Öyle diyenlere siz dogurun ben bakayım diyorum hepsi susuyorlar. Bazen bazı kişilere karşı diliniz sivri olmalı.Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar
Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım
Inan ayni seyleri yasamis olabilirz toxo vardi bende 2 3 yil tedavi gormek istedim tedavisi yok denildi kendilignden gecer dediler bekleyn dediler 2 yil sonra bekledik 2 yil bitti gorunmek icin hastaneye gttim test mest cart curt yaptrdm toxo hala pozitif neyse dedidm umursamadm onu sonra ultrasonda baktirdik rahmim nasil diye gebelik hazrligi icin polip cikti 5 6 ay sadece polip icin uni hastanesine devlete ozele diyarbakir dicle unisine kadr gttim inan bisey anliyamadilar ara ara olup ara ara kayboluyordu uzman birini bulduk dermoid kist var dediler 6 cm olms alinmasi lazim dediler hamile kalirsan bebekle birlikte buyuyebilir veya yumurtaligini alabiliriz dediler buyurse cungu sag yumurtaligmdaydi o sene dermoid kist ameliyati oldm doktor 1 sene bekle dedi 1 sene daha bekledm sonra hamile kaldm ayrica hala toxo vardi heran dusebilen bir bebek inan o gunler gelmesn zar zor dogurdm sezeryan oldm riskim vardi cok sukur dogurdm okadr igne vurdm doguma kadr unutamam okadr kilo aldm ama gercekten iyiki var dedim suan kizim 39 aylik 3bucuk hemen hemen simdi yine hamileyim iyiki diyorm birde ikiz bu arada iyiki diyorm gercekten saglikli olsnda 10 tanede yaparm hastaymda ama istiyorm bir bebeyimin kalbinin sesini duydum digeri cok zayif kalbi insallah oda saglikli sekilde duyarm sesini benim mucizelerimYo elimin tersiyle itma değil canım hamilelik çok zordu bemkm.icin tarif dahi edemem hele lohusaylen kaç kere intihar etmek istedim çok zor atlattim ikinci bebek iki bebekle evde yapamam bakıcı tuttalim diyorlar siktirin gidin diyorum afedersin bakıcıya guvenipte çocuk yapılmaz
Buna katılmadım hiç.Baştan yazamadim burda bile linç edilmekten korktum ondan dolayı bak ne güzel yazmışsın bakamayacagini maddi manevi yetemeyecgini düşündüğüm bebegi getirmemeliyiz dünyaya
Konunuzu sanki daha yedi aylık bebeğiniz varken durduk yere size ikinci çocuk için baskı yapıyorlar gibi anlatmışsınız. Verdiğiniz yanlış izlenime destek arıyorsunuz burada. Konunuzu düzenlerseniz gerçek fikirleri öğrenebilirsiniz.Evet ben o ihtimali hiç dusunemwdim dün test yapınca şok oldum o şokla soyleyiverdim bende kabahat kesinlikle var ya
7aylikken 2. Çocuk için baskı erken değil mi ? Doğuran bakan emziren geçimini sağlayan sizsiniz bir zahmet karı koca karar verin. Akıl verene de sen doğur dersinMerhabalar bende bir konudan muzdaribim.
7aylik kızım var hamilelik ve lohusalık çok zor geçti ve hamilelikten nefret ettim ama çocuğumu çok seviyorum oluyorum ona asla şikayetçi değilim.ama ikinci çocuk baskisi var çevremde özellikle teyzemler ve gereksiz tipler abuk subuk konusuyorlar
Yok kardessiz mi büyüyecek,beraber bakarız,ikinciyi yapmazsan pişman olursun gibi saçmalıklar çok sinirleniyorum ben iki çocuk kaldıramam yaşım 34 zaten tüp bebek ile oldu zarzor.bu saçma insanlara sinir oluyorum milletin toplum baskısı ile yapılan bebek mutlu olur mu imkansız sizce ne yapmalıyım
Evet gerçekten bunu yapmadıkça anlamıyorlarÖyle diyenlere siz dogurun ben bakayım diyorum hepsi susuyorlar. Bazen bazı kişilere karşı diliniz sivri olmalı.
Ikinci cocuk bence ilk cocuk 3 yasina gelmeden yapilmamali zaten. 7 aylik minkminnak bir yavru. Daha onun birebir bakima, sevgiye ihtiyaci var. aradan birkac yil gecince de siz ister misiniz istemez misiniz simdiden bilmeknimkansiz. Siz en iyisi bebek isteyenlere kendileri dogurmalarini soyleyin.Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
Bu yorumunuzu görmemiştim. Doğurmaya gözünüz yoksa korunacak siniz korunurken hamile kaldım yalanlarina şahsen inanmıyorum. Bir oğlum var spiral+kondom kullanıyorum doktorum ısrarla kondoma gerek yok demesine rağmen. spiral için sürekli kontrole gidiyorum. Kondom için de bilindik markalardan tercih ediyorum. ( spiralle hamile kalanlar yıllarca kontrole gitmeyenler oluyor kayma vb durumlarda da hamile kalıyorlar sorsan korunuyorum derler.)Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Mucize gebelik gibi bişeymişEvet gercekten zevk suyundan hamile kalındığını ben bizzat yaşadım evet yarın spiralde takilcak zaten
Konu sahibi hamileIkinci cocuk bence ilk cocuk 3 yasina gelmeden yapilmamali zaten. 7 aylik minkminnak bir yavru. Daha onun birebir bakima, sevgiye ihtiyaci var. aradan birkac yil gecince de siz ister misiniz istemez misiniz simdiden bilmeknimkansiz. Siz en iyisi bebek isteyenlere kendileri dogurmalarini soyleyin.
Konuyu linç olmasın diye bilerek öyle açmış. Konu sahibi duymak istediği için konu açmış aslında.Konunuzu sanki daha yedi aylık bebeğiniz varken durduk yere size ikinci çocuk için baskı yapıyorlar gibi anlatmışsınız. Verdiğiniz yanlış izlenime destek arıyorsunuz burada. Konunuzu düzenlerseniz gerçek fikirleri öğrenebilirsiniz.
Kafayı kuma gömmek istiyorsa gömsün tabii ama göz göre göre korunmayıp hamile kalmayı, üstüne kürtaj olmayı hiçbir akıl, mantık, vicdan onaylamaz burada.Konuyu linç olmasın diye bilerek öyle açmış. Konu sahibi duymak istediği için konu açmış aslında.
Hamileyim ve aldirma biz bakariz diyorlar diye acsaydiniz konuyu durust ve anlamli olurdu.Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
7 aylik bebeginiz varken 2. bir cocuktan mi bahsediyorlar hemen. Biraz soluklansalardi ya..Merhabalar bende bir konudan muzdaribim.
Konu sahibi hamileymis o yuzden soyluyormus cevresi ama aldircakmis.7 aylik bebeginiz varken 2. bir cocuktan mi bahsediyorlar hemen. Biraz soluklansalardi ya..
Cevrenin ne dedigi onemli degil. Onemli olan sizin isteginiz.
Ben de 34 ysindayim bebegim 7 aylik. Allah ne nasip eder bilinmez tabi. Tum bebekler saglikli olsun inşallah
Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlar
7 aylik bebeginiz varken 2. bir cocuktan mi bahsediyorlar hemen. Biraz soluklansalardi ya..
Cevrenin ne dedigi onemli degil. Onemli olan sizin isteginiz.
Ben de 34 ysindayim bebegim 7 aylik. Allah ne nasip eder bilinmez tabi. Tum bebekler saglikli olsun inşallah
Konu sahibi hamileymis o yuzden soyluyormus cevresi ama aldircakmis.
Kadın şu an hamile ve yarın kürtaj yaptıracağı için konuşuyorlarmış.
Evet canım keşke dün test yaptım şok olup bı anda boş bukunup söyledim çünkü gerçekten eşim sperm yavaşlığı vardı ve tüp bebekle olmuştu önceki gebeliğim doğal yolla imkansız demişlerdi onun şokuyla bende soyleyiverdim
Ne güzel yazmışsın gerçekten de bu konuda en büyük söz hakkı annelere ait biz yani ve her kardeş anlasacak diye bir kaide yok swdigin gibi kardeşiyle herkes sorunlu çevremde ben kardeşimle com iyiyim en yakın arkadaşım ama kızımın böyle olacağının garantisi yok artı ben iki çocuğu kaldıramam hamielligi hiç sevmedim çok zorluk yaşadım ağrılar,ağlamalar falan neler neler sonlara doğru ölecektim birdaha kaldıramam o süreci ama o kadar cahiller ki ilk hamileligin böyle geçti ikincisi o yüzden rahat geçecek diyorlar düşünebiliyor musun kafaya bak ya
Çok çok haklısın ben ikinci çocuğu hiç istemiyorum ondan dolayı öyle olsa dediğin gibi şimdi doğururdum
Yo elimin tersiyle itma değil canım hamilelik çok zordu bemkm.icin tarif dahi edemem hele lohusaylen kaç kere intihar etmek istedim çok zor atlattim ikinci bebek iki bebekle evde yapamam bakıcı tuttalim diyorlar saçmalamayın diyorum bakıcıya guvenipte çocuk yapılmaz
Konunuzu dürüstçe yazmayıp burdan gaz alınca nolacak, bebek aldırma vicdanınızı mı rahatlatacaksınız? Doğru dürüst korunmadım, bakamayacağım çocuğa hamile kaldım , aldırıcam ama aldırmayayım diye konuşuyorlar benimle desenize dürüstçeEvet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?