İkinci çocuk fikrine tekrar merhaba.

bende aynı fikirdeyim seneye düşünüyorum borçlarım var birazda birikim yapmalıyım malum 4 ay maaş alamıycam ,uykusuzlukmuş vicudum deforme olacakmış umrumda değil yeterki çocuğum kardeş duygusunu yaşasın

Benim kiz kardesim benden 11 yas kucuk. Onun yoklugunu dusunemiyorum bile. Onun ihtiyaci oldugunda ben ona ablalik yapiyorum o su an 20 yasinda ben ihtiyac duydugumda o benim kardesten ote dostum oluyor. Kimseye anlatmadigim seyleri ona anlatiyorum. Henuz cocugum dogmadi anne olmadim ama cevremden kendi annemden ve kayinvalidemden gordugum kadariyla hicbir cocuk anne baba icin pismanlik olmuyor. Ilk cocugunuzun hic dogmamis oldugunu dusunun. Oyle bir seyi dusunmek bile istemiyorsunuz degil mi? Eger maddi imkaniniz varsa, hamileliginiz de cok zor gecmiyorsa 2.ye olumsuz bakmayin derim. Yasiniz cok degil. Esinizin yasi da cok degil bence. Hem esiniz de istiyorsa cesaretinizi toplayin. Onun kucuk ellerini ayaklarini ve size verecegi gulucuklu kahkahali tepkilerini dusunun. Benim cocuk dogmadigi icin sanirim bilmedigim icin hep guzel yonlerini hayal ediyorum. Ama butun anne olan arkadaslarimin dedigi su siz de biliyorsunuzdur anne oldugunuz icin "onun icin her seye deger"

Ne olursa olsun çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hediye kardeş, ben olsam yapardım yaş farkı hiç sorun değil 9 yaş küçük erkek kardeşim var, çok seviyorum onun varlığı da benim varlığımda birbirimize güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…