Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar
Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım
Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil miBu sizi neden geriyor ki bu kadar, kendi kendilerine konuşsunlar.
İsteseniz bile düşünecek zamanda değilsiniz, daha kaç aylık çocuğunuz, boş boş konuşuyorlar işte.
Beraber bakarız diyene inanmayın, bakmıyorlar.Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar
Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım
Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlarBen bir tane bile yapmadım
Millete mi kalmış hesap sormak
Sert çıkın, konuşturmayın
Gerçekten öyle sunan ki bebeğime bile sevmeye geliyorlar ağladığı an kucağımıza verip kaçıyorlar kime inandiracaklarsa saçmalık bu insanlar yaBeraber bakarız diyene inanmayın, bakmıyorlar.
Bilmeselerdi keşke, daha sonra da açarlar konuyu.Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Vallahi ya zaten doğumdan itibaren beynimi yedi o teyzemlerden biri onun yüzünden lohusa sendromuna girdim zor atlattım hala konuşuyor sert konuştum susturdum artık kendi anam babam saygılı ona ne oluyorsaAmaaan her konuşanı dinleseydik ohooo!
Geçmişler olsun.Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlar
Evet canım keşke dün test yaptım şok olup bı anda boş bukunup söyledim çünkü gerçekten eşim sperm yavaşlığı vardı ve tüp bebekle olmuştu önceki gebeliğim doğal yolla imkansız demişlerdi onun şokuyla bende soyleyiverdimBilmeselerdi keşke, daha sonra da açarlar konuyu.
Az yorulunca postalayın çocuğu, ık mık derlerse ohooo daha buna bakamazken 2.yi bekliyorsunuz diye lafı geçirirsiniz.Gerçekten öyle sunan ki bebeğime bile sevmeye geliyorlar ağladığı an kucağımıza verip kaçıyorlar kime inandiracaklarsa saçmalık bu insanlar ya
Çok tesekurlwr canım arkadasim güzel niyetlerine çok saol hepimizin evladını anne babasını korusun rabbim inşallah.Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Allahım evladını sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
SüpersinAz yorulunca postalayın çocuğu, ık mık derlerse ohooo daha buna bakamazken 2.yi bekliyorsunuz diye lafı geçirirsiniz.
Rica ederim.Çok tesekurlwr canım arkadasim güzel niyetlerine çok saol hepimizin evladını anne babasını korusun rabbim inşallah.
Bırakın toplumu ben bu konuda eşime bile söz hakkı vermiyorumMerhabalar bende bir konudan muzdaribim.
Cocuk istemiyorsaniz neden korunmadiniz? Cocuk yapmamak farkli olan cocugu aldirmak farkli bana gore.Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
İlerde ikinci çocuk planınızı yoksa zaten milletin ne dediğine bakmayın ama 2-3 sene sonra bir çocuk yapacağım diye düşünüyorsanız şimdi doğurun çünkü aldırmak anlamsız olurEvet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?