- 13 Eylül 2008
- 655
- 40
- 318
- Konu Sahibi nefertity80
-
:umursamaz:
Evet, öyle olmasa seni çıldırtabilir miydim böyle.. hihoyyyt
Beni ne kahkahalarla güldürebiliyorsun, ne de sinirlendirebiliyorsun.. Hiç tatmin olmuyorum sataşmalarından.. İnan tatmin olsam, memnuniyetle devam ederdim. Seviyeli atışmalardan ve zeka oyunlarından hoşlanırım çünkü..
Ama ne yazdığımı anlayabiliyorsun, ne güzel bir cevap buluyorsun.. I-ıhhh... Ben yazmıyorum artık, sıkıldım inan.. şakkıdışakkıdı
Arkadaşlar, bu konuya bazı seviyesiz yorumlar yüzünden yazmamaya söz vermiştim...
Ne namusumuz kaldı ne enayiliğimiz ne eşlerimizin sadakati vs...
Bunlara rağmen gene kendimi ve benim gibi düşünenleri savunmaya devam ettim.
Neden neden neden...
Tiryandafila ve ipektuncer adlı arkadaşlarım yazdıklarımı kopyalayıp üstünden yorum yaptınız defalarca...
Her seferinde size bunu anlatmaya çalıştım anlamamazlıktan geldiniz.
Sorun ayrılması veya ayrılmaması değil bu insanın.
Sorun bizim söylediklerimize karşılık kullandığı çirkin tabirler...
Cidden çirkin bu söylenilenler.
Eşi onu aldatmış olabilir evet, o barışmış da olabilir evet. Ama karşılığında bizim namusumuza dil uzatamaz böyle bir şeyden asla hoş görülü davranamayız.
Siz olayı görmek istediğiniz gibi şekillendirdiniz.
Olay kocanı boşa yoksa üstüne geliriz seni rencide ederiz durumu değil.
Maalesef bunu anlamak istemiyorsunuz.
Blush cım; lütfen kendini özellikle anlatmaya uğraşma bu insanın konusunda başka yerlerde yorumlarına rastlıyorum zira, şu an söylediklerinin tersini savunuyor o derece zıtlık içerisinde.
O yüzden onu ve buradaki zıt fikirlere karşıt olan herkesi kendi haline bırak...
Bu konuşmayla anlaşılacak bir şey olmaktan çıkmış, meydan muharebesine dönmüş. :umursamaz:
Oysaki insanlar konuşa konuşa anlaşabilmeli, anlaşamayanlarla insancıl tavırlarla konuşmak boşa çaba sadece...
a.s
:1shok::1shok:akannehir
Haklısın hayatım ya. İnsanlar önce yorumları iyice okumalı ondan sonra akıl vermeye çalışmalılar. Ben konu sahibine bir soru soruyorum bir sürü insan kalkıp onun kararı sana ne bize bir şey yapmak düşmez tarzı şeyler söylüyorlar halbuki size değil ona sordum çıldırmamak elde değil ya. :1ninca:
Haklısın hayatım ya. İnsanlar önce yorumları iyice okumalı ondan sonra akıl vermeye çalışmalılar. Ben konu sahibine bir soru soruyorum bir sürü insan kalkıp onun kararı sana ne bize bir şey yapmak düşmez tarzı şeyler söylüyorlar halbuki size değil ona sordum çıldırmamak elde değil ya. :1ninca:
Kendimi ifade edebilmek için kırmadan, dökmeden, düşüne düşüne bir mesaj yazdım..
"Sanane, senlen mi konuşuyorum, avukat mısın?" cevabını aldım..
Böyle bir yanıt alsaydınız, belki benim veridğim tepkiyi vermezdiniz, ama hoşunuza da gitmezdi diye düşünüyorum..
ooo.
bana neler dendi bu forumda. ama sizin yazdığınız şu mesajı ben yazmadım. yuh sana tarzı...
neyse.
Hak ettiğini düşünüyorum.
Hayyalcim, senin yorumundan alıntı yaptığım, bir tane alıntı gösterebilir misin bana. Nerede merak ettim gerçekten. Böyle birşey asla olmadı bu konuda.
Ben fikrimi ortaya yazdım, senin yazdıklarınla ilgilenmedim bile, ne yazdım diye sorsan, bilmiyorum bile.
Size hakaret edilmişte, buna niye cevap verdiniz dedim mi, niye bunları yazdınız dedim mi.
Senin yorumlarını dediğim gibi birkere bile alıntı yapmışlığım yoktur. İstersen baştan oku.
Bak şimdi alıntı yaptım. Bence hayyal de iyi okumalı aynı zamanda. Neyi alıntı yapmışım da ona cevap yazmışım, merak ediyorum. Demek ki herkes, pek iyi okumuyor.
Şu anda karşılıklı olarak sürekli tartışma içindesiniz, bu konu sahibine her ne kadar kendisini saygılı bulmasam da saygısızlıktır.hayyal...
senden tek birşey rica edeceğim..
Sence blush kendini anlatmaya mı çalışmış? Tekrar değerlendirir misin..
O kendi fikrini yazdı, ben kendi fikrimi.. O noktaya kadar zıt fikirlerde olsak bile, her ikimizde gayet saygılıydık. Biz değil, fikirlerimiz tartışıyordu..
Ancak birden bire öyle bir cevap geldi ki benim yorumuma.. "Sanane, senlen mi konuşuyorum, avukat mısın?" şeklinde..
Ne bu şimdi..
Seninle ne zıt fikirdeyiz, ne ortak fikirde.. Ama birbirimize saygısızlık yapmadık, anlamaya ve anlatmaya çalıştık. Öyle değil mi..
işte.
bu. sizsiniz. vede tarzınız.
yorum yok.
Sen konu sahibine soru sormuyorsun.. Onu provake ediyorsun, bilmediğin acılar için ironik yorumlar yapıyorsun.. Oku mesajını yeniden, ne yorum var ne bir soru.. Sadece laf sokuşturuyorsun..
Bu arada muhtemelen benden çok küçüksün yaş olarak.. O yüzden şu sataşma olayını keselim. "Size değil, konu sahibine sordum" deseydin farklı olurdu tepkim..
Ama sen "sanane, senlen mi konuşuyorum" dedin farkındaysan..
Hak ettiğini düşünüyorum.
Evet aramızda yaş farkı var. Laf sokuyorsam da konu sahibine sokuyorum. Bir anda araya girmeniz beni çok sinirlendirdi. Ayrıca ben "senle" dedim. "Senlen" demedim. Şu bahsettiğiniz sivridilli üslubu siz de öğrenememişsiniz anlaşılan. Daha çok kitap okuman lazım diyordunuz kimin daha çok kitap okuması gerektiği ortaya çıktı. Kendinize bakmadan insanları ezmeye kalkışmayın tamam mı?
Sizin de hak ettiniz daha çok laf napacağız peki şimdi?
Blush, henüz lise öğrencisiymişsin profiline bakılırsa..
Bir de kalkıp, evli ve çocuklu kadının aile sorunlarına yorum da bulunup, bir senin çocuğun mu gece yatağından zıplayan diyorsun..
Hiç ama hiç bilmediğin bir hayatla ilgili yorumlar yapıyorsun.. Hiç bir birikimin olmayan bir konuda..
Şimdi kafamda daha iyi oturdu, bana "sanane, bi havalar bi havalar.." gibi ifadeler kullanman.. :roflol:
Gez, dolaş.. Dostani söylüyorum, ne işin varki senin burada.. Seninle yaşıt kardeşim var benim ve sınavlara hazırlanıyor şu dönem harıl harıl..
İnan çok şaşırdım yahu.. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?