İkinci cocuk baskisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle diyenlere siz dogurun ben bakayım diyorum hepsi susuyorlar. Bazen bazı kişilere karşı diliniz sivri olmalı.

Inan ayni seyleri yasamis olabilirz toxo vardi bende 2 3 yil tedavi gormek istedim tedavisi yok denildi kendilignden gecer dediler bekleyn dediler 2 yil sonra bekledik 2 yil bitti gorunmek icin hastaneye gttim test mest cart curt yaptrdm toxo hala pozitif neyse dedidm umursamadm onu sonra ultrasonda baktirdik rahmim nasil diye gebelik hazrligi icin polip cikti 5 6 ay sadece polip icin uni hastanesine devlete ozele diyarbakir dicle unisine kadr gttim inan bisey anliyamadilar ara ara olup ara ara kayboluyordu uzman birini bulduk dermoid kist var dediler 6 cm olms alinmasi lazim dediler hamile kalirsan bebekle birlikte buyuyebilir veya yumurtaligini alabiliriz dediler buyurse cungu sag yumurtaligmdaydi o sene dermoid kist ameliyati oldm doktor 1 sene bekle dedi 1 sene daha bekledm sonra hamile kaldm ayrica hala toxo vardi heran dusebilen bir bebek inan o gunler gelmesn zar zor dogurdm sezeryan oldm riskim vardi cok sukur dogurdm okadr igne vurdm doguma kadr unutamam okadr kilo aldm ama gercekten iyiki var dedim suan kizim 39 aylik 3bucuk hemen hemen simdi yine hamileyim iyiki diyorm birde ikiz bu arada iyiki diyorm gercekten saglikli olsnda 10 tanede yaparm hastaymda ama istiyorm bir bebeyimin kalbinin sesini duydum digeri cok zayif kalbi insallah oda saglikli sekilde duyarm sesini benim mucizelerim

Baştan yazamadim burda bile linç edilmekten korktum ondan dolayı bak ne güzel yazmışsın bakamayacagini maddi manevi yetemeyecgini düşündüğüm bebegi getirmemeliyiz dünyaya
Buna katılmadım hiç.
Dünyaya getirmemeliyiz değil de yapmamalıyız olmalıydı sanki.

Evet ben o ihtimali hiç dusunemwdim dün test yapınca şok oldum o şokla soyleyiverdim bende kabahat kesinlikle var ya
Konunuzu sanki daha yedi aylık bebeğiniz varken durduk yere size ikinci çocuk için baskı yapıyorlar gibi anlatmışsınız. Verdiğiniz yanlış izlenime destek arıyorsunuz burada. Konunuzu düzenlerseniz gerçek fikirleri öğrenebilirsiniz.

7aylikken 2. Çocuk için baskı erken değil mi ? Doğuran bakan emziren geçimini sağlayan sizsiniz bir zahmet karı koca karar verin. Akıl verene de sen doğur dersin

Ikinci cocuk bence ilk cocuk 3 yasina gelmeden yapilmamali zaten. 7 aylik minkminnak bir yavru. Daha onun birebir bakima, sevgiye ihtiyaci var. aradan birkac yil gecince de siz ister misiniz istemez misiniz simdiden bilmeknimkansiz. Siz en iyisi bebek isteyenlere kendileri dogurmalarini soyleyin.

Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi
Bu yorumunuzu görmemiştim. Doğurmaya gözünüz yoksa korunacak siniz korunurken hamile kaldım yalanlarina şahsen inanmıyorum. Bir oğlum var spiral+kondom kullanıyorum doktorum ısrarla kondoma gerek yok demesine rağmen. spiral için sürekli kontrole gidiyorum. Kondom için de bilindik markalardan tercih ediyorum. ( spiralle hamile kalanlar yıllarca kontrole gitmeyenler oluyor kayma vb durumlarda da hamile kalıyorlar sorsan korunuyorum derler.)

Konu sahibi hamile

Konuyu linç olmasın diye bilerek öyle açmış. Konu sahibi duymak istediği için konu açmış aslında.

Konuyu linç olmasın diye bilerek öyle açmış. Konu sahibi duymak istediği için konu açmış aslında.
Kafayı kuma gömmek istiyorsa gömsün tabii ama göz göre göre korunmayıp hamile kalmayı, üstüne kürtaj olmayı hiçbir akıl, mantık, vicdan onaylamaz burada.

7 aylik bebeginiz varken 2. bir cocuktan mi bahsediyorlar hemen. Biraz soluklansalardi ya..
Cevrenin ne dedigi onemli degil. Onemli olan sizin isteginiz.
Ben de 34 ysindayim bebegim 7 aylik. Allah ne nasip eder bilinmez tabi. Tum bebekler saglikli olsun inşallah

Konu sahibi hamileymis o yuzden soyluyormus cevresi ama aldircakmis.

Evet ya şu anda istenmeyen bir gebeliğim var ve eşimle kararimiz aldırmak ama bundan dolayı abuk subuk konusuyorlar işte çok sinir değil mi

Evet ya bak onu yazmayı unutmuşum birde yarın gebelik sonlandırmam var eiskliyim atom tedavisi alabilirim tiroitim var ondan da sonlandiriyoruz biraz da ama sacmasalak konuşuyorlar

Kadın şu an hamile ve yarın kürtaj yaptıracağı için konuşuyorlarmış.

Çok çok haklısın ben ikinci çocuğu hiç istemiyorum ondan dolayı öyle olsa dediğin gibi şimdi doğururdum

Hiçbir koşulda 2.çocuk istemiyorsanız; kalıcı tüp bağlatma operasyonu da yaptıracak mısınız yarın ?

Son düzenleme:
Konunuzu dürüstçe yazmayıp burdan gaz alınca nolacak, bebek aldırma vicdanınızı mı rahatlatacaksınız? Doğru dürüst korunmadım, bakamayacağım çocuğa hamile kaldım , aldırıcam ama aldırmayayım diye konuşuyorlar benimle desenize dürüstçe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…