İkinci çocuk dusunenler

Canocan56

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
15
3
1
28
Merhaba kizlar bu konu beni çok yıpratıyor bir çocuğum var çok şükür büyüdü eşimin ikinci çocuk isteğiyle bir tane daha yapmaya karar verdik ama bu 1 yıldır ne yapsak ta olmuyor o kadar geziyomda doktrlari her biri bişey diyo aklım karışıyor çok mutsuzum varmı ikinci çocuk için bir önerisi olan

Merhaba kizlar bu konu beni çok yıpratıyor bir çocuğum var çok şükür büyüdü eşimin ikinci çocuk isteğiyle bir tane daha yapmaya karar verdik ama bu 1 yıldır ne yapsak ta olmuyor o kadar geziyomda doktrlari her biri bişey diyo aklım karışıyor çok mutsuzum varmı ikinci çocuk için bir önerisi olan
Hormon testi yaptırdınızmı

Kist hamileliğe engel değil siz hormon testi yaptırın birde rahim filmi çektirin rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Rahim Filmi dediler korktuğundan dolayı çekemedim doktor bana dedi kilo ver kilo vermen hamile olmanı kolaylaştırır bende o derece kilolu değilim 69 kiloyum kafam çok karisik

Rahim Filmi dediler korktuğundan dolayı çekemedim doktor bana dedi kilo ver kilo vermen hamile olmanı kolaylaştırır bende o derece kilolu değilim 69 kiloyum kafam çok karisik

rahim filmi korkulacak bır sey degıl kı

ben anestezısız cektırdım, siz anestezi alıp deneyebılırsınız

rahim filmi korkulacak bır sey degıl kı

ben anestezısız cektırdım, siz anestezi alıp deneyebılırsınız
Cevremdekiler çok acı hissettiklerini söylediler bende aşırı korkak bı insan olduğum için çekindim acikcasi

Cevremdekiler çok acı hissettiklerini söylediler bende aşırı korkak bı insan olduğum için çekindim acikcasi

burada tonlarca konu var oradakıler de aman aman bır sey olmadıgını yazmıslardır tıpkı benım gıbı

dedıgım gıbı anestezılı deneyın o zaman

Öncelikle bence ilk sebep tamamen stres. 1 tane olmuş zaten 2. Neden olmasın ki.
Bir de acaba yumurtlama gününüz mü net değil, ovulasyon testi ile denediniz mi bana göre en garanti o

3 kere çektirdim canım hiç te acımamadı,sadece ikincisinde acımıştı biraz oda tüpler kapalıymıs onu açmaya çalışmışlardı

Back
X