Çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın.Kızlar mrb bende 1.5 yaşında bi kızım var 1 hafta önce 3 aylık bebeğim karşımda öldü aldırmak zorunda kaldım şimdi sırf onu yaşatmak adına bi daha istiyorum dha henüz baslamadik ama napmam gerekio akıl verin
Umarim hislerin seni yanıltmaz. Sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.Aslına bakarsan neredeyse bilinen bütün belirtileri yaşıyorum ama dediğim gibi bu sefer aklımın oyunları olabilirbu ara da 3 hamilelik yaşadım 2 si zorunlu kürtaj oldu hepsinde ilk zamanlarda hissetmiştim ve hiç adeti beklemeden test yapıp görmüştüm hisslerim bu konuda fazla aktif ama bu sefer kafam karışık. ay inşallah birbirimize güzel haberler veririz ama.tek çizgi görünce üzülmek yok, nasip ne zaman sa o zaman geliyor zaten
Umarim hislerin seni yanıltmaz. Sağlıklı bir gebelik olur bu sefer.
Ben tek çizgiyi gördüm bu sabah, dediğin gibi üzülmüyorum. Erken yaptım zaten, 5 gün var daha, bir ihtimal dedim ama yok. Perşembe regl olsam da üzülmem, benim elimde olmayan bir durum bu sonuçta. Olumsuz bir gebelik başlayacağına geç olsun sağlıklı olsun, sevincim kursagimda kalacaksa pozitif görmenin anlamı yok.
Canım 2 gebeliğim de de planlı ve tek seferde hamile kalmıştım stres sıkıntı düşünceler Vs bayağ bunalmıştım birşeylerin ters gittiğini hissetmiştim öle de oldu. oğluma hamileyken adetimi 1 hafta geçmesine rağmen ihtimal vermedim ve dolayısıyla gayet sakin olunca psikolojik olarak daha kolay oldu çok şükür evladıma kavuştum ama şimdş yine ister istemez beynim fazla çalışıyo sinir oluyorum kendime
Evet ilklerde hic birsey anlamayinca bunda zorlandim daha taktim,
3. Mu olacak kac aydir deniyorsunuz canim.
Canım ilk gebeliğim sonlandırılmıştı malesef 2
gebeliğim oğlum oldu 7 8 ay önce 3. gebeliğim yine kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 2 ay oldu bütün belirtilerden az çok hissediyorum işin tuhafı ben oğlum da da hissetmiş.ama ihtimal vermemiştim ama diğer 2 gebelikte de çok erken zamanlarda hamile olduğumu hissetmiş erkenden test yapıp pozitif görmüştüm aile de testten önce bana güvenir oldularsen hissediyorsan vardır diye çünkü kaybettiğim zaman da hissediyorum
Ama son denemeler de de yşne belirtiler var geçen ay adet oldum yanılmama şaşırıp üstüne mi görüyorum acaba diye şüphe etmedim değil
İyi yapmışsın canım.gerçekten oluruna bırak zaten doktorda problem olmadığını söylemiş kendini strese sokma hiç inşallah en yakın zaman da güzel haberini bize de verirsin :)Anladim canim her turlu kendine ihtimal veriyorsunn kesin vardir diye
3-4 aya kadar hadi tamam diyorsun da sonrasi gercekten daha da strese sokuyor insani acaba neden die ..
Buraya girdgimden beri her ay butun belirtileri yasiyorum aklina ne gelirse şu iki aydir az rahatladim hele son ay iyice saldim...
İyi yapmışsın canım.gerçekten oluruna bırak zaten doktorda problem olmadığını söylemiş kendini strese sokma hiç inşallah en yakın zaman da güzel haberini bize de verirsin :)
Benim oğlum da 2 ay sonra 4 olacak kendisi de kardeş istiyor hemde çok :) bizde istiyoruz ben tek çocuk değilim oğlum da tek olmasın anne babadan sonra kardeşin yerini kimse tutamaz onlar birbirlerine güç olsunlar can olsunlar istiyorum. ama benim istemem le olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?