- 5 Mart 2015
- 480
- 305
- 53
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.481
Canim son durum devletteki Dr lar hiç ümit vermiyolar bebek doğmaz doğsa Yaşamaz yaşasa bile engelli olur diye gebeliği sonlandıralim dediler ama kardeşim aldırmadı düzenli takip altında gebeliğin sürdürmeye devam ediyo Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasiyicak Rabbim mucizesini gosterirde sağ salim kucağına alır bebegini lütfen dualarinizi eksik etmeyinCan'ım ne olduson durumu yazarım demiştin umarım kardeşin ve bebeği iyidir. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok zor dönemlermiş meğer bilemiyormuş insan oğlumda daha az riskli iyi bir hamilelik geçirmiştim şimdi herşey daha farklı doğana kadar rahat yok yok niye ağrıdı yok niye hareket etmedi kaygı korku hiç bitmiyo...
Ben bilerek çok fazla girmiyorum Hürrem. Çok girince çok takıntı yapıyorum. Sonra çok üzülüyorum. Ama sizleride merak ediyorum. Giriyorum ara ara böyle :)
Amin Can'ım Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah epeydir sesin çıkmıyordu merak ettim FSH bence kötü değil hiç takılma benim hamile kalmadan önce 7,5 üzerindeydi belki biraz yumurta ilaçları kullanabilirsin 15 üzeri olduğunda sıkıntı oluyor diye biliyorum, inşallah bu yıl bu topikte herkesin müjdesini alırız. Umudunu kaybetme seninle çok benzer şeyler yaşadık inşallah tez vakitte olacak arkadasım dualarım sizlerle
Çok geçmiş olsun Balam. Rabbim hayırlısını versin inşallahCanim son durum devletteki Dr lar hiç ümit vermiyolar bebek doğmaz doğsa Yaşamaz yaşasa bile engelli olur diye gebeliği sonlandıralim dediler ama kardeşim aldırmadı düzenli takip altında gebeliğin sürdürmeye devam ediyo Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasiyicak Rabbim mucizesini gosterirde sağ salim kucağına alır bebegini lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Canım aynı buralardayım şükür iyi olmaya çalışıyorum Bebek iyi çok şükür ama ben çok iyi sayılmam hayat işte anlattığım olaylar gittikçe can sıkmaya devam ediyor... Sen nasılsın canım inşaallah iyisindir az kaldı Bebek baya büyümüştürEnfal97 nerelerdesin Can'ım ? İyi misin? Yolundadır herşey umarım
Saol canım benim Rabbim inşallah sağ salim sglikla kucağına almayi nasiparis eder dua edin olurmu?Çok geçmiş olsun Balam. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Anladım canım, çok hassas ve zor bir karar Rabbim yardımcınız olsun, Küçük meleği annesine sevdiklerine bağışlasın inşallah iyi bir dr hatta Peritinoloji dr u ile devam etsin derim. Umarım sağlıkla alabilir kucağınıa bebeğini...Canim son durum devletteki Dr lar hiç ümit vermiyolar bebek doğmaz doğsa Yaşamaz yaşasa bile engelli olur diye gebeliği sonlandıralim dediler ama kardeşim aldırmadı düzenli takip altında gebeliğin sürdürmeye devam ediyo Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasiyicak Rabbim mucizesini gosterirde sağ salim kucağına alır bebegini lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Sen iyi ol bebek iyi olsun, gerisini boşver canını sıkma inan ki geçecek herşey boşuna stres üzüntü olarak kalacak... bu hafta 24 doluyor inşallah bugün kontrole gideceğiz zaten inşallah sağlıklı güzel haberlerle geliriz...Canım aynı buralardayım şükür iyi olmaya çalışıyorum Bebek iyi çok şükür ama ben çok iyi sayılmam hayat işte anlattığım olaylar gittikçe can sıkmaya devam ediyor... Sen nasılsın canım inşaallah iyisindir az kaldı Bebek baya büyümüştür
Canım, Sen inancını kaybetme, kafana takmamaya çalış, biliyorum demesi kolay ama odaklanacak başka bir şey bulursan inşallah daha kolay olur.... Rabbim yüzüne gülsün inşallah...Ben bilerek çok fazla girmiyorum Hürrem. Çok girince çok takıntı yapıyorum. Sonra çok üzülüyorum. Ama sizleride merak ediyorum. Giriyorum ara ara böyle :)
İnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım.. Bulantılar beni mahvediyor gece uykumdan uyanıyorum bulantıyla oğlumda hiç böyle değildim sabahtan beri mutfaktayım ama mümkün değil elim birşeye gitmiyor aç aç geziyorum ortalıkta 4 kilo vermişim... Çok zormuş bulantılı hamilelik..Sen iyi ol bebek iyi olsun, gerisini boşver canını sıkma inan ki geçecek herşey boşuna stres üzüntü olarak kalacak... bu hafta 24 doluyor inşallah bugün kontrole gideceğiz zaten inşallah sağlıklı güzel haberlerle geliriz...
Canım dr dan geldim, haberlerimiz iyi çok şükür yarın şeker yüklemesi yapılacak inşallah oda iyi çıkar, minik kızım iyi çok şükür, günü ile birebir uyumlu gidiyor, Sağlığı keyfi yerinde dedi drİnşaallah güzel haberlerle gelirsin canım.. Bulantılar beni mahvediyor gece uykumdan uyanıyorum bulantıyla oğlumda hiç böyle değildim sabahtan beri mutfaktayım ama mümkün değil elim birşeye gitmiyor aç aç geziyorum ortalıkta 4 kilo vermişim... Çok zormuş bulantılı hamilelik..
Canmmm dualarımız kardeşin ve bebeğiyle inşallah sağ sağlim kucağına alır kardeşin bebeğini sen ne yaptn bebiş nasıl cinsiyeti bellimiCanim son durum devletteki Dr lar hiç ümit vermiyolar bebek doğmaz doğsa Yaşamaz yaşasa bile engelli olur diye gebeliği sonlandıralim dediler ama kardeşim aldırmadı düzenli takip altında gebeliğin sürdürmeye devam ediyo Rabbim neyi nasip ettiyse onu yasiyicak Rabbim mucizesini gosterirde sağ salim kucağına alır bebegini lütfen dualarinizi eksik etmeyin
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun bende napim hersey yolunda çok şükür bebeğimiz cinsiyeti kız canım biliyorsun bi oğlum vardı şimdide bi kızım olcak inşallah darısı senin başına inşallah en kisa zamanda hayırlı müjdeli haberler verirsin bize sende son durum ne?Canmmm dualarımız kardeşin ve bebeğiyle inşallah sağ sağlim kucağına alır kardeşin bebeğini sen ne yaptn bebiş nasıl cinsiyeti bellimi
Canım, boyuna takılma çünkü boyu ve kilosu o o anlık pozisyonuna göre ölçülüyor. Benim ayrıltılıda 28 cm demişti geçen hafta dr 26-27 arası dedi bende nasıl oluyor dedim. Dr da bana bu açıklamayı yaptı, ayrıntılının zaten ortalama 50 -55 arası doğuyorlar bunu kendine stres yapma önemli olan gelişimi, gelince yaz önemli olan herşeyi tam eksiksiz fazlasız olsun, rabbim sağlık versin...
Canım bende şimdi geldim hastaneden dün yatırdı doktor ama çok kötüydüm serum takıldı hatta bir gün daha yat dedi ama ben çıkmak istedim daha iyiyim şükür bende ilk hamilelikte bulantı yaşamadım ama bu çok zor Muş herşeyi yemek istiyorum ama yiyemiyorum.. Oğluma söylemek zorunda kaldık çünkü doktora birlikte gittik gördü kardeşini allahım çok güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Minik kızının iyi olmasına çok sevindim.. İnşaallah sağ salim abisine kavuştursun.. Sonra da bize inşaallah.. Ben pek kilo almadım oğlumda 9 la tamamladım.. Şimdi halen kilo verme aşamasındayım onlar sağlıklı olsunda veririz kilolaları hiç dert etme sen...Canım dr dan geldim, haberlerimiz iyi çok şükür yarın şeker yüklemesi yapılacak inşallah oda iyi çıkar, minik kızım iyi çok şükür, günü ile birebir uyumlu gidiyor, Sağlığı keyfi yerinde dedi dr
Bulantı işi çok zor Allahtan ben onu çekmedim. Aslında hangisi iyi bilemiyorum böylede sürekli yiyor ve kilo alıyorsunoğlumda da bulantım olmamıştı, şanlıyım sanırım bu konuda inşallah kilo vermem de oğlumdaki gibi hızlı olur, 5 aylık olduğumda aldığım 28 kiloyu vermiştim. Yaşında hamile kaldığımdan daha zayıftım, inşallah yine öyle olur çünkü yaş ilerleyince kilo vermekte zor . Oğluna söylediniz mi? Ya da çevrenize ? Kuzucuk kim bilir nasıl sevinecek , Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Ne olsun cnm ben aynı bol bol dua ediyorum Rabbim duamı kabul eder inşallah çok sevindim.cnm demek kızın olacak ne güzel burdan sizi takip ediyorum.ümidim tükeniyo bazen üç yılı bile gecmiş bekliyeli üzerime kimler hamile kaldı kimler doğurdu oooo oooo saymakla bitiremem nasip diyorum artk hastaneye falanda gitmiyorm bklm hayırlısıAmin inşallah kuzum Allah razı olsun bende napim hersey yolunda çok şükür bebeğimiz cinsiyeti kız canım biliyorsun bi oğlum vardı şimdide bi kızım olcak inşallah darısı senin başına inşallah en kisa zamanda hayırlı müjdeli haberler verirsin bize sende son durum ne?
Hayirlisi balım hayırlısı benimde 3 yıl sonra hiç ummadığım anda oldu seninde olucak inşallah ben inanıyorum biraz daha kafanı bosalt kendini dinleme her ay olcakmi diye beklememeye çalış biliyorum zor ama inan ben öyle yaptığım anda oldu Rabbim tez zamanda tekrar evlat nasip etsin inşallah sana. Herşey gönlünce olsun arkadaşım dualarım seninle unutma...Ne olsun cnm ben aynı bol bol dua ediyorum Rabbim duamı kabul eder inşallah çok sevindim.cnm demek kızın olacak ne güzel burdan sizi takip ediyorum.ümidim tükeniyo bazen üç yılı bile gecmiş bekliyeli üzerime kimler hamile kaldı kimler doğurdu oooo oooo saymakla bitiremem nasip diyorum artk hastaneye falanda gitmiyorm bklm hayırlısı
Canmsn burda gercek ismini bile bilmediğimiz bircok insanın dert ortağı oluyoruz etrafımızda arkadaş dediğimiz onca insana size anlattığımın ücte birini bile anlatamam zsten anlayanda pek fazla yok iyiki varsınız...Hayirlisi balım hayırlısı benimde 3 yıl sonra hiç ummadığım anda oldu seninde olucak inşallah ben inanıyorum biraz daha kafanı bosalt kendini dinleme her ay olcakmi diye beklememeye çalış biliyorum zor ama inan ben öyle yaptığım anda oldu Rabbim tez zamanda tekrar evlat nasip etsin inşallah sana. Herşey gönlünce olsun arkadaşım dualarım seninle unutma...
Oh maşallah kız senesi demek ki.. Çok sevindim senin adına.. Kardeşime de rabnim bol bol sabır dayanma gücü versin çok zor dönemler ama şunu unutma rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş..inşaallah hayırlısıyla atlatır bu dönemleri..Amin inşallah kuzum Allah razı olsun bende napim hersey yolunda çok şükür bebeğimiz cinsiyeti kız canım biliyorsun bi oğlum vardı şimdide bi kızım olcak inşallah darısı senin başına inşallah en kisa zamanda hayırlı müjdeli haberler verirsin bize sende son durum ne?
Sen de iyi ki varsın burda yollarımız kesişmiş.. Rabbim dermansız dert vermesin kimseye bak biz bir kere anneliği tatmış şanslı kullarız rabbimin ol demesiyle bir kere daha tadacağız inşaallah,sakın olumsuz düşünme sen de en kısa zamanda vereceksin müjdeyi bizlereCanmsn burda gercek ismini bile bilmediğimiz bircok insanın dert ortağı oluyoruz etrafımızda arkadaş dediğimiz onca insana size anlattığımın ücte birini bile anlatamam zsten anlayanda pek fazla yok iyiki varsınız...
Hay Allah Can'ım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah tez vakitte geçer normale dönersinCanım bende şimdi geldim hastaneden dün yatırdı doktor ama çok kötüydüm serum takıldı hatta bir gün daha yat dedi ama ben çıkmak istedim daha iyiyim şükür bende ilk hamilelikte bulantı yaşamadım ama bu çok zor Muş herşeyi yemek istiyorum ama yiyemiyorum.. Oğluma söylemek zorunda kaldık çünkü doktora birlikte gittik gördü kardeşini allahım çok güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Minik kızının iyi olmasına çok sevindim.. İnşaallah sağ salim abisine kavuştursun.. Sonra da bize inşaallah.. Ben pek kilo almadım oğlumda 9 la tamamladım.. Şimdi halen kilo verme aşamasındayım onlar sağlıklı olsunda veririz kilolaları hiç dert etme sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?