İkinci çocuk düşüncesi ve eşim...

herkese yorumları için teşekkür ederim öncelikle...
şehir dışında olduğum için siteye girememiştim ve daha yeni okudum yazdıklarınızı.
dün gece eşimle konuştum.
2.çocuk için henüz hazır olmadığımdan, korkularımdan ve beklentilerimden bahsettim.
çok haklı olduğumu ama bir kere daha beni kaybedebileceği bir riske asla giremeyeceğinden, sonuçlarıyla başa çıkamayacağından bahsetti o da.
sadece 2.çocuk için değil, içimin rahat etmesi için bundan sonra elinden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğini anlattı.
ben ne zaman hazır olursam o zaman olacak yani.
tabi Allah da izin verirse.
herkese tekrar teşekkür ediyorum.
sağolun arkadaşlar...

bence hiç te saçma bi korku değil;
ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm...
hoş ben devam eder miydim o şekilde evliliğime bilemiyorum büyük konuşmayım ama sanırım etmezdim...
bence eşine ceza olarak yapma 2. çocuk...
haketmemiş çünkü!

konuşman en doğrusu olmuş
sende kendini hazır hissettiğinde Allah ın da izniyle ikinci bebeğini düşün canım

Hamile kalırsanız ve aldatılırsanız.. En fazla ne olmuş olur biliyor musunuz.. Belki bir 5 sene sonra başınıza gelecek bir olayı biraz öne çekmiş olursunuz.. Daha fazlası olmaz.. Yok eşiniz akıllanmışsa, dersler almışsa (ki bence almış anlattıklarınıza göre) o zaman böyle bir risk her kadın için ne kadarsa sizin için de aynı, daha fazla değil..
Eğer siz de ikinci bebeği istiyorsanız, bu sebep size mani olmasın..

afedersiniz ama mantık hatası yok mu yazdıklarınızda?
ikinci ihanete zemin hazırlamışsınız diyorsunuz, e o zaman çocuk yapmasın.
"sırf bu yüzden yapmıyorsanız, bi daha düşünün" demişsiniz, e yapsın mı yani?
tam olarak ne yapsın ?kaydirigubbakcemile3

arkadaşım zaten ilk çocugunda kocanı affetmişsin ki şu anda 2. çocuk konuşuluyor bence geçmişi unutmalısın eşin aldatmak istedikten sonra hamile olman şart değil her koşulda aldatır.

3. Konun şimdi de durum seni hamileyken kuzeninle aldatan, sonrasında bir taraflarını basur olduğu bahanesiyle kız arkadaşlarına gösterip(!) destek alan (akannehir) sonra da iyi niyetli davranıp ailenizi genişletmek amacıyla 2. çocuğu yapmak isteyen bir kocan var...
Sıradaki arkadaşın kimmiş?
Belli oldu mu kimliği ona göre onun da düğün hazırlıklarına hamile olduğun sıra başlayın ki çocuk doğunca da hemen evlendirirsiniz.
O da arada kaynasın gitsin...
Malum kocandan olma, hem de kocan çok eşlilikten mahrum kalıp mutsuz olmasın.
a.s
Ya sen neye güvenerek 2. çocuğu yapacaksın merak ediyorum nefertity...

benim de kafam karıştı şimdi
delikafadulden

Tarzınız biraz kırıcı olmuş açıkçası.. Böyle sivri dilli yazınca konu sahipleri konudan kaçıyor, soğuyor haliyle.. İyilik değil, kötülük etmiş oluyorsunuz aslında..
Ama kuznei ile aldatmak ve basur olayı falan.. Bunları bilmiyordum, kötüymüş gerçekten..:kedi::kedi:

Haklısın kırıcı konuştum çünkü gerçekler acıtır sevgili ipek...
Nefertity eski konularında ona yardım etmeye çalışanları azarladı, çoğu zaman terbiye sınırlarını zorladı o yüzden böyle yazdım...
Yani aslında kişisel bir algılama olarak bakabilirsin buna.

Kuzeniyle değildi aldatma adamın erkek kardeşinin çıktığı kızdı :kedi:
Birde arkadaştan ne hakaretler yendi doğruyu söylemek suç oldu...
yok sizin kocalarınız melekmi yok egonuzu tatmin ediyosunuz sadece olumlu cümleleri duymak istedi üyelerden...
Olumlu tarafı kalmışta sanki ...

katılıyorum sana. o adamdan değil çocuk yapman evli kalman bile garip geliyo bana

ya bende eski konuları okudum da aklıma takılan alkollüyken eşini başka bi kızla yanlız bırakmış olması...
ne gibi bi sebep bunu gerektirir ki...
normal zamanda bile garipsenecek bi durumken; alkol almışken ne die böle bişi yapar ki insan...
zemini hazırlanmış bişi zaten; ne olacağı başından belliymiş...

arkadaşlar.
son kararımı açıklayıp konuyu kapattım ben.
ama siz insanlara karşı içinizi mesken tutmuş kin ve öfkelere sahipseniz, bunu bu tip sitelerde "hesaplaşmak" kisvesiyle kusacağınıza, kendinize acilen bir kum torbası edinin.
çünkü o içinizdekileri asla burda gerekli gereksiz sataşmalarda bulunarak atamazsınız.
sizi daha fazla ekşitmesine izin vermeyin.
kum torbası sizi yordukça belki bir ihtimal içinizdeki pası da temizler...
dediğim gibi kararımı yazdım.
"bahçe" ve "dal" muhabbetine de tekrar girmek istemiyorum.
yapacak daha önemli işlerim var...

eşine hala güvenebiliyorsun demekki helal olsun sana
bide hala konu açabiliyorsun ve de bizden iyi yorumlar bekliyorsun:umursamaz:

iyi yorumlar filan değil tek beklentim.
üsluba önem verenlere karşı boynum kıldan ince.
ayrıca şu "siz" kimler oluyor acaba?
ben kendimi sizlerden ayrı görmüyorum da peşin hükümlü ve sağduyudan uzak kişilerden çok ayrı bir yerde olduğum kesin.
buraya konu açmış olmam kimseye "saldırı" amaçlı yorum yapma hakkını vermez.
açtığım her konuda bunları tartışmak zorunda mıyım ben???

Kime bu lafın şimdi...
Konu açıyorsan her görüşe saygı duymak zorundasın ama bununda farkındamısın...
Kimsenin sana saldırı yaptığı yok neden hep böyle görüyorsun her açtığın konuda..
Madem gerçekleri duymak zoruna gidecek açma o zaman konu...
Bildiğini yap

insanlar olumlu ya da olumsuz yorum yapabilirler. ama nedense sen olumsuz yoruma tahammül edemiyosun.
bizler senin kadar geniş bi sağ duyu sahibi değiliz belki ama tarafsızız senin görmek istemediğin gerçekleri söylüyoruz

"saldırı" derken pardon hangi arkadaş acaba sana saldırıda bulundu anlayamadım konuyu baştan sona doğru okudum ama olumsuz yorumlara sen saldırıda bulunuyorsunCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…