- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.173
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kardeşimle aramda 9 yaş var 11 yaş farkından da birşey olmaz.Eğer yaş farkı sorunsa ama tek eşinizin istemesi yetmez tabi sizin istemeniz de gerekli ve asıl önemli olan olay kızınızda istiyor mu kardeşi olmasını.Kıymetli hatunlar kısa ve öz geçecegim.
9 yaşını bitiren bir çocugum var
Eşim 42 ben 34 yasındayım.
Aşırı 2.çocuk karşıtı biri olarak dün eşim tekrar 2.çocugu istiyorum dedi 2018 yılında :)
Sorun şu ki.
Hadi dogurdum diyelim 2 çocuk arası ciddi yaş farkı olacak. (11 yaş)
İnanın çok kararsızım.
Pişman olur muyum diyorum yapmadıgım için ama sonra resmin bütütüne bakıp bu dunyaya 2. bir çocuk daha neden diyorum..
Aşırı rahatlıga düşkün biriyim ve çalışıyorum.
Her şeye baştan başlamak bana çok korkunç geliyor.
Yaş etkisi de var sanırım özellikle eşimin yaşı :)
Evet sizce şu evhamlarımda haksız mıyım ?
Bu arada eşimin ailesi de kendi ailemde başka memleketteler.
Çöpsüz üzüm gibiyiz burada.
istemiyor kıskançlık var çünkü.Kardeşimle aramda 9 yaş var 11 yaş farkından da birşey olmaz.Eğer yaş farkı sorunsa ama tek eşinizin istemesi yetmez tabi sizin istemeniz de gerekli ve asıl önemli olan olay kızınızda istiyor mu kardeşi olmasını.
Yanlış anlamayın lütfen söyleyeceklerimi, allah uzun ömür versin, yaşınız ilerliyor. Çocukla geçirebileceğiniz zaman kısa olacak. O daha yetişkin olamadan yanından ayrılmış olacaksınız. Anne babayı erkenden kaybetmek çok kötü.
Erkekler sadece ister, burada karar merci sizsiniz iyi düşünün lütfen.
:) :)Eski bir gazete gecmişti elime,nükhet duru"30yaşımda bu şarkı soylemeyi bırakacağım" demiş.19yasındayken...Yanlış anlamayın lütfen söyleyeceklerimi, allah uzun ömür versin, yaşınız ilerliyor. Çocukla geçirebileceğiniz zaman kısa olacak. O daha yetişkin olamadan yanından ayrılmış olacaksınız. Anne babayı erkenden kaybetmek çok kötü.
Erkekler sadece ister, burada karar merci sizsiniz iyi düşünün lütfen.
Ne yaş ilerlerlemesi 34 yaşındanız daha belkide iyi ki bu yaşta doğurdum diyeceksiniz eğer olursa.Bunu fazlaca düşünüyorum zaten evet.
Yaş ilerledi artık bunu da hesaba katmak gerek
aslında yaş farkı olması sizi korkutmasın . çünkü daha rahat büyüteceksiniz . ilk çocuk küçük olsa daha zor olacaktı.Kıymetli hatunlar kısa ve öz geçecegim.
9 yaşını bitiren bir çocugum var
Eşim 42 ben 34 yasındayım.
Aşırı 2.çocuk karşıtı biri olarak dün eşim tekrar 2.çocugu istiyorum dedi 2018 yılında :)
Sorun şu ki.
Hadi dogurdum diyelim 2 çocuk arası ciddi yaş farkı olacak. (11 yaş)
İnanın çok kararsızım.
Pişman olur muyum diyorum yapmadıgım için ama sonra resmin bütütüne bakıp bu dunyaya 2. bir çocuk daha neden diyorum..
Aşırı rahatlıga düşkün biriyim ve çalışıyorum.
Her şeye baştan başlamak bana çok korkunç geliyor.
Yaş etkisi de var sanırım özellikle eşimin yaşı :)
Evet sizce şu evhamlarımda haksız mıyım ?
Bu arada eşimin ailesi de kendi ailemde başka memleketteler.
Çöpsüz üzüm gibiyiz burada.
:) :)Eski bir gazete gecmişti elime,nükhet duru"30yaşımda bu şarkı soylemeyi bırakacağım" demiş.19yasındayken...
Önceki gece hala ekrandaydı.20li yaşlardasınız sanırım,konu sahibi 34 yaşındayım demiş,54 değıl:) :)
Dün hafta sonunu annemlerde gecirdiğim 12 yaş küçük kardeşimi yolcu ederek evime döndüm.Kardeş başka birşey,yaş,zaman ve mekan üstüAbimle aramda 1.5 yaş var kardeşimle 5 yaş var. Abimle ettiğim kavgaları kardeşimle asla etmedik. Yaş farkı daha da sahiplenici yapıyor. Hem çocuğunuz yardımcı da olur size. Kimin önce gideceği belli olmaz ama çocuğunuzun bir kardeşi olması çok iyi olur bence. Anne baba çok kalıcı olmuyor ama kardeşler her zaman birbirine destek oluyor. Biz 3 kardeş çok iyiyiz ve iyiki kardeşlerim var. Onlar olmasa eminim ki hayat beni daha fazla yıpratırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?