Hormon testi yaptırdınızmıMerhaba kizlar bu konu beni çok yıpratıyor bir çocuğum var çok şükür büyüdü eşimin ikinci çocuk isteğiyle bir tane daha yapmaya karar verdik ama bu 1 yıldır ne yapsak ta olmuyor o kadar geziyomda doktrlari her biri bişey diyo aklım karışıyor çok mutsuzum varmı ikinci çocuk için bir önerisi olan
Kist hamileliğe engel değil siz hormon testi yaptırın birde rahim filmi çektirin rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor.Kist var dediler
Rahim Filmi dediler korktuğundan dolayı çekemedim doktor bana dedi kilo ver kilo vermen hamile olmanı kolaylaştırır bende o derece kilolu değilim 69 kiloyum kafam çok karisikKist hamileliğe engel değil siz hormon testi yaptırın birde rahim filmi çektirin rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Rahim Filmi dediler korktuğundan dolayı çekemedim doktor bana dedi kilo ver kilo vermen hamile olmanı kolaylaştırır bende o derece kilolu değilim 69 kiloyum kafam çok karisik
Cevremdekiler çok acı hissettiklerini söylediler bende aşırı korkak bı insan olduğum için çekindim acikcasirahim filmi korkulacak bır sey degıl kı
ben anestezısız cektırdım, siz anestezi alıp deneyebılırsınız
Cevremdekiler çok acı hissettiklerini söylediler bende aşırı korkak bı insan olduğum için çekindim acikcasi
İnanki rahim filmi acılı birşey değil ben çektirfiğimde nasıl başlayıp bittiğini anlamadım bileRahim Filmi dediler korktuğundan dolayı çekemedim doktor bana dedi kilo ver kilo vermen hamile olmanı kolaylaştırır bende o derece kilolu değilim 69 kiloyum kafam çok karisik
İnanki rahim filmi acılı birşey değil ben çektirfiğimde nasıl başlayıp bittiğini anlamadım biile
Öncelikle bence ilk sebep tamamen stres. 1 tane olmuş zaten 2. Neden olmasın ki.Merhaba kizlar bu konu beni çok yıpratıyor bir çocuğum var çok şükür büyüdü eşimin ikinci çocuk isteğiyle bir tane daha yapmaya karar verdik ama bu 1 yıldır ne yapsak ta olmuyor o kadar geziyomda doktrlari her biri bişey diyo aklım karışıyor çok mutsuzum varmı ikinci çocuk için bir önerisi olan
Aşırı stresli bı hayatim var bunalım gibi yok hiç onu yapmadimÖncelikle bence ilk sebep tamamen stres. 1 tane olmuş zaten 2. Neden olmasın ki.
Bir de acaba yumurtlama gününüz mü net değil, ovulasyon testi ile denediniz mi bana göre en garanti o
Aa inşallah ferah ve rahata çıkarsınız inşallahAşırı stresli bı hayatim var bunalım gibi yok hiç onu yapmadim
3 kere çektirdim canım hiç te acımamadı,sadece ikincisinde acımıştı biraz oda tüpler kapalıymıs onu açmaya çalışmışlardıCevremdekiler çok acı hissettiklerini söylediler bende aşırı korkak bı insan olduğum için çekindim acikcasi
Mecbur deniycem artık insandan insana da degisiyo3 kere çektirdim canım hiç te acımamadı,sadece ikincisinde acımıştı biraz oda tüpler kapalıymıs onu açmaya çalışmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?