşallah sanada vesile olur kuzummmm eşim testleri yanımda değil hepsi hastanedeki dosyamda canım ama sana keçi boynuz u pekmezi veya özünü denemeni tavsiye ederim inşallah iyi gelir ..
inşallah canı rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın çok bekletmeden gelsin meleklerimiz... ama bende pek ümit yok ben bu topikte olalı uğrayan herkes hamile kaldı ama bende tık son son hamileliğimin üstünden bir yıl geçti...bazen diyorum belki de olmayacak kader kısmet arkadaşımYok yok gelmesin o kırmızılar işallah içime doğuyo ne bilim belki bu ay değil ama bu topikten hamile olarak sen haber vereceksin bu defa enfalcim müjdeli haberini bekliyorum
Enfal ne yaptın Can'ım ? İnşallah müjde alırız inşallahinşallah canı rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın çok bekletmeden gelsin meleklerimiz... ama bende pek ümit yok ben bu topikte olalı uğrayan herkes hamile kaldı ama bende tık son son hamileliğimin üstünden bir yıl geçti...bazen diyorum belki de olmayacak kader kısmet arkadaşım
Yok Can'ım maalesef test yaptım ama negatif adet olmadım daha sanırım bu ay geç yumurtladım yani Ateş ölçme yöntemi onu söylüyor bekliyorum sabırla...Enfal ne yaptın Can'ım ? İnşallah müjde alırız inşallah
Sanırım benim de oyleYok Can'ım maalesef test yaptım ama negatif adet olmadım daha sanırım bu ay geç yumurtladım yani Ateş ölçme yöntemi onu söylüyor bekliyorum sabırla...
Yok Can'ım şimdi hürreme cevap yazıyordum napalım kader kısmet daha adette olmadım ama sanırım gecikecek çünkü Ateş ölçme yöntemi geç yumurtladığımı söylüyor hayırlısı arkadaşım hadi inşaallah senden alırız yarın müjdeyi benimde etiketle olur mu merak ederimEnfal97 CNm bende merak ettim bat bugündü galiba var mı gelen giden ? Benim de cuma gunü ama sanki daha gec olacak gibiyim cunku yumurtlamam bu ay cok karışık oldu 5-6 gun koyu oldu hep ovulasyon çizgilerim bakalım sabah hgc testi Yapicam
Dualar karşılıklı birbirimize aynı anda duş etmişiz Rabbim verir inşaallah isteklerimizi bu arada ben adet olcak gibiyim gündüz küçük bir pembelik geldi bekliyorumSanırım benim de oyle
Oldu gec yumurtladım gibi neyse adet olmadığın surece umut var demeleri gec yumurtlamadıysan gec dollenmiste olabilir çıkmamıştır o yüzden belki de allahım ins senden de biran once guzel haberler alırız :)
Tmm CNm veiriirm mutlaka ahh bir gelse yedi düvele haber SalicamDualar karşılıklı birbirimize aynı anda duş etmişiz Rabbim verir inşaallah isteklerimizi bu arada ben adet olcak gibiyim gündüz küçük bir pembelik geldi bekliyorum
Bende sürekli o sınırı koyup koyup vazgeçiyorum canım kaç ay oldu korunmayı bırakalı sanırım bir düşük yaşamıştım ben son düşümün üzerinden bir yıl geçti ve hamile kalamadım aynı şeyleri düşünüyorum benden sonra düşünenler ikinciyi bile yapıyor okadar vahim durumum ama elden birşey gelmiyorMerhaba güzel anneler. Ben yine bir umut olurmu diye bekleyenlerdenim. Ama çok yoruldum. Benden sonra çocuk kararı alanlar bebeklerini büyüttüler bile. İşin kötüsü yaş itibariyle kendime koyduğum sürenin sonuna yaklaşıyorum. Altı ay sonra bebek umutlarına veda edeceğimRabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Akıntım bir haftadır hiç yoktu yani sıfır dı ama bu gün arttı bakalım kırmızılar yakındır bu gün migren de girdi en belirgin adet Belirtimdir kendileriTmm CNm veiriirm mutlaka ahh bir gelse yedi düvele haber Salicaminsaalah başlamıyordur yaa off benim de umutlarım azaldı iyice bugun sabah test yaptım negatif adete iki yada uc gun kaldı olsa çıkardı bence
Can'ım o belirtilere aldanma biliyorsun bu hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu benim klasik olan belirtiler bile yoktu Rabbimden Ümit kesilmez kırmızılar gelmeden ümidini kaydetme sakın hem dün pembe akıntı geldi demişsin belki yerleşmedir birde kanda baktır iğne kullanman gerek ya senin gecikmiş olma benceAkıntım bir haftadır hiç yoktu yani sıfır dı ama bu gün arttı bakalım kırmızılar yakındır bu gün migren de girdi en belirgin adet Belirtimdir kendileri
Can'ım merhaba umut etmekten başka çaremiz yok ki Rabbim elbet gülecek yüzünüze benim yaşadıklarımı da biliyorsun hala inanılmaz korkuyorum içim sürekli huzursuz Rabbim inşallah bu sefer tamamlamayı nasip eder kendine sınır koyma en doğru zaman da gelecek bebeğin Allah hayırlısını nasip etsin canımMerhaba güzel anneler. Ben yine bir umut olurmu diye bekleyenlerdenim. Ama çok yoruldum. Benden sonra çocuk kararı alanlar bebeklerini büyüttüler bile. İşin kötüsü yaş itibariyle kendime koyduğum sürenin sonuna yaklaşıyorum. Altı ay sonra bebek umutlarına veda edeceğimRabbim hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?