İkinci çocuk için çalışmalara başlayanlar burada toplanalım mı?

Canım doktoruna da bir danış ama bu durumlarda 6 ay kadar korunmalısın bana da denilen buydu istersen bekle biraz bu ara da folik asite başlayabilirsin. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin çok geçmiş olsun
yeni gelecek melekler de sağ sağlim gelsin inşallah

Çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın.
Pıhtılaşma testi yaptırabilirsin önlem amaçlı ve 3 ay beklersen en azından vücut tekrar eski düzenine döner.

Benim belirtim yok.
İlk hamileliğim de belirtisiz gelmişti ve ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme ile son derece sakin ve belirtisiz başlayıp bitmişti.( aldığım 30 kilo hariç )
O yüzden şimdi gene emekli gibi sakin sakin oturuyorum bakalım nasip.

Saolun kızlar önerilerinizi dinleycem ama sanki tekrar yapınca onu yasatcam onun yerine gececekmis gibi hissediyorum inş hayırlısı olur allah razı olsun

Hepimiz için hayırlısı olsun canım Belirtili belirtisiz farketmez aslında tabi beklenti oldukça araştırdıkça bilgilendikçe belirtiler var gibi de geliyor bize. sağlıklı hamileliğimde 9 ay bayağ zor geçmişti ama 2 zorunlu kürtaj ve onun üzüntüsü ile artık sağlıklı olsunda sıkıntıları başım üstüne modu oldu bende benim gibi çok insan mutluluğa giden yolda sıkıntılar çekiyo ALLAH hayırlı günde hayırlı haberler nasip etsin bizlere

Umarim hislerin seni yanıltmaz. Sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.
Ben tek çizgiyi gördüm bu sabah, dediğin gibi üzülmüyorum. Erken yaptım zaten, 5 gün var daha, bir ihtimal dedim ama yok. Perşembe regl olsam da üzülmem, benim elimde olmayan bir durum bu sonuçta. Olumsuz bir gebelik başlayacağına geç olsun sağlıklı olsun, sevincim kursagimda kalacaksa pozitif görmenin anlamı yok.

Aynen öyle arkadaşım tek çizgi çıksa daha iyi dediğim anlar oldu herşeyin hayırlısı tabiki stres yapma ama olumsuz da düşünme 5 gün var daha bir çok kişi de adet tarihinden sonra yaptığında da ilk bir kaç gün içinde tek çizgi gören var yani geç döllenme Vs senin daha zamanın var yani :)oluruna bırakınca inan çok rahat geçiyo günler ama ne kadar elimizde olan bişey düşünmemek o da bir çelişki

Bu ara da hamiş olanlar yokmu aramızda güzel haberlerinizi alalım

İyi aksamlar canlar ilk bebeleriniz icin hic bu kadar cok ugrasmis miydinz?

Kizimda hic birsey bilmuyordum ne yumurtlama takibi ne bisey.
Suan herseyi biliyorum ama sonuc olumsuz..
Kizimda ve sonrasinda bi kimyasal+ kurtaj oldugum gebeliklerimde tek seferde hamile kalmistim.
Simdi 6 ay oldu hala tık olmayinca iyice strese girdim ..icmedigim ot ,cop kalmadi iki ay ovu kullandim dr a gittim hormon testine kadar yaptrdim hersey normal ....
Ama bi stresi atamadim :/

Canım 2 gebeliğim de de planlı ve tek seferde hamile kalmıştım stres sıkıntı düşünceler Vs bayağ bunalmıştım birşeylerin ters gittiğini hissetmiştim öle de oldu. oğluma hamileyken adetimi 1 hafta geçmesine rağmen ihtimal vermedim ve dolayısıyla gayet sakin olunca psikolojik olarak daha kolay oldu çok şükür evladıma kavuştum ama şimdş yine ister istemez beynim fazla çalışıyo sinir oluyorum kendime

Son düzenleme:
Evet ilklerde hic birsey anlamayinca bunda zorlandim daha taktim,
3. Mu olacak kac aydir deniyorsunuz canim.

Evet ilklerde hic birsey anlamayinca bunda zorlandim daha taktim,
3. Mu olacak kac aydir deniyorsunuz canim.

Canım ilk gebeliğim sonlandırılmıştı malesef 2
gebeliğim oğlum oldu 7 8 ay önce 3. gebeliğim yine kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 2 ay oldu bütün belirtilerden az çok hissediyorum işin tuhafı ben oğlum da da hissetmiş.ama ihtimal vermemiştim ama diğer 2 gebelikte de çok erken zamanlarda hamile olduğumu hissetmiş erkenden test yapıp pozitif görmüştüm aile de testten önce bana güvenir oldular sen hissediyorsan vardır diye çünkü kaybettiğim zaman da hissediyorum

Ama son denemeler de de yşne belirtiler var geçen ay adet oldum yanılmama şaşırıp üstüne mi görüyorum acaba diye şüphe etmedim değil

Ama son denemeler de de yşne belirtiler var geçen ay adet oldum yanılmama şaşırıp üstüne mi görüyorum acaba diye şüphe etmedim değil

Anladim canim her turlu kendine ihtimal veriyorsunn kesin vardir diye
3-4 aya kadar hadi tamam diyorsun da sonrasi gercekten daha da strese sokuyor insani acaba neden die ..

Buraya girdgimden beri her ay butun belirtileri yasiyorum aklina ne gelirse şu iki aydir az rahatladim hele son ay iyice saldim...

İyi yapmışsın canım.gerçekten oluruna bırak zaten doktorda problem olmadığını söylemiş kendini strese sokma hiç inşallah en yakın zaman da güzel haberini bize de verirsin :)

Aminn insallahh saglikla gelsinler de ,acilarini gormiyelim.
Kizim 4 yasinda ,ben tek cocugum :/
Onun benim gibi kardessiz kalmasini istemiyorum.
Senin ogluş kac yasinda ?
İyi yapmışsın canım.gerçekten oluruna bırak zaten doktorda problem olmadığını söylemiş kendini strese sokma hiç inşallah en yakın zaman da güzel haberini bize de verirsin :)

Benim oğlum da 2 ay sonra 4 olacak kendisi de kardeş istiyor hemde çok :) bizde istiyoruz ben tek çocuk değilim oğlum da tek olmasın anne babadan sonra kardeşin yerini kimse tutamaz onlar birbirlerine güç olsunlar can olsunlar istiyorum. ama benim istemem le olmuyor işte

Hele benimki bebek bebek diye cildiriyor bizimde bebegimiz olsun,buyusun oynayayim ben onunla,ikimiz senin elinden tutalim ,seninle bebegimizi yikayalim saclarinj tarayalim kurutalim diyor...
Bunlari saydiginda gozlerim dolmustu,beni birakiyor babasina kosuyor baba nolur bebegimiz olsun diye

Gercekten kizim hersyimiz ,kimse evlat sevgisinden mahrum kalmasin,hep dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…