- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.421
Maşallah Can'ım sen yarıyı geçtin ben daha yolun başındayım... İnşaallah içeride herşey yolundadır birde hapşırınca çok fena bıçak saplanıyor kasıklarıma sanada olurmuydu korkuyorum hapşırmaya...Öyle oluyor işte o pimpirik hiç gitmiyor içinden ikinciler çok nazlı geldiği için olabilir çünkü önceki kayıplar neyi yanlış yaptım kaygısı hepsi bir arada işte Rabbim bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğana kadar rahat yok
Oluyor canım, öksürünce daha kötü oluyorMaşallah Can'ım sen yarıyı geçtin ben daha yolun başındayım... İnşaallah içeride herşey yolundadır birde hapşırınca çok fena bıçak saplanıyor kasıklarıma sanada olurmuydu korkuyorum hapşırmaya...
İnan aynı durumdayım birde benim kanpıhtılaşması çok takıyorum herşeyi baya tehlikeli düzeyde bende bu kadar olduğunu bilmiyordum Bebek ve anne ölümleri olabiliyor geçende benden daha düşük düzeyde pıhtılaşması olan arkadaşım doğum yaptı ciğere pıhtı atmış şimdi tedavi görüyor Allah korusun beyne atsa felç.. Hiç endişelenme an arkadaşım bazen uyur bebekler senin kız gündüzleri uyumayı tercih ediyor demekki inşaallah sağlıkla alalım kucaklarımıza.. Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesinOluyor canım, öksürünce daha kötü oluyorDiyorum ya pimpirik gitmez, ben yolu yarıladım ama stres gitmiyor ki Cuma ayrıntılı ultrasona gideceğim. Peritinoloji dr una bakalım neler diyecek onun da stresi var şimdi, İnşallah sorunsuz atlatırım, hareketlerini hissetmek ayrı bir şey zaten, bazen tün gün neredeyse sadece 1 kez hareket ediyor öyle olunca stres oluyorum bir şey mi oldu diye, bu sefer böyle kaygılı geçecek belli, kaygı olsun Rabbim yeterki boş kaygı versin, sağlıkla tamalamak nasip olur inşallah...
O bekleme zamanı en sıkıcı olan ama inşallah sonu güzel olur. Sonuçta eşinin değerleri düzeldi, moral bozmak yok bu ay değilse bir daha ki ay gelecek bebeğin, Rabbim nasip edecek inşallah tez vakitte, evet kızımız olacak inşallah Rabbim gönlüme göre verdi, sağlıklı olsunda erkek de olsa hiç fark etmezdi, ama hep içimden geçen bir de kızım olsaydı o yüzden diyorum. Sağlıklı eli yüzü düzgün aklı fikri yerinde olsun yeter bana... Sende hiç moral bozma bak gör çok yakında gelecek meleğin :)HurremSultan Can'ımmm yaa bende bu gurup bildirimi acik güya ama gelmiyor hic bildirim
Bende anlamadımbu arada benim ovulasyon günlerim gecti
Bitti simdi sıkıcı bekleme Zaman'ı ama olmadı gibisenin kızın oluyirmus Nasıl sevindim
Okurken anlatamam saglikla kuvagina Alırsin insaallahEnfal97 yaaaa cnm beniiiiiiim Nasıl sevindim anlatamam allahım ne guzel
Haber bu Rabb'im tamamına erdirsin insaallah
Amin canım, biraz giydiklerimle de alakalı galiba daha küçük tabi ancak güç topluyordur :) Arkadaşın için üzüldüm Allah acil şifalarını versin, Rabbim seni de meleğini de korusun, Sen iğneni oluyorsun, Duanı ediyorsun, Rabbim güzellikler sağlıklar yazsın inşallah...İnan aynı durumdayım birde benim kanpıhtılaşması çok takıyorum herşeyi baya tehlikeli düzeyde bende bu kadar olduğunu bilmiyordum Bebek ve anne ölümleri olabiliyor geçende benden daha düşük düzeyde pıhtılaşması olan arkadaşım doğum yaptı ciğere pıhtı atmış şimdi tedavi görüyor Allah korusun beyne atsa felç.. Hiç endişelenme an arkadaşım bazen uyur bebekler senin kız gündüzleri uyumayı tercih ediyor demekki inşaallah sağlıkla alalım kucaklarımıza.. Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin
Evet Canım sakın takma kafana tatlı bişeyler ye sol yanına uzan bak Nasıl kıpırdar resmen paranoyak olduk çok zor halimiz bizim rabbim korktuklarımızla sınamasın,.. Çok merak ediyorum içeride neler oluyor diye... 6+4 olduk bu gün...Amin canım, biraz giydiklerimle de alakalı galiba daha küçük tabi ancak güç topluyordur :) Arkadaşın için üzüldüm Allah acil şifalarını versin, Rabbim seni de meleğini de korusun, Sen iğneni oluyorsun, Duanı ediyorsun, Rabbim güzellikler sağlıklar yazsın inşallah...
Sizi takip ediyorum
dilfeza Z zaynap nerelerdesiniz kızlar bu ay sizden de müjde alalım inşallah[/QQUOTE Sizi takip ediyorum gelişimlerinizi korkularınız8 mutluluklarınızı enfalle birbirinize olan desteğinizi hepsini okuyorum merak etmeyin inşallah bu mutlu yazışmalara bende katılabilirim.birgün bu ayda olmadı hayırlısı artık diyecek bişeyim yok KANDİLİMİZ mübarek olsun .Rabbim bu hayır mübarek günde kimin gönlünde ne dileği varsa duasıyla kabul etsin dualarınızda beni unutmayın hamilelerin duası daha çabuk kabul olur inşallah sizde küçük meleklerinizde Allaha emanet olun...
Canım çok şükür kalp atışlarını gördük bu gün rapor için gitmiştim doktorda hadi bi bakalım dedi Bebek gelişmiş kalbi de atıyor dedi çok şükür rabbime heyet raporu da aldım iki ay veririm dedi zaten okul da kapanıyor ondan sonra seninle paylaşmak istedimAmin canım, biraz giydiklerimle de alakalı galiba daha küçük tabi ancak güç topluyordur :) Arkadaşın için üzüldüm Allah acil şifalarını versin, Rabbim seni de meleğini de korusun, Sen iğneni oluyorsun, Duanı ediyorsun, Rabbim güzellikler sağlıklar yazsın inşallah...
Can'ım nasılsın seni merak ediyoruz iyiymisin inşaallah bu gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin hamilelik bekleyenlere yaz vakitte nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kavuşmayı nasip etsinSizi takip ediyorum
Çok sevindim Can'ım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinCanım çok şükür kalp atışlarını gördük bu gün rapor için gitmiştim doktorda hadi bi bakalım dedi Bebek gelişmiş kalbi de atıyor dedi çok şükür rabbime heyet raporu da aldım iki ay veririm dedi zaten okul da kapanıyor ondan sonra seninle paylaşmak istedim
Can'ım dualarımdasın inşallah Rabbim yüzüne gülecek Sağlıklı bir Bebek gönderecek inşallahSizi takip ediyorum
İnşaallah Can'ım çok şükür bin şükür rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sende güzel haberlerle döneceksin inanıyorum benÇok sevindim Can'ım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinbiz ne günlerden geldik buralara Çok şükür bin şükür Rabbime bize de bu mutlulukları nasip etti inşallah yarın bende güzel haberlerle gelirim
Benimde Kızım 8vyaşında ve 2bucuk yıldır 2.yi istiyoruz olmuyorHerkese merhaba sanırım bu bölüm bu aralar Tamda bana göre bir kızım var 8 yaşında 8 yıldır da ikinci çocuğum olmuyor kızımda 4 yıl. Sonra kendiliğinden oldu çok şükür
Bu arada Kasım ayında ve Mart ayında toplam 2 defa tüp denedik ama tutmadı
Birakicam artık dedim ama kafamdan o isteği silemiyorum:)
Suanda bazı bitkisel kurler yaptım d3nemeye devam :))))
CaMaşallah Can'ım sen yarıyı geçtin ben daha yolun başındayım... İnşaallah içeride herşey yolundadır birde hapşırınca çok fena bıçak saplanıyor kasıklarıma sanada olurmuydu korkuyorum hapşırmaya...
Canmmm iyiyim merak etme sizi takip ediyorum hergün okuyorum gelişmeleri seninle hürremin ve diğer arkadaşlaron msjlarını okuyorum mutluluğunuzla mutlu oluyorum amin inşallah bu mutluluğu tekrar bende tadim diye dualar ediyorum sizede meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanız için dualar ediyrm Rabbim bu hayr mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah Allaha emanet olunCan'ım nasılsın seni merak ediyoruz iyiymisin inşaallah bu gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin hamilelik bekleyenlere yaz vakitte nasip etsin hamile olanlara da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Çok sağol arkadaşım biliyorum dualarınızda olduğumu sizde benim dualarımdasınız inşallah bende biran önce aranıza katılırım sizi hep takip ediyorum bebişlerinizin gelişimlerini okuyorum ne güzel kızın olacakmış Rabbim sağ sağlim.kucağına almayı nasip etsin kandilimiz mübarek olsun Allaha emanet olun...Can'ım dualarımdasın inşallah Rabbim yüzüne gülecek Sağlıklı bir Bebek gönderecek inşallah
Ay canım, çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasınkuzular doğana kadar rahat yok bize, hareketler özellikle tekmeleri daha rahat hissediyorum. Ama bazen bütün gün hiç sesi çıkmıyor o zaman hemen kaygı başlıyor, noldu neden oynamadı diye sana da oluyor mu bazen sabahtan akşama kadar hiç sesi çıkmıyor gibi oluyor bazı günlerde neredeyse saat başı hissediyorum, değişiyor demek ki ya da daha çok güçlü değiller belki de ondan ama hemen korkuyor insan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım, bende Cuma günü gideceğim ayrıntılı için, inşallah herşey yolundadır, insan ister istemez korkuyor. Rabbim sağlık versin meleklerimize... Umarım sizde güzel haberlerle gelirsiniz, sen stres oldun diye hareketlenmiştir dün, artık bizim duygularımız onlara geçiyor çünkü... Günler azalmaya başladı yarısını geçtik.. Birde bende kuyruk sokumu/ bel ağrısı oluyor Sen de de var mı ? Bazen yatarken bile ağrıyor sağa sola dönmek zor olmaya başladı, gerçi benim karnım epey büyüdü ondan da olabilir. Rabbim sağlık versin...
İnşaallah bizde duyacağız senin güzel haberini burdan bak göreceksin olacak... Her gün dua ediyorum rabbim kimsenin elini boş bırakmasın ama sadece zamanı var bilemeyiz bizim için hangi tarih verilmiş...Ca
Canmmm iyiyim merak etme sizi takip ediyorum hergün okuyorum gelişmeleri seninle hürremin ve diğer arkadaşlaron msjlarını okuyorum mutluluğunuzla mutlu oluyorum amin inşallah bu mutluluğu tekrar bende tadim diye dualar ediyorum sizede meleklerinizi sağlıcakla kucağınıza almanız için dualar ediyrm Rabbim bu hayr mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?