İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Ayyyyy gercektenmi yaaa çok sevindim cnm sağlıcakla al kucağına vayyy bee o kadar oldu haa zaman nasılda geçiyo yaa hepiniz hamile kaldınız ben hariç Allahım bizede en kısa zamanda nasip eder inşallah
Saol balimmmmm zaman su gibi akip geciyo ben bile sasiriyorumm dilerim Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin inşallah dualarım seninle

Evet canım sana yazmıştım ya Kızkardeşim zaten demiştim sana 4lu testte sorun çıkmıştı diye ondan sonra hersey yolundaydı ama geçen birlikte benim özeldeki Dr gittik o bebeğin gelişiminin 2 hafta geride olduğunu ve plesentada bozulma olduğunu ve bebeği besleyen damarların kötü durumda olduğunu söyle tabi kardeşim çok üzüldü bide hastaneden çıktıktan sonra kayinvalidesi ve kayinpederi gereksiz üstüne gidip iyice strese sokmuslar kızı oda gecenin bi yarısı şiddetli kanama ya uyanmis hemen ambulansla hastaneye götürmüşler suan hastanede pazartesi ne kadar yaticak bizde ne olucak bilmiyoruz bende okadar uzuluyorumki yanında gidemiyorum annem bende onada bu durumdan bahsedemiyirum malum yeni ameliyat oldu bakalım hayırlısı inşallah bi sorun olmadan atlatır dua edin nolur...

Anladım Can'ım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ikisine de sende fazla üzülmemeye çalış sende iki Canlısın Gelişmelerden haberdar et Can'ım Allah yardımcınız olsun

merhaba arkadaşlar benimde 3 yaşında oğlum var 1.5 yıldır da 2.çocuğu istiyoruz şubatta gebe kaldım geçen pazartesi 8 haftalık düşük yaptım sonrasında da kalanlar için kürtaj oldum.forumu başından beri okudum siz gebe görünce kötü olduğunuzu falan yazmışsınız ben birde sağlık ocağında hemşireyim her gün kaç kişiye müjdeli haber verip kaç bebeği kucağıma alıyorum bir bilseniz hayırlısı buymuş demek ki demekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden

Hoş geldin canım, hiç umutsuzluğa kapılma buradaki herkesin bir hikayesi var, pek güzel olmayan günler geçirdik çoğumuz ama umudumuzu kaybetmedik. Rabbim vakti saati geldiğinde verecektir...Yine de Rabbim'in sevdiği kullardanız ki bir evlat nasip etti, Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin ... Kimseyi evlat özleminde bırakmasın inşallah...

burda birçok bayan ikinci bebek için bekleyip sonunda bebeğine kavuştu. sizi çok iyi anlıyorum aynı durumda ben kaldım o üzüntüleri iyi biliyorum sonunda ikinci çocuğum iki yaşını doldurdu bile. inşallah sizin de bebeğiniz olur yeter ki umudunuzu kaybetmeyin, stres yapmayın

inşallah herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alır

merhaba arkadaşlar
bilginiz olsun diye yazıyorum 2. cocugu beklerken aynı şekilde bir çok doktor ve hastane değiştirdim en son medipol mega günseli özdemiri buldum ve hsg çektir öyle gel dedi daha önce hiç bir doktor istememişti çektirip gittim ve sonuç:endoprolin polip diye bişey çıktı 2 adet ve bunlar gebe kalmayı engelliyormuş histeroskopi ameliyatı yaptı yani kürtaj gibi rahmimi temizledi ve aynı gün taburcu oldum ve 3 ay beklememi doğal yolla denememi söyledi 3 ay sonunda olmazsa ve beklemek istemezsem aşılama deneyelim dedi bakalım neler olucak hakkımda ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyelim :)

Nasılsınız kızlar dün ne yaptm biliyormusunuz hamileliklerimi beşiğimi hepsini birilerine verdim çünkü yine adet olucam belortilerimin hepsini yaşıyorum iki üç güne olurum artık evde tutmak istemedim gördükçe üzülüyorum çünkü yine bir ay sonuyine bir hüsran ve üzüntü artık benimde yüzüm gülsün Allahım neolur kuru toprağa can verip ondan bir sürü nimetleri bize veren büyük Allahım banada tekrar can verir inşallah

Ay maşallah eskiler hamile. Çok şaşırdım ama mutlu da oldum :) Hepinizi sonsuz tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bende birşey yok malesef. Son bir umut bu ay klomen kullandım. Kan testlerini yaptırdım bu ay. Fsh 8.19 biraz yüksek gibi ama doktora göre sıkıntı yok. 10 un altı normalmiş. Artık gerçek anlamda pek umudum kalmadı. Hayırlısı artık.

Amin Can'ım Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah epeydir sesin çıkmıyordu merak ettim FSH bence kötü değil hiç takılma benim hamile kalmadan önce 7,5 üzerindeydi belki biraz yumurta ilaçları kullanabilirsin 15 üzeri olduğunda sıkıntı oluyor diye biliyorum, inşallah bu yıl bu topikte herkesin müjdesini alırız. Umudunu kaybetme seninle çok benzer şeyler yaşadık inşallah tez vakitte olacak arkadasım dualarım sizlerle

İnşallah canım insallah inan alt ust olduk çok moralim bozuk
Can'ım ne oldu son durumu yazarım demiştin umarım kardeşin ve bebeği iyidir. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok zor dönemlermiş meğer bilemiyormuş insan oğlumda daha az riskli iyi bir hamilelik geçirmiştim şimdi herşey daha farklı doğana kadar rahat yok yok niye ağrıdı yok niye hareket etmedi kaygı korku hiç bitmiyo...

Bazen kafada bitirmek beklenti içine gitmemek bile iyi geliyor ben çok inanıyorum Bu yıl bitmeden seninde güzel müjdeli haberlerini alacağız bizi bizden başka anlayan yok hamile kaldığım ay son ay diyordum kendime sonra ara vereceğim o ay yumurtalar bile çok zor gelişti ilk kez çatladığını bile anlamadım çatlatma iğnesinin etkisi bile 4 günde geçmişti testler negatife dönmüştü o bile etki etmedi demiştim çünkü normalde 10-12 gün pozitif çıkıyordu o yüzden tamam dedim yapacak birşey yok hayırlısı bu nokta kadar gebelik belirtisi olmadı regl oldum olacağım derken o kadar farklı duruma rağmen geldi meleğim inşallah seninki de gelecek umudunu kaybetme sadece bekle Rabbim en doğru Zaman'ı bilir elbet en doğru Zaman'da gelecek inşallah Can'ım

Merhaba polip bende de vardı geçirdiğim bir kürtaj sonrası öğrenmiştim olduğunu inşallah size de iyi gelir ve ikinci meleğiniz tez vakitte gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…